Julskyltning

God kväller!

Idag på fm for vi ner på stan med Jenny o kikade lite på julskyltningen, det var väl inte sådär jätte mkt att hänga i julgran. Var mest bull och lottstånd. Köpte inget på själva julskyltningen, vi gick runt på lite affärer ist.
Kan inte avslöja för mkt här heller, för jag köpte nämligen ett par julklappar =) hihi. Jag kommer ihåg när jag var i ålder, när det var julskyltning, då var det helt annorlunda, då kunde man köpa paket överallt typ för någon enstaka kr och så fanns det häst med släde oså sprang det runt massor med tomtar. Då var det verkligen julskyltning :p hehe. Allt blir bara sämre och sämre, förr brukade dom ju ha tivoli och marknader här i stan i stadsparken, men nått sånt finns inte längre heller. Lika parkrock hade vi en gång i tiden, men inte nu längre. =/ Tråkigt att allt försvinner. Men men, så är det väl. :p

Nu är Jenny här, hon sitter och pysslar med mina "bokstäver" till fotoalbumen :p hehe. Hon hade börjat med det när jag nattade lillan :) Snällt. hihi.
Frida var förbi också o hämtade sin säng som hon hade skeppat in i mitt förråd för ett par veckor sen.
Annars har det väl inte hänt så jättemkt idag.

Jag känner mig helt slut i kroppen, börjar bli förkyld igen :( Snorig o ont i halsen. BLÄ! Nu när lillan äntligen börjar bli bra, då får jag tillbaka skiten igen. Fan, det går ju bara runt o runt. :( Och sist tappade jag bort min nässpray också, o nu är det helg, så jag har fått använt Emilias. haha. 7 månader - 2 år. haha :p Men det funkar iaf ;) Bättre än inget :p
Jaja, att gnälla hjälper ju inte precis, är väl bara att vila så mkt man kan o knapra halstabletter ;p

Nu ska jag vara social mot Jenny.
Vi ses!
Hej Hej!

Video

Den här videon har Frida pysslat ihop till mig =)
Ta en titt vettja!



Rubrik saknas

God morgon, eller god förmiddag kanske det heter.
Jag vaknade inte för så länge sen. Mamma/mormor ringde o väckte mig kl 11:50. haha. Gullhjärtat sover än.
Hon somnade sent igår.. ville inte sova. Hon tuppade väl av vid 23:30 tiden. =/ Men vi har vart vaken en stund tidigare idag, snuttan ville ha välling vid 9 tiden, men efter det somnade vi om igen =)
Jaja, nog om det. Nu sitter jag här och glor lite o väntar på att snuttis ska vakna, sen ska väl hon få lunch o så, sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Vi kanske svänger förbi Elin och Christopher o kollar när dom flyttar ;p Nu bor vi i en "fyrkant" eller ett "U" , jag har mamma/mormor hus på vänster sida, Elin och Christopher kommer bo i huset framför mig. :p hehe.

Dagarna som gått har det väl inte hänt sådär jätte mkt vad jag kan komma ihåg. Inget speciellt som är nå skoj o kludda här iaf :p
Jag kan ju iof berätta att vi var en sväng på Öppna förskolan igår, vi var med på "Barnsång" o lekte lite osv. Det var skoj =)
Det var nog de enda jag hade o berätta. haha.

Nä, nu ska jag läsa mina favoritbloggar sen lär jag väcka min prinsessa om hon inte har vaknat själv. =)
Puss o hej!

Blöjsnack

God kväller!

idag har det vart en rätt så seg dag, på fm gjorde vi inte så mkt annat än att tog en promenad till affären. Postade ett paket och så svängde vi in på "Amorinen" och åt lunch :p På eftermiddagen sov jag middag med älsklingen, katten kom och väckte oss vid 16:30 tiden, han ville inte att vi skulle sova mer tydligen ;p hehe. Senare tog vi en promenad till affären igen och jag handlade lite, jag fyllde på förrådet med 3 paket blöjor, 30 liter välling och lite burkmat samt lite smågrejjer till mig själv, men de var inte mkt. Det kalaset gick på övefr 600 kr. Helt otroligt. Hade blivit över 700 kr om jag inte hade haft någon rabatt, jag hade rabatt på blöjorna. Vid köp av 2 paket Libero - 50 kr rabatt. 30 kr rabatt vid köp av 1 paket Libero - Up 6 Go. Blöjorna kostar 105 kr paketet. Dom har höjt, nyss kostade dom 99 kr. Några kronor hit och dit blir mkt i längden :p Jaja, nu har vi nog så det räcker ett tag iaf :) Över December och Januari då man brukar ha som minst pengar för de mesta går ju åt till julklappar osv :p
Hm, de kanske blev lite mkt "skitsnack" i detta inlägg. hehe. Hade just inte så mkt att skriva idag.

