Dagarna som gått

Jag har inte skrivit något inlägg på 13 dagar.. kanske dags att ge sig in i leken igen :p

Jag vet bara inte vart jag ska börja någonstans..hehe. Jag kan ju försöka o skriva om alla dagarna som har gått.. jag kanske inte minns allt men jag kan ju försöka göra mitt bästa =)

Torsdagden 18/9: Minns inte vad jag gjorde då? :p Jag gissar på att jag var ute o gick eller nått. hehe.

Fredagden 19/9: Vi och mamma/momor tog en promenad till Klädjätten o handlade lite till Emilia och julklappar =) haha. Måste börja i tid för vi har en del personer att köpa åt. Ungefär mellan 20-25 st. Blir även dyrt så man får ta lite varje månad =) På kvällen blev det handling på ica och när vi gick hem så somnade Emilia i vagnen så jag ville inte väcka henne.. i samma sekund fick jag ett sms från Nettan som frågade om vi ville ta en promenad.. så jag hängde på en sväng.. blev en rätt så lång promenad. Var helt slut på kvällen sen :p

Lördag den 20/9: Jag gjorde lunch till mamma/mormor och bror som var lite hungriga efter allt slit i huset :p När dom hade ätit o åkt tillbaka till huset så tog vi en promenad med Nettan och ungarna till Klädjätten igen.. :p Hon ville handla lite nytt till lille Kevin. Sen följde vi med dom hem o slöade en stund sen gick vi hem o tog det lugnt o  busa o mös bara =)

Söndag den 21/9: Inte en aning?

Måndag den 22/9: ?!

Tisdag den 23/9: Tvättadag. Alltid lika roligt. INTE!

Onsdag den 24/9: Var vi på babymassage.. det var sista gången =/ Tråkigt... får massera hemma ist =)

Torsdag den 25/9: Jag och mamma/mormor vaxade och färgade ögonbrynen samt färgade håret.. skönt värre.. hade ju utväxt till tusen.. hehe. :p Man känner sig som en ny människa efterråt =)

Fredag den 26/9: Då åkte vi och mamma/mormor till Valbo köpcentrum och shoppade loss lite =) Det vart bland annat: En jacka till mig.. hittade en för ett rimligt pris.. 600:-, jag fick även 300:- av mamma/mormor =)  Ett par skor till mig, vantar o mössa till Emilia, och ett par skor/tossor till Emilia. Mamma/momor köpte typ bara accesoarer :p
När vi kom hem gick vi till Ica o sen skulle jag vara barnvakt åt mamma/mormors vännínas dotter..en tjej på 9 år så vi gick o hämtade henne sen gick vi till Ica igen o köpte godis o hyrde film. =) Vi gick o la oss runt 23 tiden.

Lördag den 27/9: Vi vaknade vid 7 tiden.. eller Emilia ville snarare ha lite välling då och då vaknade ju Lina med o sen ville inte hon sova mer så då var de ju bara o gå upp.. iof låg vi o drog oss en stund o hon gick o la sig på soffan o kollade på Cartoon.. Emilia brukar somna om en stund o vakna runt 8:30-9:00 nångång. Hon somnade om en liten liten stund iaf. På eftermiddagen gick jag o Emilia hem till Nettan o hälsade på. Vi gick hem vid 19 tiden för Emilia var så himla trött.. satt på henne pyjamasen o gav henne välling sen tvär slocknade hon.

Söndag den 28/9: Inget speciellt tror jag?! Inte mer än den vardagliga med promenader o sånt bara =) hihi.

Igår: Vi tog en promenad med mamma/mormor till sjukhuset för hon skulle ha ett nytt läkarutlåtande. Efter det träffade vi Jenny och vi var så uttråkade o visste inte vad vi skulle göra så vi bestämde oss för o ta en promenad till hennes pappa på kyrkogården i Hedgrind för o göra fint o sätta lite ljus =) Jag gillar inte kyrkogårdar.. det är sån dyster plats. Men klart man lär gå dit ibland o hälsa på =) Efter det svullade vi hamburgare på Monroes :p Sen gick vi hem o jag la Emilia sen slöade jag bara framför tv.

