Förkyld och party

Hej!

Jahapp, nu har man blivit förkyld o skit också =( Snuvig o täppt i näsan o lite sveda i halsen... blä blä. Hoppas jag känner mig bättre imorgon, då blir det ju fest :) Har planerat det skit länge så jag SKA festa :p
Hoppas bara att lill gumman inte blir dålig =/ Snart ska jag åka ner på bolgaget o köpa goda öl :p
Undra hur många man tål..hehe. =)
Nä men nu vet jag inte vad jag ska skriva.. huvudet är tugnt.
Kanske skriver mer sen.

Bumbo

Tjenix!

Igår var vi in till Gävle på Barnens hus och köpte en Bumbo stol åt Emilia. =) Dom hade bara 3st aqua blå och 1 röd kvar, så då köpte jag den röda. Hade velat haft en rosa eller lila, men jag fick väl ta det som fanns :p
Idag har jag och mamma färgat o plockat ögonbrynen och så har vi färga håret. Det var verkligen skönt.. så irriterande och fult med utväxt. =)
Imorgon ska vi på andra mammagruppsträffen o då skulle vi väl prata lite om smakportioner o sånt, det kan ju bli lite roligt. Längtar tills man får börja ge smakisar :p Bara 1 månad kvar.  hihi. :)
Nu kanske det blir en liten promenad eller städa..hmm..det visar sig väl.

Uppdatering:
Det blev en liten promenix, kände inte för och städa nå idag, får göra det imorgon ist när vi kommer hem från mammagruppen =) Jag har börjar lagt märke till en sak när man är ute och går eller är på affären osv, att folk som går förbi sneglar ner lite i vagnen och så börjar dom prata om barn (om dom är två eller fler)... typ "Har dom fått barn?" "Vad fick dom för något?" "När ska dom ha barn?"... ja osv osv. Haha, låter lite kul :p Undra om man har gjort så själv någongång, men det har man säkert. hehe =) Det kanske är fler mammor där ute som har hört det också :p
Snart blir det lite soppa och mjukbröd, har inte ätit något än..eller jo, tre hårdmackor med skinka vid 16 tiden, men måste ha lite mat/kvällsmat innan jag går och lägger mig :p Iof är det inte bra och äta så här sent (kl är 21:20), men känner att jag måste ha något i magen innan jag sover, annars kommer jag bara ligga o tänka på mat. hahaha :)

Jag uppdaterade nyss men när jag tröck på "spara & publicera" så kom det upp "sidan kan inte visas"..måttligt road. Då var det bara och skriva om allting så jag hoppas att det fungerar den här gången annars skiter jag i det. :p
Just ja, innan jag avslutar detta inlägg kanske ni är lite nyfikna på hur det gick på besiktningen igår, den gick inte igenom, fick 4st 2:or, men 2 av dom var vääldigt slarviga fel.. skyltbelysning och ena blinkersen på högersidan, den där lilla på karmen :p haha. Jag som tyckte att jag kollade all belysning så noga, men tydligen inte ;p hahaha. Åhh.. sen var det typ någon styrled o läckade i avgassystemet. Men men, det går o fixa, ska höra med någon karl ;) hehe.
Jahaja, nä det var allt för mig den här gången. Kanske återkommer imorgon, det visar sig väl.
Tjulla! =)

 

Hår och spruta

Tjolahej!