Nu ska jag gå och lägga mig.
Puss o kram!

2 dagars...

God kväll!

Jag ska försöka summera lite kort om dagarna som gått.


Igår blev det en shoppingdag, ännu mera julklappar och lite smått och gott. Emilia fick även en till overall, bra att ha 2 så man har reserv när den ena ligger i tvätten :p Hon fick även ett fleece set, napptermometer och en babypulka =). Allt vad vi köpte minns jag inte, jag kommer bara ihåg att vi kom hem med flera påsar med allt möjligt i. Kan inte avslöja för mkt här i bloggen heller utifall det är någon som läser som vi har köpt julklappar åt ;p Då blir det ju direkt ingen överraskning. hehe. På kvällskvisten gick vi ut och provade den nya pulkan, vi mötte upp Jenny på vägen så promenerade vi runt lite. Vi kom på efter ett tag att det var kallt så vi begav oss hemåt. När vi kom hem gav jag Emilia gröt och sen satte vi oss framför tv:n. Jag satte Jenny i arbete, hon fick rita av nå bokstäver jag köpte förrut, finns bara 2 av varje bokstav i varje förpackning, o i Emilias namn är det ju 2 i:n. Så det känns lite värdelöst att köpa nya förpackningar hela tiden när knappt hälften kommer till användning. Jaja, och så fick hon klippa ut dom :p Hon hade verkligen att göra. haha. Tack iaf för hjälpen gumman =) Jag har ju inte precis all tid i världen att pyssla med sånt :p hehe.
Nu är 1 fotoalbum klart, jag började skriva i det andra igår. Det trejde väntar på att få bli skrivet i. haha. Jag är inte direkt snabb, Emilia är snart 1 år. haha. 9 månader imorgon faktiskt :)
Öhm.. ja, sen blev det väl sängen.

Idag var det meningen att vi bara skulle vara hemma, eller ja.. inte ut i nå affärer o shoppa iaf. :p
Men det blev ändrade planer, brorsans flickvän Jenny ringde till oss o frågade om vi ville följa med till Valbo och köpa julklappar. Ja visst, varför inte? :p Då fick man ju lite mer julklappar klara + att man slipper släpa allt på en buss j*vel sen ;p hehe. Det vart en hel del idag också, inte bara för våran del, Jennys också. Bilen var typ nästan smockad. Fast iof ligger det massa skit  o skräp i den sen tidigare också som tar en hel del plats :p hehe.
Annars har det väl inte hänt så mkt idag faktiskt.
Jag knäppte kort på Emilia som jag har framkallat som julkort nu. Tack alla som lämnade en kommentar! =) Jag valde nr 1. :p
Nu blir det inte många till knop idag, funderar på om jag ska ta tag i fotoalbumen eller om de får vänta tills imorgon kanske. Jag är faktiskt rätt trött och klockan bara springer iväg =/ Så det kanske blir att krypa ner ist. Jag har inte riktigt bestämt mig ;p hehe.

Jag ska fundera på saken, jag skippar det här nu iaf.
Puss o kram!

Här får ni en bild på fotoalbumen.


Hjälp mig (!)

Vilket av dessa 2 kort ska jag välja att göra julkort av?

Julkort nr 1


Julkort nr 2


Gör din röst hörd NU! =)
Tackar!