Idag: Än har jag inte gjort så mkt.. mamma/mormor håller på o lagar mat nu så vi ska väl snart ta o äta iaf =) Får se vad som händer efter det. Jag ska försöka bättra mig på o skriva nu.. hehe. Jag har haft fullt upp känns det som o inte haft någon tid till att skriva. Dessvärre blir det ju jobbigare o skriva långa inlägg.. hehe. Jag har försökt att korta ner detta så långt som jag kunnat.. har inte skrivit med allt. Allt minns jag inte heller ;p hehe.
Nu ropar gumman också.
Måste kila.

Hej Hej!

Bloggtork?!

God förmiddag!

Jag ska försöka skriva ett inlägg idag.. inte just nu men senare kanske =)
Vi kanske ses sen då!
Tjing Tjing! =)

Dagarna rusar iväg

God förmiddag!

Jag vet att jag är tråkig som inte har bloggat på ett tag nu. =(
Det kanske kommer ett inlägg senare under dagen/kvällen.
Nu ska vi iväg till min kusin Elin o äta tårta o kakor för hon fyller år =)
Grattis!

Det senaste nytt med Emilia är att hon kan sitta själv nu :) Gullplutten!

Hej Svejs!


En vända på stan

God eftermiddag!

Som jag skrev i det tidigare inlägget så visste jag inte vad vi skulle hitta på under dagen.
Vi åkte iaf med mamma/mormor ner på stan. =)
Jag köpte 3 bodysar till Emilia och 2 par strumpor, och så fick hon en jättefin jacka av mamma/mormor =)
   
                                                     

Jag kollade även på lite jackor till mig själv för jag behöver verkligen en ny vinterjacka men herregud vilka priser.
Fast de var rea o dom var nedsatta så kostade dom iaf runt 2000;-, dom hade kostat 4000;- från början. Ofta jag köper det...ush. Dom billigaste jag hittade var väl typ för 600-800;- å det är väl överrenskommet, men det fanns ingen som jag direkt fastnade för..ska åka in till Valbo någondag nästa vecka ist o kika där =)

Emilia sov inge middag när vi var på stan men hon somnade en sväng på bussen när vi åkte hem i typ 10 min.. sen var hon jättepigg o jag skulle försöka få henne o somna om en stund.. hon låg o prata o skrattade åt mig när jag hickade o så. haha. Tillslut så kopplade hon av och somnade på en gång. :p så nu sover hon sött min lilla tös.

I förrgår ringde pappa/morfar mig också o sa att han eventuellt har en tv åt mig.. som jag kanske skulle få på Torsdag. Det är väl typ en sån där widescreen.. en Sony. Hoppas på att jag får den. Den jag har nu är ju så äckligt ful å är ju hur gammal som helst :p Men det är ju iaf bild på den o det är väl huvudsaken egentligen men ändå :p Helst av allt skulle jag ju vilja ha en platt tv men en widescreen funkar bra det med. Allt är bättre än den gammla maskinen jag har nu. hehe =)

Senare blir det väl att umgås med Jenny tror jag, vi väntar bara på att lilltösen ska vakna. Vet inte vad vi ska hitta på men det blir väl säkert någon promenad eller något sånt.
Nu ska jag göra någon nytta.
See ya!



Sov över

God förmiddag!

Idag hade jag ställt kl på 7:30 för vi skulle på babymassage 9:30.. vi var så trötta så vi somnade om när jag hade stängt av väckarklockan och vaknade 9. Så idag blev det ingen massage. Jag får väl massera henne hemma ist :p hehe.
Idag vet jag inte vad som händer faktiskt.. får väl se vad vi hittar på. Nånting hittar vi alltid på =) hehe.
Får se om det blir någon uppdatering sen. Nu ska jag kila vidare!
Puss o hej.


Tidig kväll

God eftermiddag!

