1-års kalas!

God förmiddag!

Igår hade vi 1-års kalas och det var full rulle hela dagen.
Jag skriver mer sen och lägger ut bilder!

Hejsvejs!

Shoppingrunda och kalas!

Hejsan Hej!

Igår kväll kollade jag på 'Den rätte för Rosing' och efter det blev det sängläge, tidigt men skönt.
När jag la mig kände jag att jag mådde lite illa och tänkte sätta mig på huk vid toalettstolen och tvinga fram det, men jag kom på att jag hade ätit korv med bröd för inte så längesen så jag struntade i det och lät det vara, vill det komma så kommer det av sig själv. Jag vaknade till några ggr inatt och kände att jag fortfarande mådde illa men inte så att jag var tvungen att spy. Emilia vaknade strax vid 7:30 idag och när vi hade varit uppe en stund så då var jag tvungen att besöka toaletten. =/ Det blev bara 1 gång så de är inge magsjuka iaf. puh, vilken tur. =)
Vi ringde och väckte mamma/mormor 8:45 och en stund efter gick vi ner till henne och strax därefter åkte vi ner på stan och shoppade lite till Emilia och hennes kalas och lite annat kraffs. Vi gick i diverse affärer men vi har ju bara en leksaksbutik här och den är usel, dom har ju knappt något alls och har dom något så kostar det miljoner så vi fick ta bussen vidare till Valbo ist och vi gick in på 'Toys 'R' Us' ist.

Det blev bland annat:
1 par skor/kängor till Emilia
1 Tunika med byxor till Emilia
1 Fleecejacka till Emilia
1 Boll till Emilia
Ett kök till Emilia

Allt utom skorna ska hon få imorgon i födelsedagspresent.
Skorna har pappa/morfar bidragit med =) Tack för det!

Till mig själv blev det just inget roligt, bara massa nödvändiga saker såsom
våtservetter, avfallspåsar, grejs till tårtorna och kakor osv. Inget roligt alls :p

En fartfylld dag, nu är jag helt slut men kvällen är inte slut på länge känns det som.
Jag måste städa av lite och blåsa upp lite ballonger osv osv, lillan skulle ha fått badat också. puh, jag som är så trött.
Jaja, men det är bara och bita ihop, det går nog bra bara man börjar =)
När jag är klar med alla sysslorna blir det iaf sängen på engång kan jag lova!
Så det blir ingen mer dator för min del idag heller.

Nu ska jag ge skruttis lite uppmärksamhet, sen blir det att börja med sysslorna.

Hejsvejs!


Förkyld

Hejsan och god dag!

Det blev sängen igår kväll ist för duschen och det sa poff så sov jag. Jag tog en förmiddagsdusch ist =)
Vi var hemma till lunch och sen gick vi ner till mamma/mormor och åt och sov middag.
Annars har det inte hänt något alls idag, jag är lite förkyld som sagt. Men än kan jag överleva med det iaf, hoppas det håller sig såhär och inte blir värre bara. Hatar att vara förkyld! :( Men men, det är mkt man inte tycker om.
Den här j*vla snön börjar jag lessna på rejält nu också. Försvin!

Jaja, jag har inget vettigt att skriva idag så ni får nöja er med det här. =)
Ha det bra!
Puss och kram!

Uppe före tuppen!

God kväll!

Jag börjar känna mig klen. Halsen känns tjock och näsan är täppt. :( Orka bli sjuk! Nej, hoppas det är falskt alarm!
Jag har såklart glömt min nässpray hos mamma/mormor, jag får använda lillans över natten.. bättre än ingen alls. :p

Igår var det bara en slapparkväll framför tv:n, det blev att glo på 'Melodifestivalen' och 'Wallander'.
Jag fick hela kvällen för mig själv igår, Emilia fick bada runt 17:30 tiden ungefär och efter badet gjorde jag ordning lite välling och så satte vi oss i soffan inkurad i filten och kollade på reprisen av 'Design Simon och Tomas' och bara efter en kort stund så sov hon i min famn. Det var så myyysigt, det var jättelänge sen hon ville sitta/ligga och mysa i famnen så jag ville inte väcka henne, efter 40-50 min la jag henne i sängen och otroligt nog sov hon hela kvällen. Annars när hon somnar sådär tidigt brukar hon vakna igen efter en stund, men inte igår =) Hon måste ha varit trött. hehe.