Städ hela dagen lång

God kväll!
Den här Lördagen har bara bestått av att städa, städa och städa. Satte även upp hyllorna som jag köpte för 2 veckor sen ungefär :p hehe. Och lite annat som skulle upp, en mätsticka och en tavla i lillans rum =) Nu är det rent och fräscht igen och det är så himla skönt. :) Ska hålla efter nu så det slipper bli så mkt o städa nästa gång. Jag fuskade lite också, jag satte upp lite julpynt 1 vecka i förskott :p Skit samma. hehe. Det är fler som har gjort det så jag behöver inte skämmas :)
Mamma/mormor passade Emilia medans jag städade, men hon sov middag en stund så mamma/mormor gjorde också ett handtag. hihi. Snällt med lite hjälp =)
Nu småkollar jag på "Dansbandskampen" med Emilia som sällskap. :) Blir väl sängen för henne snart.
Blir nog desamma för mig rätt så tidigt idag, är helst slut efter allt skurande o dammande  idag ;p hehe.

Näe, nu ska jag ge min lill plutt uppmärksamhet, vi ska busas och pussas innan hon ska sova. <3

Hejdå!

Sweet dreams!

Hejsan svejsan igen!

Nu sitter jag här en sväng innan det blir sängläge. Emilia sover sen en tid tillbaka, kommer inte ihåg när hon somnade ;p Var nångång mitt uppe i Idol iaf. hihi.
Har nyss kollat på utröstningen och jag tycker det var fel person som åkte ut. Det är vad jag tycker iaf :p
Jag tänkte bara säga godnatt och sovgott till allihopa!
Nu ska jag krypa ner brevid min snorunge :) hehe.

Sweet dreams!

Öppna förskolan

God dagens!

Vi tog en liten sväng till öppna förskolan dag, vi var väl där cirka 1 timme. Vi fikade och var med o sjöng o lekte lite osv :p Det var faktiskt riktigt trevligt, Emilia blev dock trött och så är hon ju inte riktigt 100. Dit ska vi gå fler gånger iaf :)
Jag glömde skriva det tidigare.. i veckan fick jag ett erbjudande om förskoleplats, på Smassen. Sökte inskolning från 2 Mars, så vi får väl se då. Lite tråkigt ska det bli =/ Men kanske är bra för Emilia så hon får leka med andra än mamma :p
Annars idag har det inte hänt så mkt.. jag sov middag med lillskrutt idag, vi vaknade för cirka en halvtimme sen ;p
Ikväll blir det bara lugnt, antar att det blir att glo på Idol. Funderar på om jag ska knata till affären o köpa något gotta. Har lite bestlutsångest ;)

Äh, nu måste jag kila vidare.
Puss o kram!

Snor, snor och snor

Hej Hej!

Idag har det vart en liten shoppingdag, det vart bland annat lite julklappar och lite annat småkraffs :p
Nu kan man iaf börja bocka av några från listan, det är ju lite positivt. Fast än är det mkt kvar. Men man närman sig ju mållinjen sakta men säkert =)
Emilia har blivit tvär snorig IGEN.. fattar inte hur länge hon ska vara snorig. Det började säkert för 1 månad sen. Det har vart lite upp och ner, när tänderna hade kommit tyckte jag det vart bättre, men nu är det tillbaka =/ Kan dock inte avgöra om hon har feber, men tror inte det. Är ju liksom skit svårt att ta tempen, hon ligger inte still för fem öre. Jag ska nog satsa på en "napp termometer" :p Mamma/mormor ska komma upp en sväng om ett tag så då får hon hjälpa mig ta tempen och lite näsdroppar.

Imorgon öppnar öppna förskolan igen nere vid smassen. Invigning. Bjuds på fika o grejjer :p Det är mellan kl 10-12.
Får se om vi kanske tittar in där =) Beror ju lite på Emilia hur det är med hennes näsa osv. Inge bra om de smittar heller, det är nog inte så jätte populärt bland dom andra föräldrarna :p Vi får väl se hur morgondagen artar sig.

Nu ska jag nog ta att återgå till Emilia, det är väldigt svårt att skriva när hon ska klättra på mig och försöka få tag i datorn :p

Godnatt och sovgott!

Myror i blöjan

God kväller!