Igår kväll var jag skit trött o helt slut i kroppen.. jag började må illa strax efter att jag hade nattat lillan.
Jag satte mig på huk vid toaletten o tänkte tvinga fram en kräka genom att stoppa fingrarna i halsen, men just i det ögonblicket funderade jag på vad jag hade ätit så jag avstog :p Jag hade ätit makkaroner med ost och skinksås samt chips :p ush. Jag gick o la mig ist.. o kl var inte mer än 20:45. haha :) Vart riktigt tidigt igår.. men faan vad skönt det var faktiskt :) Jag mådde bättre bara jag la mig ner. Sköönt. Jag kan ju ha mått illa pga att jag var i full fart hela dagen igår o inte vilade något alls typ. Skönt o sova tidigt ibland också =)
I morse ringde mamma/mormor o sa att hon hade låst ut sig själv för hon hade glömt nycklarna nere i tvättstugan. haha.
Jag har en nyckel hem till henne men dessvärre så fungerar den inte till tvättstugan :p Hon fick gå till grannen o plinga på o låna deras nyckel. haha. Senare gick vi hem till henne så tog vi sällskap till affären och så tog vi en promenad med henne till apoteket. Jag hade fått paket från Libero nu.. jag beställde en cd skiva med "Sömniga sånger" och en lekfilt.
Annars idag har vi inte gjort så mkt.. snuttan sover lite middag nu. Ska väl snart ta o väcka henne o ge henne lite mat. =)



Kläder

Hej Hej!

Igår kväll blev det film med Jenny.. vi kollade på "Sex and the city"...
jag såg ju även den med Frida för någon helg sen men då satt man ju o pimlpade öl samtidigt så jag minndes inte så mkt av slutet :p hehe.
Emilia somnade före 19:30 igår men hon vaknde till igen lite senare o då ville hon inte somna om.. inte i sängen iaf.
Jag fick ta upp henne så fick hon ligga på mitt bröst o då kopplade hon av o somnade väl tillslut =) Hon ville också vara med o kolla på film. haha :)
Jenny gick väl hem vid 12 tiden o då kröp jag ner i sängen.
Idag tog vi en promenad med mamma/mormor till Coop och klädjätten.. mamma/mormor hade erbjudit sig o köpa ett jogging set till Emilia som jag hade sett.. =) Klart man tackar o tar emot! :) hehe.
När vi väl kom in på Klädjätten så fick Emilia mer kläder i lika stil som joggingsettet och en pyjamas.
Mamma/mormor kunde inte hålla fingrarna i styr. ;p Det är bra det. haha. Nädå :p
Nu ska jag kila vidare.

Tack alla ni som har gett "betyg" på min blogg!
Det ser bra ut! =)
Men ni som inte har lämnat något "betyg" än, gör det
  NU! :)


Musikmaskinen och Heartbreakers

God dag!

Igår kom pappa/morfar och hämtade oss och mamma/mormor så åkte vi till min bror och hans flickvän Jenny och firade dom och fikade o hälsade på min farmor och farfar typ. 
Vid åtta tiden kom Jenny till oss och vi kikade på tv och film och åt smörpopcorn och chips =) Gott som tusan. hehe.
Det var meningen att vi skulle se "Twisted" men vi fastnade framför "Musikmaskinen" först som hade säsongstart igår på Kanal 5 o sen så fastnade vi på kanal 4 som sände "Heartbreakers" :p Den var rätt bra. :) Missade dock början.
Idag blir det väl inte heller så många knop.. det är så kallt ute =/ Snart vinter. ush. Våga hata vintern!
Det kanske blir film med Jenny ikväll.. vi får se hur det blir =)
Mamma/mormor har vart hundvakt i 1 vecka nu så min mormor och morfar kommer väl och hämtar honom ikväll. Får se om vi hinner säga hej till dom eller om det blir för sent.
Nu ska jag äta.
Hejdå!

GLÖM INTE ATT GE ETT BETYG PÅ MIN BLOGG!

Vad får jag för "betyg" på min blogg?!

Hejsan.
Jag vill veta vad just du tycker om min blogg.
Ta och välj ut en siffra och skriv gärna den under mina "kommentarer".
Detta gäller även er som inte har någon egen blogg, det är tillgängligt ändå. =)

0-1: Värdelös, den sämsta bloggen jag någonsin läst.
2-3: Dålig.
4-5: Varierande mellan både bra och dålig.
6-7: Bra.
8-9: Väldigt bra, läsvärd och intressant.