Men det var inte lika roligt imorse när hon ville kliva upp kl 6 :o, men det fanns väl inte så många andra alternativ :p Man är då aldrig nöjd, haha. Strax efter 10 la vi oss igen och vi sov till 12:45. haha. =)
Vi gjorde oss klara och tog en promenad till affären och sen hem igen o lagade mat.
Efter maten var lillan trött IGEN, så vi la oss vid cirka 15 tiden nångång och vaknade kl 17. ;)
När vi hade vaknat gick vi till Elin och Linnéa och lekte och vi gick väl hem runt 20. När vi var hemma donade jag med lite sysslor såsom att: Diska, vattna blommorna, vek/hängde in tvätten, plockade upp leksaker som låg utspridda över hela lägenheten och så har jag nattat lillan. Hon somnade för en liten stund sen, jag kunde inte lägga henne så tidigt idag när vi sov så länge på eftermiddagen.

Jag sitter och funderar på om jag ska ta mig en dusch eller om jag ska duscha imorgon bitti.
Jag känner mig så trött och lääängtar till sängen, nästan så att den skriker efter mig!
Men frågan är om jag känner mig ännu mer klen imorgon, om man ens tar sig in i duschen?! Hur göra?

Äh, jag börjar iaf med att sluta datanörda så får vi se om det blir dusch eller säng.
Hejsvejs!


Baka baka kaka! =)

Hejsan Hej!

Inatt blev vi kvar hos mamma/mormor, Emilia somnade mellan 21-21:30 nångång. Jag och mamma/mormor slappade framför tv:n, vi kollade på 'När lammen tystnar'. Den slutade strax före 00 och jag var skit trött, men jag fastnade i filmen så jag var tvungen o se klart den innan jag gick o la mig. :p Vilket resulterade i att jag var ap trött imorse när lillan ville kliva upp kl 6:50! Jag trodde dock att hon skulle somna om en stund efter vällingen, men jag misstog mig :p
De var bara att börja busa och stoja ist, men efter cirka 1-1½ timme la vi oss igen och somnade om till 9:30.
Elin skrev och frågade om vi ville ta en promenad med henne efter lunch, vi gick ut vid 11:30.  Vi promenerade till 'Coop-huset' och vi gick in på 'Klädjätten'. Jag hittade ett par jättesöta byxor och 2 st pyjamaser till lill älsklingen. De var inte meningen att jag skulle köpa något men jag kunde inte hålla fingrarna i styr ;p
När vi kom tillbaka hem till mamma/mormor hade hon bakat 1 sockerkaka. =) Vi fortsatte med baket och vi gjorde 1 till sockerkaka med glasyr och strössel och mockarutor! Jag hade tänkt baka kolakakor men jag sket i det, orka inte. Jag köper nå kakor ist :p Vi tog en liten promenad upp till affären för och handla lite mat emellan baket också.

Resterande av dagen vet jag inte vad som händer, det blir antagligen bara lugnt.
Nu kallar plikten!
Hejsvejs!


Fredag

Hej och god eftermiddag!

Idag blev det uppstigning strax före kl 8. Vi klev upp och gjorde oss klara och mötte Elin och Linnéa och gick till öppna förskolan och lekte. =) Emilia vart trött vid 11:30 så då knallade vi, vi mötte mamma/mormor på vägen så gick vi till affären och handlade på engång när Emilia ändå sov i vagnen =)
Det blev lite tillbehör till bak för imorgon blir den en bakdag :) De ska bli rätt så skoj tror ja :p Inte ofta man bakar men vad gör man inte för ett kalas?! :) hehe.
Annars händer det nog inte så mkt i helgen, blir bara lugnt och slappt.

Emilia går några steg om dagen, det blir fler och fler på raken. Vi får väl se när hon börjar gå helt ist för o krypa :p

Jag lär gå till min tös nu, hon vill ha uppmärksamhet.
Puss o kram!