Idag har det inte vart någon speciell händelserik dag. Vi vaknade runt 9 tiden tror jag, sen låg vi o drog oss till 10:30 :p haha. Hade ingen lust att gå upp ;) Vi gjorde oss ordning och gick ner till mamma/mormor. Vi tog en promenad till affären och sen gick vi hem och gjorde mat. Makkaroner och bacon. :p hahaha.
Inte mkt gjort denna dag. Jag tog dock en till promenad till affären senare på eftermiddagen och köpte kvällsfika. Frallor med skinka :p mamma/mormor kom upp och åt också. De var gott. =)
Jag nattade lillan vid 20 tiden, hon somnade rätt så fort idag. Fast man kan tro att hon har myror i blöjan, hon ska hit och dit o hon ska krypa o klänga o slänga sig kors o tvärs. hehe. :p Tillslut blev hon väl lugn så hon somnade väl vid en 20:30. Hon har vaknat till några gånger, ena gången grina hon men blev tyst o somnade om. Andra gången hade hon tappat nappen, och nu alldeles nyss vet jag inte var det var. Jag la mig en stund brevid henne o då somnade hon om. =)
Vi skulle få besök idag av Sara och Alva tills på fredag, men det kom lite förhinder ivägen så det blev lite framskjutet. Det blir eventuellt Söndag-Tisdag ist. Vi får se hur det blir =) Det var tråkigt att dom inte kunde komma iaf, men det blir roligt när dom kommer :)
Jag ska bara slappa lite framför tv nu, ska kika lite på "Efterlyst" sen blir det att krama kudden.

Imorgon blir det lite mer fart.. vi ska låna brorsans bil efter kl 12 och ha den till han slutar jobbet runt 16-17 tiden. Vi ska åka med mamma/mormor och handla lite. Det vi har planerat in är typ Klädjätten och ÖB, får se om de blir nå mer än så =) Handla julklappar :p hehe. Skoj.

Nu ska jag inte underhålla er längre, nu har jag annat att göra. =)
Puss o kram!

Rubrik saknas

God kväll!

Det blev inge städa idag heller.. fan jag måste ta mig i kragen. =/ Börjar likna en svinstia här hemma. Nädå, inte riktigt så illa är det väl än :p Kanske får ta en städa dag imorgon ist.
Jag var så uttråkad på eftermiddagen, visste inte vad man skulle hitta på.
Jenny kom ner och knackade på dörren, visste inte att hon skulle komma och leka med oss. hehe. Men det är ju alltid trevligt med sällskap =) Vi tog en promenad till affären, var tvungen att köpa gröt åt lillan så hon får frukost imorgon :p
Jag och Jenny köpte ravioli till kvällsmat ;p haha. Inte världens godaste, men det är helt okej =)
Nu har jag precis nattat lillan, ikväll gick det bra. Inget krångel. Skönt :) Jenny är kvar, hon ligger på soffan och kollar på "Desperata hemmafruar". Det är ingen serie jag är stormförtjust i så jag satte mig vid datorn ist :p

Men nu ska jag också lägga mig på soffan och slappa innan det blir sängdags.
Godnatt och sovgott!
Sweet dreams!

Trök väder!

Hej Hej!

Idag är det skiit tråkigt väder =/ Vi har inte ens vart utanför dörren idag :p Blir så slapp. hehe.
Gumman vaknade strax före 9 o ville ha lite välling och så bytte vi blöjan och somnade om till kl 12 =) haha. Sovmorgon blev det verkligen idag, skönt som fan faktiskt. :) Mamma/mormor kom upp till oss så gjorde vi lite mat. Pommefrites o korv blev det idag. hehe :p Emilia sover middag sen 45 min tillbaka. Sen dess har jag duschat och gjort en hårinpackning, blev aldrig av igår kväll.. jag vart så trött :p Nu sitter jag o funderar på om jag ska ta fram skurhinken o skura o damma lite. Städa städa städa med andra ord. Inte alls för kul, men eftersom jag inte vill gå ut i det här skit vädret ändå så kan man väl göra någon annan nytta ist då ;) Ja, jag ska fundera en stund till. Men det blir nog att städa. hehe :)

Tjing!

Familjemiddag

Hallå Hej!