Jaha...igår var jag med Emilia till BVC och vägde, mätte och så fick hon sin första vaccinationsspruta, det gillade hon icke, hon blev jätte lesen ;( Men det gick över rätt snabbt. Hon fick ingen feber eller så heller =) Skönt.
Hon väger 5166 gram och är 61 cm lång nu. :p Hon har vuxit 9 cm sen hon föddes och typ gått upp 1 kg.. hon har vacklat lite fram och tillbaka med vikten, men hon mår bra och är pigg iaf, hon har aldrig gått ner men gått upp lite dåligt. Men men, huvudsaken hon mår bra, och det gör hon :)
Jag var även och klippte mig igår på Salong Kaxig, blev väl inte sådär jätte nöjd. Jag hatar och vara nyklippt.. Jag tycker det blev lite för kort på längden, jag hade lite kortare hår i underhåret o hon klippte efter det. För det blir finast sa hon. :(
Ucsh, jag var som ett svart åskmoln när jag kom hem igår.. jag hade ju kämpat så länge med o spara ut det.. jaja, finns inte så mkt man kan göra åt det. Har ju lite extensions o sätta i, men vill inte göra det..sliter ju som faan på håret och så är det så onaturligt....så det får väl växa då. Kommer nog dröja länge innan jag sätter mig i en frisörstol igen, o nästa gång ska jag fan gå till Lekri, tycker ändå dom är bäst, lite dyrare då men det kanske det är värt =)
Jaja, ska sluta tjata om mitt hår nu. haha. Jag har massa annat o göra.
Idag ska vi besikta bilen, det kommer nog gå åt h*lvete ;( suck suck.
Och så kanske det blir och färga håret o färga och fixa ögonbrynen ikväll.  Får väl se hur det artar sig under dagen.
Nu måste jag kila och göra någon nytta, har tvättstugan idag också.
Jaja, hejdå!

Renoverat hus

Hallå!

Denna helg har bestått av att renovera hus.. min bror och hans sambo har köpt hus, för ungefär 1 månad sen..eller något sånt. Vi har vart där rätt mycket den sista tiden och hjälpt till. River, slår o bankar =) Dom första projekten har vart o rivit en vägg så köket skulle bli större och höjt upp tak i kök o matsal samt badrum, det har också blivit större, eller ska bli =) hehe. Jaja, jag orkar inte sitta o beskriva i detalj, då får jag sitta hela natten. haha. Snyggt kommer det bli iaf, när det blir klart. :p Jag är iaf helt slut, har blivit väldigt låånga dagar den här helgen så jag tänker faktiskt gå och bädda ner mig snart... snark snark.
Imorgon ska jag med Emilia till BVC och hon ska få sin första vaccinationspruta, hon blir ju 3 månader imorgon. Vad fort det går...Efter det ska jag lämna gumman hos mamma en stund medans jag åker iväg till frissan :) ska bli skönt med nyklippt hår, hoppas det blir bra bara. =)
Vad ska man mer hitta på och skriva? Det får nog bli ett kort inlägg idag, är så himla trött o seg, känner bara att jag vill lägga mig ner och sova.

Natti Natti!


Vad ska man ha för rubrik?

Tjo Hej!

Idag är det en seg dag känns det som, har inte hänt så mkt just. Kom nyss hem från min moster och hennes sambo, han fyllde år så vi var där på en liten fika. Jag ska väl snart gå hem och bädda rent i min och i gummans säng + hänga/vika in lite tvätt. Vi är nere hos mamma nu, jag har ingen dator =/ blä. Jag vill ha en laptop. Det är mkt man skulle vilja ha. Imorgon blir det lite shopping iaf...typ lite hårfärg o sånt bara och kanske en mors dag present. Kommer säkert hem med lite mer småskit :p man ska BARA ha det man tänker på och sen springer man alltid på mijoner andra saker när man är ute i affärerna =) jaja, man får väl skylla sig själv om man köper allt ;) hehe. Men ibland är det såå svårt och motstå. 
Nu ska jag ta mig en liten vila innan jag går hem o gör någon nytta. Sen kanske det blir att hitta på något med Jenny, om vi kommer på något, vi brukar vara så fantasilösa. :p hihi.





            

           


Hej!

Hej!