Titta, jag kan gå! =)

Kolla när min skrutta går! =)

Emilia och mamma/mormor!


1 års kontroll

God kväll!

Idag började dagen kl 7, Emilia tyckte att det var dags att kliva upp då. Snark snark.
När vi väl var uppe vaknade jag till liv och började göra oss i ordning och så lekte vi lite med Emilias leksaker =)
Vid 9 tiden satte jag på oss ytterkläderna och tog en liten promenad innan vi skulle iväg till BVC.
Efter 20 minuter började det bli kallt och jag kom ju på att öppna förskolan hade öppet så vi gick dit och lekte en stund innan BVC besöket. Alltid uppskattat av Emilia :)
Sprutan var inte alls populär, som jag anade. ;( Jag blir ju själv så nervös så jag kanske bidrar till hennes oro? Jag hatar sprutor. ush.
Annars gick det väl bra, förutom att man känner sig så jävla stressad. Typ såhär: Hälsa, klä av Emilia, upp på vågen och över till mätstickan, i med sprutan, hejdå! Klä på Emilia UTANFÖR rummet. Stressmoment AB! Jag såg att dom som var före oss också fick klä på sin bebis utanför rummet. Hallå, har dom bara 10-15 minuters besök eller?!
Jaja, Emilia var iaf  75½ cm lång och vägde 8650 kg. Hon är liten, jag vet! :p
Men hon äter då som en häst, men det syns verkligen inte =) Hon kanske satsar på att bli modell? haha. Nädå.
Efter BVC besöket gick vi tillbaka in till öppna och fikade sen gick vi hem till mamma/mormor. Emilia somnade i vagnen på vägen dit. Jag la mig och slöade en stund och när Emilia vaknade fick hon lite mat sen tog vi en promenad och så har vi handlat lite och hämtat ett paket från H&M, det var 4 st toppar - 2 till mig och 2 till mamma/mormor. De har kommit 2 paket därifrån men vi hade bara råd att hämta ut ett idag, det andra får vänta tills det kommer lite money på kontot. =)

Emilia sover sen en stund tillbaka och jag sitter här och så har jag tv:n i bakgrunden, tittar på nå program där det är tjejer/kvinnor som föder barn hemma ist för på sjukhuset. Hur vågar dom?! Tänk om något skulle hända. Modigt av dom iaf, det ska dom ha en eloge för. =)

Nu ska jag kika runt lite på denna burk sen kika vidare på tv:n innan läggdax.
Ha det bra!



Idag och imorgon.

God kväller!

Idag på eftermiddagen hämtade Jenny lillan och tog en promenad. =) Jag la mig och vilade och jag somnade till en liten stund, de var skönt :p
Innan vi gick hem från mamma/mormor svängde vi förbi Elin en snabbis.
När vi var hemma fick lillan bada och när hon var klar hoppade jag in i duschen en snabbis.
Sedan blev det lite lek och bus och kort därefter blev det läggningsdax för lillan, hon somnade vid 20.

Imorgon ska vi till BVC kl 10:15 på läkarundersökning och vaccination. =/ Åh, jag vill inte. Det är ju bra skit, men lillan brukar bli så ledsen ;( pluttan! Vi får se om vi stannar något på öppna förskolan imorgon, Emilia brukar inte vara sådär jätteglad efter sprutan. Vi får se hur vi känner imorgon. =)

Det var väl allt jag hade för den här gången.
Nu ska jag kolla på tv en stund och sen blir det att krama kudden och täcket.

Godnatt och sovgott!

Första stegen!

Hej Hej!

Vi kom nyss hem från öppna förskolan och Emilia sover i vagnen nu.
Emilia skulle måla på öppna men hon tyckte verkligen inte om det så vi fick gå o tvätta henne på engång och sätta på kläderna igen. =/ Jaja, de kanske går bättre nästa gång :p
Barnen lekte iaf av sig och Emilia tog sina första steg utan stöd! :) Det var jättekul att se, alla vart helt exalterade. haha.
Jag blev bara paff o fatta ingenting först :p
Jag har bara väntat o väntat på att det ska komma, och entligen är de på gång ;)

Nu är vi hemma hos mamma/mormor men jag ska gå hem och kolla posten sen ska vi nog gå och handla lite mat.
Jag kanske skriver senare under dagen, får se om jag orkar :p

Hej Hej!