10: Den bästa bloggen jag någonsin läst.

Nu hoppas jag på många siffror :p
Tack o hej!

Ond?

Du är 36% ond!

Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Jag testade mig på: http://www.testportalen.se/ondtest.php 
Testa du också! =)

Förlåt

God kväll!

Ursäkta mitt bloggtorkande.. =/ Nu tänkte jag väl ta o skriva ett par rader om dagarna som gått, men jag kan nog inte precisera alla dagarna.. kommer inte ihåg allt. haha. =) Men jag ska göra mitt bästa iaf.


Emilia har iaf blivit bättre med förkylningen/snuvan.. den är i princip helt borta. Ögonen har blivit bättre och det såg bra ut i några dagar men idag har det börjat kommit lite gult igen. Men jag får fortsätta tvätta o se om de går över annars får ja ringa BVC el familjejouren eller något.

I onsdags var vi på babymassage o det gick bättre den här gången än förra faktiskt.. efter massagen när jag satt Emilia i vagnen och gick hem så tog det inte mer än 1 min så sov hon =) hehe. Trött?
Vi gick förbi mamma/mormor och hämtade henne och knallade ut till bussen o åkte ner på stan o shoppade lite.
Det vart bland annat:
3 fönsterlampor
3 par vantar till Emilia
1 Mössa till Emilia

När vi kom hem från stan gick vi förbi Ica för jag hade ett paket o hämta.. trodde det var från Disney Babyklubb men det var Sara och Alva som hade skickat en present till Emilia.. en leksak som hon tyckte väldigt mtk om när vi var där och hälsade på. Jag har letat som tusan efter den men hittade den inte.. men dom var så gulliga att dom köpte en sån till Emilia o skickade ner den =) Tack Tack!

I torsdags var vi på föräldrargrupp o Emilia "lekte" med tre killbebisar.. :p Dom satt/låg i någon rund o mjuk grej på golvet.. väldigt bra =) och så tog dom varandras leksaker o så. hehe. Men dom var lika glad för det ;p
På eftermiddagen tog vi en promenad med Jenny till ÖB för dom hade annons om Nestlé burkmat för 5: .. billigt.
Men jag vart så himla besviken.. i bladet var det mkt utbud men när vi kom dit fanns det typ 6 sorter att välja mellan o då var de mesta för 12 och 15 månader. Det fanns 1 sorts efterätt för 6 månader.. men ingen mat. Skit dåligt. Ush..
Vid 19 tiden kom bror och hans flickvän Jenny och min kompis Jenny hem till mamma/mormor o fikade och öppnade paket. :p Dom fyller 3 dagar i rad... Den 10:de fyller Jenny, den 11:e fyller mamma/mormor och den 12:e fyller bror =) hehe.

Idag skulle jag har vart till MVC för att hämta recept på p-piller men jag pallade inte o ta mig upp ur sängen i morse när jag såg att Emilia sov så sött. =) hehe. Man måste ju själv ta vara på den tiden man får sova ;p Skönt ju. hehe. Men jag ska ringa på Måndag o beställa en ny tid. Och så hade jag gått dit 2 dagar i rad både på Onsdagen o Torsdagen så jag kände mig ganska less på den vägen i morse så det tog emot. hehe. =) Familjecentralen håller ju till vid Sjukhuset nu för dom fick ju någon vattenskada i deras andra lokaler som ligger i Björksätra.. skit nära mig o det kan ju inte bli bättre =) hihi. Men dom kommer väl troligtvis att flytta tillbaka snart :) Skönt.
Har inte gjort så mkt idag faktiskt utövder det vardagliga som vi brukar göra.. vi tog en kvällspromenad och vi gick ner till Nettan en sväng och sen gick vi hem till mammas vännina Ancie en sväng för hon ville låna en karta medicin av mig.. mamma/mormor var där så vi tog sällskap hem. =) Nu har jag försökt o gjort så gott jag kan med o uppdaterat er.. jag har säkert glömt hur mkt som helst för det känns som jag har gjort massor av saker den här veckan men det kanske bara är inbillning. :p Veckorna går så himla fort så man hinner ju fan inte med..
Nu tänker jag faktiskt krypa ner o kramas med kudden o täcket.