Idag fick man lite sovmorgon, Emilia sov till 10:50 :) Skönt.. fast iof vaknade hon vid 4-5 tiden inatt och ville ha mat, sen igen vid typ 7..fast då åt hon inget, vet inte vad det var.. hon var vaken en liten stund sen somna hon om iaf :p och nu sover hon igen. haha. Hon brukar sova mkt på förmiddagarna. Vi är nere hos mormor nu och tvättar, så krångligt när man är själv, och vi bor ju så nära så vi kan lika bra sammtvätta =) och snart ska vi väl göra lite käk, tor det blir tacosgratäng, får se vad mamma handlar hem, hon är på affären nu :p
Efter maten ska jag ringa Jenny o se vad vi ska hitta på, tror vi skulle ses en stund idag =) Vi kanske tar en promenad eller så, solen skiner ju o det skadar ju inte med lite frisk luft :) men men det visar sig väl vad som sker.

Jag vill klippa mig, håret bara hänger, vill ha lite frisyr... typ uppklippt osv men ekonomin tillåter inte det, inte den här månaden iaf tror jag...har så mkt utgifter + att Emilia ska få en bumbo :) och så vill jag ha en sån där volumtång.
man bara vill ha, vill ha och vill ha. :p
Jaja, jag får väl snåla/spara så kanske jag har råd nästa månad ;p hehe.
Fast iof brukar håret bli solblekt o torrt på sommaren, så kanske ska vänta till september eller nått. haha. Äh jag vet inte, skit samma, det visar sig :) Vi ska ju ha dop i Juli också, måste spara pengar till det också...massa massa fika =) Men som sagt brukar allting alltid ordna sig på ett eller annat vis. Nu ska jag sluta tjata... men det är din vilja, du behöver inte läsa, jag har inte tvingat dig :)

Nu kommer mamma från affären så nu ska jag hjälpa henne med maten.
Hejs Hejs!

Uppdatering:
Nu har jag vacklat fram och tillbaka hela dagen på om jag ska klippa mig eller inte, och nu har jag bestämt mig.
Det blir klippning =) På måndag på Salong Kaxig. Hoppas det blir bra, om jag tar med bilden kan det väl inte bli så mkt fel. Eller? :) Det visar sig.
Nu ska jag roa mitt barn. =)


Trötter

Hejsan.

Nu kanske jag kan skriva ett litet längre inlägg, var så himla trött igår när jag skrev, då var kl iof över 00 så ;p
Jag var skit trött  för en stund sen också, jag kunde ha somnat stående kändes det som så jag passade på och vila medans lilltösen sov, det gick väl en stund tills telefonen började terra...kunde inte somna om.. blev pigg, kanske det som kallas typ powernap el vad det heter :) men hjärtat sover som en stock i vagnen =)
Vi har vart hos min mormor på fm och hälsat på sen har det inte hänt så mkt just idag, än iaf. Jag har massor av saker jag ska göra, typ laga mat, gå upp till affären o köpa tillägg åt gumman och hämta tvätt och bädda rent i sängen, gå ner med tvätten till mamma osv osv, sen är det kväller igen :) haha. Man orkar ju inte vara uppe så sent om kvällarna nu för tiden, det brukar väl bli sängläge vid ungefär 22-23 tiden. ;p Det är väl iof inte såå tidigt, men om man jämför med förr så är det tidigt. Men nu får man ju avbryten sömn typ 1-2 ggr per natt så... Det är inte o klaga, det finns ju dom som har det mkt värre. Jahaa, vad ska man skriva nudå? Inte en aning. Det får nog räcka med detta så länge =)
Jo, förresten...min första fest efter graviditeten + 3 månader blir den 31/5, på Sandvikens cruising ;p Då ska pluttan vara hos mormor..hoppas det går bra =) Jaa..så nu vet ni det också. :)

 

Min nya blogg

Ja, jag har fått hjälp med designen och det blev bra. Tack så hemskt mycket!
Nu skulle jag bara testa lite, orkar inte skriva nå längre inlägg nu för kl är sent och det är bäst jag lägger mig innan jag ser stjärnor. =)
Natti Natti!

RSS 2.0