Jag kommer inte på någon rubrik.

God kväll!

Igår på eftermiddagen promenerade vi till Nettan och jag färgade håret på henne, vi blev inte kvar där nå länge för innan vi gick dit så ringde min bror och sa att han och Jenny skulle komma och hälsa på om typ timme. Så jag blev lite smått stressad för jag hade ju lovat o färga håret oså, men det gick bra. =) Kort och tunt hår, då går det fort =) hehe.
Vi sov hos mamma/mormor inatt igen :p Hon har en sån skön säng! =) haha. Emilia somnade strax före melodifestivalen. Jag och mamma/mormor glodde på det och på 'Wallander'. Det var ju definitivt bättre låtar med denna gång än förra, då var det ju typ bara skit.

Idag har vi gjort vad? Ingenting typ, inget mer än det vanliga. Sovit, ätit, gått till affären. :p haha.
Jag har inte orkat gjort något heller faktiskt. Jag har varit en latmask! =)

Imorgon ska vi till öppna förskolan, vi ska möta Elin och Linnéa strax före 08:30 för Elin ska in till barnmorskan 8:45 så då ska jag passa Linnéa medans. :)
Vad som händer mer under dagen har jag inte en aning om? Det får vi se.

Jag ska snart inta sängläge så man orkar med morgondagen.
Emilia somnade strax före 20 idag och läggningen gick bra.

Godnatt och sovgott!

Glad alla hjärtans dag!

Hejsan.

Vi sov hos mamma/mormor inatt, Emilia somnade runt 21:25 och sen kollade jag och mamma/mormor på 'True Lies'tv3. Jag gillar vanligtvis inte såna filmer, men jag fastnade iaf och kunde inte slita mig. Efter filmen blev det sängläge.
Emilia vaknade vid kl 7 och man var ju lagooomt trött men det var väl bara att dra sig upp. Jag bäddade ner mig på soffan medans Emilia lekte men hon skulle bara klättra upp till mig så det gick ingen vidare bra o ligga där :p
Efter 2-2½ timme gjorde jag ordning välling igen och la oss i sängen och vi somnade om till kl 11 för då ringde telefonen.

Vi ska snart ta och börja med the food, idag blir det fläskkotletter och potatisgratäng. Mumsigt! =)
Efter maten ska vi gå ner till Nettan för hon ville ha hjälp med att färga håret.
Annars idag vet jag inte vad som händer, ingenting antar jag.

Idag är det 'Alla hjärtans dag' och jag förstår faktiskt inte innebörden av den, varför sätta ett datum på kärlek? Om man är kär älskar man väl alla dagar året om, eller? :p Men iof kan det väl vara mysigt och ha en dag tillsammans med partnen, men det bör man väl ha ändå? :p
Jaja, jag skiter i vilket iaf för jag har ingen att dela 'Alla hjärtans dag' med, jag får vara extra kärleksfull mot mina nära och kära ist. :) haha. Fast det är jag ju alltid ändå ;)

Nu ska jag kila vidare och göra någon nytta.
Mamma/mormor har fått något rus och började poppa musik nu. haha. Emilia står och dansar ;) *Loooooove yoooou*
Hej Hej!






Bilder från öppna förskolan

Pulkaåkning



Emilia och Linnéa på öppna förskolan!


        

Pulkaåkning och öppna förskolan

God förmiddag!