Godnatt och sovgott!


Trubadur på Tonys

God kväll!

Igår så frågade Jenny om jag inte hade lust att gå ut och ta en öl på Tonys.
Jag var väl inte så jätte taggad till en början men sen smög sig festahumöret på =) hehe.
Vi åkte till Vallhov till Ingela först och drack lite grogg o snacka skit, sen åkte vi ner till Tonys o tog en öl och lyssna på någon trubadur. Det var faktiskt riktigt roligt igår.. var nog den bästa av dom alla 4 el 5 festerna som har blivit av i år =)
Tack för en jätte trevlig kväll!

Jag trodde dock att jag skulle få avbryta kvällen och åka hem till Emilia.. mamma/mormor ringde mig vid 21 tiden och jag hörde Emilia i bakgrunden.. hon skrek o skrek o skrek.. hon var alldeles hysterisk. Hon hade vart ledsen sen jag åkte. Men ungefär 10 min senare sms:ade jag mamma/mormor och frågade hur de gick om jag skulle komma hem men då hade hon lugnat ner sig och höll på att somna så då slappnade jag av och fortsatte min kväll =)

Idag har jag inte vart bakis men däremot väldigt väldigt trött så det blir tidigt ikväll om snuttan tillåter =) hehe.

Nu blir det att göra något annat. Puss o hej!

Ögoninflammation

Hej Hej.

Emilia har vart förkyld i cirka 1 vecka nu och nu har hon även fått ögoninflammation =/
Det började smyga sig på i Fredags och på Lördagsmorgonen hade hon en stor varklump i ögat ;( ush.
Men idag har det faktiskt sätt lite bätttre ut. Hoppas de ger sig snart, men det verkar iaf som att hon är på bättringsvägen. =)

Blåsljud

God förmiddag!
Jag får väl börja med att be om ursäkt för mitt bloggtorkande, jag har inte haft tillgång till någon dator.

I förrgår blev det en långpromenad med Nettan och våra små bebisar och Matilda följde med.. hon är 7 år. Vi gick över 2 timmar.. var helt slut i benen när man kom hem :p Men det var väldigt skönt ändå. =) Matilda fuskade lite.. hon åkte inlines och hon höll i våra vagnar och fick snålskjuts. haha :) Själv fick man lite extra motstånd men det var inte så farligt.

Igår hade Emilia tid hos läkaren 13:30. Vi åkte bussen till Gävle.. vi tog 12 bussen ifrån Björksätra ner på stan sen bytte vi buss där till Gävle. Mamma/mormor följde med oss =)
Ni kanske funderar varför vi skulle till läkaren? Det är nämligen så att Emilia har ett blåsljud.
När dom upptäckte det så var det ungefär 5 mm stort. Läkaren sa då att det är inte jättestort, inte litet men mitt emellan. Operation kunde vara aktuell inom 1 år eller vid 1 års ålder om det inte blir någon förbättring. ;(
Jag kommer inte riktigt ihåg när dom upptäckte det.. det var iaf efter några dagar när vi låg på barnavdelingen 107A.
Vi fick åka tillbaka typ 1 vecka efter att vi hade kommit hem och kolla på hjärtat igen.. läkaren sa att det hade gått så kort tid så det säkert inte hade hänt något. Och det var alldeles riktigt, men dom ville väl kolla ändå.. det har tydligen betydelse för lungorna osv också. Hjärtat får arbeta extra o blablabla. Vi fick komma tillbaka efter cirka 1 månad igen.. o då hade de inte heller hänt något, samma lika var det typ 1 månad efter det också. Då såg det mörkt ut, då ställde man in sig på operation. ;( Gången efter det så såg det faktiskt bättre ut.. då hade det minskat till typ 2-3 mm och någon operation behövdes nog inte :) Skööönt.
Och nu igår på kollen igen så hade det minskat ännu mer =) Han kunde inte mäta exakt, men det syntes knappt och hördes inte så bra heller. Skiiit sköönt.. verkligen en lättnad. Man blev ju helt förkrossad när man tänkte på att dom skulle öppna min dotter i pilla med hennes hjärta :( ush. Men nu går det åt rätt håll o det ser mycket ljust ut..tack o lov för det.
Det såg så himla mörkt ut ett tag! Nu fick vi en ny tid om 1 år så det är verkligen skönt. =)
Men det märkliga är att doktorn som gjorde undersökningen när vi låg på BB sa att allt såg bra ut och lät bra. MEN så var det ju inte alls.. idiot! Ush.. kan dom inte sin sak så bör dom inte jobba som läkare heller. Jag vet inte hur det är när det gäller blåsljud om det kanske inte hörs på ett dygn eller nått? Jaja,  nu ska jag skita i o grubbla över det.. nu ser ju det bra ut :)