Igår var det söndag, det brukar vara en "tråkig" dag. Brukar inte hända så mkt. Mamma/mormor åkte med brorsan/morbror till huset. Jag ringde dom på fm och frågade om dom ville komma och äta hos mig senare på dagen. Det ville dom så gärna. Jag rörde ihop nån blandning med köttfärs, tacokrydda, majs och frysta grönsaker :p Fantiserade ihop något i huvudet, trodde det skulle smaka häxa men det var faktiskt gott. :p Strax innan maten var klar skickade jag ett sms till mamma/mormor o sa att dom kunde röra sig hit. Mamma/mormor ringde upp mig efter en stund o frågade om jag hade mkt mat. Pappa/morfar var nämligen också i huset och var lite hungrig :p Sen ännu några minuter senare ringde mamma/mormor igen och frågade om pappas sambo Lena också kunde komma och äta =) hehe. 
Det var väl okej, tur att jag gjorde mkt mat då ;p Det räckte precis. hehe. 3 st blev 5 bara sådär helt plötsligt. Men det var faktiskt trevligt.. det var kul att hela familjen var samlad =) 
Det blev ju dock disk till tusen, men Lena var så snäll och diskade åt mig =) Skönt.
Vid 16 tiden var det lugnt hus igen och jag och tösen gick och vila middag :p Sen vid 19 tiden gick vi hem till Jenny och fikade och firade henne i efterskott och vi stannade kvar över "Ensam mamma söker". Jag har dock inte köpt någon present än, men jag ska fixa det så snart det kommer lite mer tillgångar kontot =) När vi kom hem vid 21 tiden gick vi och la oss.. eller jag skulle snarare lägga snuttan. Det gick dessvärre inte så bra igår, hon ville inte sova. När kl var 23 hade hon fortfarande inte somnat så vi fick kliva upp igen så att jag fick göra mig klar för natten och så fick jag lägga mig med henne. Då tog det inte lång stund innan hon somna :p

Idag erbjöd sig Jenny att ha Emilia medans jag och mamma/mormor skulle ner på stan, jag hade ett ärende.
Vi svängde även in på Lindex, jag köpte lite kläder till Emilia i julklapp =) och underkläder till mig själv :p
Emilia hade vart jätte snäll, det hade gått bra. =) Tack Jenny för barnvakten! :)
Jenny följde med oss hem.. jag gav Emilia gröt sen fick hon bada.
Nu är mamma/mormor här, vi har nyss ätit makkaroner och bacon :p haha. Sällan makkaroner ;p
Vi har även hållt på och trilskas med Emilia, hon vägrade att sova idag med. Puust. Mamma/mormor bytte av mig för en stund sen och nu sover hon tror jag. Bra!
Jag tänkte göra hårinpackning innan jag går och lägger mig.

Ska fixa det nu så jag kommer i säng nångång, är aptrött.
Natti Natt!

Hysteriskt barn

God kväll!

Idag började dagen med de vanliga sysslorna. Frida och Marie kom och hämtade lill skruttis strax före 16, hon blev jätte ledsen när jag satte henne i bilbarnstolen. Vi trodde hon skulle sluta grina när bilen åkte, men icke. När dom kom hem försökte dom göra allt för att få Emilia att sluta grina... eller rättare sagt skrika av hysteri. Efter ungefär kom Marie och hämtade mig så åkte jag dit. Lilla gumman sträckte armarna efter mig, hon var jätte svettig stackarn :( Det gick tyvärr inte att lämna kvar henne där, så fort jag var utom synhåll för henne började hon grina. Då hade jag inte mage att lämna henne, jag hade iaf inte kunnat koppla av då. Hade nog snarare fått rå ångest. Jag la henne strax före 20 och hon somnade som en stock..hon var väl helt utmattad stackarn =/ Jaja, det kanske går bätte en annan gång. =) Vi får se till o leka med Frida lite mer så hon tyr sig till henne :p hehe. Det var iaf snällt av dom att försöka, fast det inte gick som planerat. :) Tack så mkt iaf!
Vi sover hos mamma/mormor inatt. Jag och mamma/mormor har pysslat om oss själva lite grann. Vaxat o färgat ögonbrynen och så har vi färgat håret. =) Så himla skönt. :p

Idag fyller Jenny år också, så jag ska väl passa på att säga
"GRATTIS PÅ 23 ÅRS-DAGEN! =)"
Vi skulle ha gått dit och fika, men det blev inte av heller. =/

Nu blir det nog att krypa ner brevid min älskling och sussa lite.
Natti Natt!