Idag blev det uppstigning kl 7:20 ungefär. Jag var relativt pigg ändå fast jag har sovit som en kratta inatt, jag har vaknat till några gånger och spvit lite 'oroligt', jag vet dock inte varför det bara blir så ibland.
Emilia somnade i skaplig tid igår kväll, runt 20 tiden. Jag mös med mig själv framför tv:n under filten. Det var skönt. Jag intog väl sängläge runt 22:30. Vi var ute och åkte lite pulka med Emilia igår kväll med Jenny men när vi hade varit ute en stund kände vi att det var lite kallt så vi gick hem till mig. Vi badade Emilia och sen kollade vi på 'Unga mödrar' och busade lite.
Idag gick vi till öppna förskolan, Elin och Linnéa följde med samt Fia, Fia och Angelica med respektive barn.
Det var himla mkt folk där idag, så mkt brukar det inte vara. :p
Det var skojjigt. Jag har knäppt lite kort men jag lägger in dom senare under dagen/kvällen för jag hinner inte nu, vi ska ta en promenad till apoteket, Emilia sover som en stock i vagnen så vi måste gå innan hon vaknar.
Hon somnade så fort vi klev utanför dörren på öppna och Linnéa somnade i pulkan hon med. haha =) Gullskruttar!

Vi ses sen!
Puss o kram!

Trötta tider..

Hejsan Hej!

Det känns som att jag inte har något intressant att skriva så det är därför jag är lite 'off' ifrån bloggen.
Det har blivit knas med Emilias sovtider igen och det är mestadels mitt fel så jag kan inte klandra henne. Jag har liksom inte orkat, hon får vara uppe med mig på kvällarna så lägger vi oss nästan samtidigt, jag nattar henne först sen har jag lagt mig själv. Jag har lagt mig tidigt dom senaste kvällarna, allt mellan 21-22. Jag har liksom ingen ork, jag känner mig så nere just nu men det är en del saker som spelar in som förhoppningsvis löser sig snart. =) Jaja, det väntar bättre tider, bara att hålla ut! Jag måste ta tag i sovtiderna igen också. =/ FY på MIG!

Igår fyllde min tremännings lilla dotter Alva 1 år. GRATTIS! =)

Nu ska jag leka med min snutt.
Hej Hej!

Uppe med tuppen

God förmiddag!

Idag väckte lillan mig 7:20 ungefär. Lagomt pigg var man ju, eller inte. Det var bara att masa sig upp och jag tog en morgondusch så att man vakna till liv. Vid 9 knallade vi iväg till öppna förskolan. Idag gjorde vi gipsavtryck på Emilias händer och fötter. :) Nu är vi hemma hos mamma/mormor, Emilia sover sin förmiddagslur.
Senare under dagen vet jag inte vad som händer, det återstår att se.
Det blir väl att göra lite lunch snart iaf, magen börjar skrika. :p

Tjingeling!

Gott och blandat av helgen

God kväller!

I helgen har vi 'bott' hos mamma/mormor, i fredags var ju jag ut och igår kollade vi på 'Melodifestivalen' tillsammans. Fy vilket dravvel det har blivit, dåliga låtar och en massa jävla röstningar hit och dit. Hur kan en låt som 'Snälla, snälla med Caroline af ugglas ens få delta?! FY FAN VILKEN USEL LÅT!!! Blä. Jag nattade lillan vid andra utröstningen eller vad fan det var, hon var med och kollade på tv och dansade ;p haha. Gull ungen!
Det gick rätt så segt med nattningen igår, det tog ett tag innan hon somnade. Efter läggningen så kollade jag och mamma/mormor på 'Wallander' på Tv4+.  Sen blev det sängläge för min del också. Snark.

Idag vaknade vi strax före 9, vi gick upp och busade lite osånt sen efter ett tag la vi oss i sängen igen och gosade och båda två somnade om igen. Vi vaknade kl 12. =)
Vi knallade upp till affären och köpte lite ätbart, vi åt mjölkmakkaroner och falukorv idag :p
Det var då inte så jävla lätt att gå med vagnen eller kan jag ju säga, flera decimeter snö. Vart fan håller plogbilarna vägen?! Det kan jag svara på nu, för NU är dom här, precis utanför mitt sovrumsfönster och plogar satan bara för att jag skulle natta lillan. Jag gav upp så nu sitter hon brevid mig i sin matstol och suger/tuggar och leker med nå juleskum :p haha. Gottegris! =)
Hon gjorde en typ av kullerbytta idag så hon ramlade på något konstigt vis och slog munnen, hon börjada blöda lite men jag tror att hon antagligen bet sig i tungan eller läppen. Hon var jätte jätte ledsen men det gick över efter en liten stund. Själv blir man ju så orolig när man ser blod, men det slutade nästan på en gång så jag förstog att det inte var något farligt. 
Vi gick hem på eftermiddagen och Emilia har fått tagit ett bad, det var dock inge roligt att bada idag tyckte hon.
Efter badet så tog jag itu med tvätten och diskade lite.
Snart ska jag ta och lägga lillan igen, eller rättare sagt försöka. Vi får väl se hur det går :p Ibland är hon väldigt väldigt vrång och ger sig inte förrens jag också går och lägger mig.