Efter Gävle tog vi bussen till Valbo för jag skulle in på IKEA o shoppa lite. =)
Jag köpte:
2 täcken
Svart anslagstavla med lite tillbehör så som magneter osv.
2 vita rottingkorgar (stora)
1 påslakanset till Emilia
2 haklappar till Emilia

Hm.. undra om det var nå mer? Bra minne. haha.

Vi åkte hemifrån kl 12 o vi har hemma kl 18. Helt slut. :p Men dessvärre gick ju typ halva tiden åt att vänta på bussar osv. Så jävla drygt.. men men.. det blir ju inte så ofta så man kan väl stå ut ;p

Nu har ni nog haft en del att läsa så nu har jag tagit igen mitt bloggtorkande. haha.
Nu ska jag gå och busa o pussa på min älskling!

Tjing Tjing!

Hundvalp

God kväll!

På eftermiddagen ringde Jenny och frågade om vi skulle ta en promenad, så det gjorde vi. Vi gick runt lite här och där. =)
Vi svängde även in på Ica o köpte blöjor, fick en rabattkupong på 20:- på Libero, så klart man utnyttjar det. :p Jag har ett oöppnat paket, men jag brukar fylla förrådet lite så man har.. och det är väldigt skönt. För har man dåligt med pengar nångång så vet man att det viktigaste finns :) Jag köpte storleken större nu så nu har jag 2 såna paket :p Jag ska nog köpa ett av den storleken hon har nu också.. jag har ju använt min kupong nu men mamma/mormor har också en :p hehe.
Jaja.. lite onödig information kanske ;)
När vi kom hem igen kännde jag mig lite småhungrig.. så vi begav oss ut igen och knallade upp till Ica o köpte frallor, skinka och ost :) Skrev ett sms till kusinen Elin först o hörde om dom ville följa med men då var dom och hälsade på i huset hos bror. Hon sa att jag skulle komma ner till hennes mamma efter affären  för jag skulle få se en sak.
Dom hade köpt en hund =) hihi. Den var så sööt. En liten Jack Russel tror ja det var :p
Vi fikade lite o sen tog vi o gick hem. Nu på kvällskvisten har jag busat lite med Emilia och jag har nyss nattat henne.
Jag ska ta o äta min kvällssmörgås o sen blir det sängen för mig med.
Godnatt och sovgott!

Hälsokontroll

Hej Hej!

Igår vart det kväller vid 22 för Emilia.. så det var inte såå jätte sent med tanke på hur länge vi sov middag ;) hehe.
Jag kröp väl ner strax efter 23 nångång jag med. Jag kom på igår kväll att jag skulle ju fan till Hälsocentralen idag kl 11 o träffa läkaren o på provtagning. Jag vet inte varför jag skulle dit heller.. läkarn sa typ "var det av någon speciell orsak du ville komma hit och prata och ta prover?" Öhh.. jag fick ett brev med en kallelse? :p haha. Då sa hon att det gick nog iväg automatiskt pga medicinen jag äter och så ville dom väl kolla upp blodtrycket sen jag var gravid.. det hade vart lite lågt på sista kontrollen så. :p
Men nu såg alla proverna bra ut tror jag. Alla fick jag inte svar på nu, men jag får väl ett brev sen :)
Skit samma. Nu sover tösen middag och jag sitter här o funderar på vad jag ska hitta på. Nånting finns det säkert som jag kan göra.
Nu ska jag hitta på nått.. kan inte sitta här o lata mig ;) haha.
Hejdå!


RSS 2.0