Dagens ros!

Jag vill ge denna ros till alla mina nära och kära!
Men ett extra stort tack till:


 Rickard och Jenny för en superbra barnvakt! =)


Mamma för all hjälp och stöd jag får utav dig! =)




TACK för allt, jag är så tacksam.

Cirkus 'Brazil Jack'

Hallå Hejsan!

Dagarna rullar på som vanligt och igår var vi på cirkus. Jag hade inte så stora förhoppningar om att Emilia skulle sitta still och vara så intresserad men ack så fel jag hade, hon tyckte det var jättekul. Hon klappade händerna hela tiden och var helt faschinerad :) I pausen fick hon rida på en liten ponny, hihi. Vi fick fribiljetter av Jenny, det tackar vi jätte mycket för!
Jag tog med mig Linnéa och Christopher också.
Jag knäppte en del kort och filmade 2 snuttar men bilderna blev dock lite mörka =/ Men jag har kameran hemma och nu är jag hos mamma/mormor så jag kan tyvärr inte lägga upp dom, det får bli någon annan dag.

Idag har vi tagit en vända på stan och shoppat lite, det blev 2 pkt blöjor och 3 st tunikor till Emilia och lite annat smått och gott, inget speciellt.
Nu är jag barnledig och ska vara det tills imorgon, Emilia är hos Rickard och Jenny. Jag ska bara rå om mig själv, ta det lugnt och kolla på film. Min mage och kropp behöver vila, jag har magkatarr och tidigare i veckan trodde jag att jag skulle dö, jag mådde illa och fick spy, ont i magen, yr i huvudet, matt och orkeslös osv osv. Ingen vidare, jag tog kontakt med HC och dom sa att jag skulle prova några tabletter så nu har jag ätit dom i 3 dagar och det känns genast mkt bättre, tack och lov! :)

Emilias kvällsrutiner är fortfarande åt helvete, vette fan hur jag ska bete mig för att få henne i säng.
Hon somnar framåt en 23 tiden och det är ju lite väl sent för en 15 månaders knodd tycker jag ;p hehe.
Mamma/mormor har dock försökt och hjälpt mig mycket nu på kvällarna och det går oftast bättre för henne men hon ska ju inte behöva rycka in för att få ungen att sova. hehe. Vi får hoppas på att det är någon tillfällig period hon har kommit i, det visar sig väl.

Nu ska jag pyssla om mig själv.
Ha en trevlig kväll/helg!

Hejdå!

Jag är tillbaka!

Hej!

Nu var det väldigt längesen jag skrev något här, jag har inte spenderat någon tid till bloggen och knappt till datorn överhuvudtaget.

Det har inte hänt så mkt utöver det vanliga, dagarna är sig lik :p

Jag har ett stort kvällsproblem med Emilia och hennes sovning, hon ska absolut inte sova när jag lägger henne och det resulterar i att hon somnar framåt 22-23 på kvällarna.
Jag ska satsa på att införskaffa mig en mörkläggningsgardin, kanske det hjälper till på traven? :p Ett hopp kan man väl ha, hehe. Är det någon som har nå andra tips eller har haft samma problem?

Min mage är i lite obalans också, jag tror det är magkatarr eller nå sånt. Vi får väl se hur det artar sig annars får jag göra ett besök på apoteket o köpa mig några tabletter.

Idag ska jag gå till jobbet och hämta mitt sommarschema om chefen är på plats vill säga. :p Var där nyss men då var hon på möte och skulle komma tillbaka senare under dagen så vi får väl se om hon är där senare då.
Nyfiken på tiderna ju ;) hehe.

Nu ska jag återgå, det blev iaf en liten uppdatering.

Hej Hej!

Bloggvila!

Hejsan!

Jag har tagit mig en liten bloggvila så ni vet, jag återkommer om någon dag :)

Hej Hej!

Hej och hå!

God kväller!

Det har inte blivit nå skriverier här på några dagar pga att jag inte har ägnat en endaste minut vid datorn.
Det har varit kanon väder i helgen så vi har spenderat hela dagarna utomhus.
Vi/jag har stekt i solen medans barnen har lekt, då menar jag Emilia och Linnéa :)

Idag har det däremot vart grått och trist väder med regn =/ Vi var in till Gävle sjukhus med Emilias ögon igen på en kontroll men allting såg bra ut och dom kunde inte se någon skelning men vi ska få återkomma efter sommaren och kolla igen. Kontrollen tog typ 3-5 min, löjligt värre ju. :p Tog trippelt så lång tid att åka buss. Jaja, men nu är det gjort iaf och allting såg bra ut så det är ju bara positivt :)

Imorgon blir det dagis för lillskrutt och för mig blir det väl lite doningar osv, sola solarium, dammsuga och eventuellt följa med kusinen in till Gävle en sväng. Vi får se hur dagen artar sig helt enkelt.


Jag orkar inte skriva nå mer idag, jag ska slöa mig framför tv:n en stund innan sängläge.
Godnatt och sovgott!

RSS 2.0