Jaja, gumman börjar tröttna nu så jag ska ta henne.

Hej Hej!

Fest med Frida

Hallå hejsan!

I torsdags sov vi mestadels av dagen så jag har faktiskt inte så mycket att skriva om den dagen :p

Igår tog jag med mig lillan till öppna förskolan och det tyckte hon var jätte kul =)
Senare på kvällen frågade Frida mig om jag ville komma och umgås och ta någon öl.
Jag nattade lill gumman hos mamma/mormor och så tog jag 20:30 bussen ner på stan.
Emilia somnade på under 5 min igår, utmattad :p Jag trodde att hon skulle sova hela kvällen och inte vakna, men mamma/mormor sa att hon hade vaknat igen vid 20:30 och inte somnat om förren vid 22.
Det var iaf en trevlig kväll, skoj att träffa nytt folk att festa med. :)
Det var ju första gången jag var hos Frida igår sen hon har flyttat till stan, fy skäms på mig! Jag har ingen bra ursäkt heller så.
Det blev hemgång strax före 2 tiden, Jenny var ute på stan och festade så jag gick och mötte upp henne och tog sällskap med dom hem.

Nu vill Emilia ha en ny blöja så nu avslutar jag skrivandet.
Hej Hej!

Tårthjälp!

God kväll, nu är jag här igen efter bara några timmar =)

Jag har precis plockat ihop leksaker som låg över hela lägenheten och diskat. :p
Lillan somnade för ett tag sen, 30-40 min sedan ungefär. Läggningen gick bra idag, det tog cirkus 20 min.
Jenny kom och lekte med oss en stund på eftermiddagen/kvällen, vi mötte upp henne på affären och så köpte hon godis till oss =) Jag var så himla gottasugen. hihi. Snällt av henne. Tack! :)
Nu kikar jag runt lite på datorn och har tv:n i bakgrunden, jag har 'Efterlyst' på just nu.

Jag försöker fantisera och kika runt lite på internet om man kan hitta på något gott recept på tårtor tills Emilia fyller år..
Jag vill göra en 'Daimtårta' och någon mer, men vet inte med vad (?) Är det någon som har något förslag?
Det där med 'Daimtårtan' verkar krångligt, men det kanske det inte är. Det är väl bara jag som 'gör' allt krångligt :p
Jaja, det löser sig nog. =)
Utöver tårtorna har jag bestämmt mig för att baka
* Sockerkaka med glasyr och strössel
*Mockarutor
Sen vet jag inte om jag ska baka något mer, blir nog att köpa några kakor :p
Jag har ju tid på mig att fundera, det är ju 22 dagar kvar innan lillan fyller så jag har ju iaf 20 dagar på mig att fundera. haha. Men lämna gärna tips och ideér!

Nej, nu ska jag inte tråka ut er längre.

Puss och kram!

Trött

Hejsan!

Dagarna går långsamt och jag känner mig trött och seg, kanske är det den här tråkiga årstiden som bidrar?
Jag vill ha vår och sommar, NU! Men jag får vackert vänta. ;( *suck - pust*
De ringde från dagis igår, vi ska börja skola in den 11 mars. Jag ska på inskolningsmöte den 24 februari.
Vi får väl se hur det kommer att gå, men det går säkert bra. Det kommer nog bli skoj för Emilia att göra något annat om dagarna och leka med andra barn och inte bara vara med mamma jämt. :p Vi brukar ju ta oss till 'Öppna förskolan' ibland men jag har vart så fruktansvärt lat och trött på sistonde så det har inte blivit något sånt heller. =/ Jag tror nog att jag får ta o skärpa mig lite, är det någon som har lite energi till övers att skänka mig? :p

Nu har jag fått hjärnsläpp också så nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
Tjohej!


I Lördags

God kväll nu är jag tillbaka igen som jag sa =)

Jag ska försöka resumera helgen lite kort.

I fredags var det bara lugnt, var hemma med lilla tösen och lekte bara. När hon hade somnat för kvällen hoppade jag in i ett bad och spenderade typ 1½-2 timmar där :p Shaving the ben osv. haha. :p
Jag la mig rätt tidigt så att jag skulle orka med den kommande dagen.

På lördagen vaknade vi runt 8, eller Emilia väckte mig rättare sagt :p Vi lekte och busade till 10-10:30 sen la vi oss i sängen och mös igen och vi somnade om en stund. Vi gick ner till mamma/mormor ett tag efter att vi hade vaknat, vi åt där osv. När Emilia sov sin eftermiddagslur vid 15 tiden gick jag hem.
Jenny skulle komma till mig vid 16 tiden men jag hade god tid på mig så jag tog faktiskt fram damsugaren o städade av lite, passa på när man ändå hade barnvakt. :p Emilia är anti mot damsugaren så jag kan inte damsuga när hon är hemma om det inte är någon här som kan passa henne medans. =/ Efter sugningen klev jag in i duschen.
Jenny kom strax därefter så gjorde vi oss klara tillsammans, kletade på oss lite smink o fixade håret osv. :)
Vid cirka 17:30 öppnade jag första ölen. Det var gott. hehe. Det var jag och Jenny här till en början men sen kom Jönnson förbi och joina oss. =) Efter ett tag känner jag att jag börjar bli lite fööör yr i skallen så jag bestämde mig helt själv för att dricka ett par glas vatten emellan :p I det skedet har jag inte sån bra tidsuppfattning längre så jag kan inte längre skriva nå klockslag :p Iaf så efter ett par timmar gick vi över till huset mitt i mot mig och fortsatte att förfesta.
Vi tog en taxi ner på stan och hamnade på 'Tonys - 8-ball' och så kikade vi in på 'Lill-puben'. Det var meningen att vi skulle besöka det nya stället 'Elvis rockcafe', men det blidde aldrig så, men det gör inget =)
Innan hemfärden blev det såklart att gå till 'Sibylla' och köpa mat och fläska i sig. haha.
Sen blev det en liten efterfest här med bara 5 personer. Vid 3:30 tiden svek jag och Jenny folket och gick o la oss. Svårt o somna i allt surr bara. haha.
Dagen efter vaknade vi kl 10 typ. Att man alltid ska vakna så 'tidigt' dagen efter.. jag hade ju chansen att sova ut, men näe :p Jag saknade min bobbo så jag hämtade henne hos mamma/mormor efter 1-2 timmar. Dom sov fortfarande kl 10 när jag sms:ade till mamma/mormor. :) Som jag sa så var jag inge bakis utan bara trött och seg.
Det blev mat på 'Amorinen' och så blev det att sova en eftermiddagslur med Emilia och Jenny och det vart en tidig kväll igår, jag låg i säng  före 21:30 o jag måste ha däckat av på mindre än 5 minuter. haha. :)

Ja det var väl det i lite kortare drag. Nu tänker jag nog skeppa datorn och besöka sängen.
Godnatt och sovgott!

Jag lever...

Hallå hejsan och god dag!

Jag lever efter helgen, det gjorde jag igår också men jag var en aning seg och trött bara. Inge bakis! =) Sweet. Jag hinkade vatten när vi kom hem och lite smått under kvällens gång :p Kände att alkoholen börja flöda där ett tag så jag hade faktiskt lite vett att dricka vatten :p Beställde till och med vatten på '8-ball'. Grattis till mig! haha.
Jag kan skriva lite mer sen om helgen men just nu ska jag laga mat.

Hejdå!


RSS 2.0