Fiskbullar - Ingen favoritmat.

Tjena hejsan!

Idag vaknade vi strax före 9 tiden. Vi gjorde oss ordning och gick ner till mamma/mormor vid 11 tiden. Vi tog en promenad till affären sen gick vi hem till mamma/mormor och gjorde mat - korvstroganoff och ris blev det idag :p
Emilia sov sin förmiddagslur då och efter maten kröp mamma/mormor ner brevid henne. =) Då vart jag så seg och uttråkad så jag slängde ut mig på soffan o slappade framför tv:n :p Dom vaknade för en liten stund sen.. jag gav Emilia mat då - fiskbullar i dillsås. Hon åt till en början men sen blev tydligen äckligt :p Hon spottade ut och grimaserade. Haha. Jag har iof full förståelse, jag äter inte heller fiskbullar. Fy satan :P Jag fick mig ett gott skratt iaf :) Sara sa att hon skulle prova ge Alva det så då tänte jag också prova. :p
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu på eftermiddagen, blir kanske en promenad eller något sånt.
Ikväll blir det antagligen att se på Idol som vanligt på Fredagar, det är ju mest bara skit på tv annars.

Imorgon ska Emilia vara hos Frida och Marie. Dom hämtar henne efter 15 tiden och hon kommer hem på Söndag före kl 14, om det går bra vill säga =) Första gången jag lämnar henne till någon annan än mamma/mormor. Men det ska nog säkert gå bra :) Jag ska nog passa på att städa under dagen då, och kanske ta ett varmt och avslappnande skönt bad.. blir nog se film på kvällen. Ska bli skönt att "vila" faktiskt..jag menar, varje gång jag har haft barnvakt har jag festat. Kan ju vara skönt och göra något annat nångång =) Jaja, vi får se vad morgondagen har att bjuda på.

Nu lär jag gå och passa min tös.. hon försöker hjälpa mamma/mormor att städa låter det som. Jag tror inte det går så jätte bra ;) haha.

Tjingeling!

Åh, det var så underbart =)

God kväll igen!

Jag kände bara för att skriva och tala om för er hur underbart det var ikväll.

Kl var runt 20:30, jag släckte alla lampor i lägenheten och stängde av tv :n och gjorde mig och Emilia klar för kväller.
Jag bäddade hennes kudde och snuttefílt brevid mig i min säng. Jag satte på en cd skiva som heter "Sömniga visor", väldigt avslappnande och lugn musik. Jag gav Emilia välling och när hon var klar lade hon sig på sidan mot mig. Jag smekte/kliade henne på ryggen och i pannan och på kinderna. Hon njöt som tusan och vid ett tillfälle fick vi sån ögonkontakt som spred sig i hela kroppen. Det var KÄRLEK till miljoner! Alltså, fy tusan vad underbart det var. Det var ett speciellt tillfälle. När vi hade sådan "speciell" kontakt så sa jag till henne flera gånger "Jag älskar dig" =) Då log hon mot mig :) Åh, det är så svårt och förklara.. men det var ett speciellt tillfälle både för mig och henne tror jag. Jag fick sådan glädje och en kick :) Var nästan på väg att börja stortjuta av lycka. hihi :p Sedan höll hon på att gosa med snuttefilten vid ansiktet och nu sover hon så gott  =)
Hon ligger kvar i min säng, vet inte om jag vill flytta henne nu när vi hade det så mysigt ikväll =) Hehe.


Envis som en åsna

God kväller!

Vi har nyss kommit hem från en rätt så lång promenad.. det vart iaf timme. :p Jenny var med och gick så vi tog med min kusins lilla tös Linnéa ut också =) Vi gick och hälsade på Jennys pappas grav på kyrkogården i Hedgrind. Tråkigt att han ligger där =/ När vi kom hem gav jag Emilia lite kvällsgröt och så har jag vikt och hängt in tvätten.

Min tremänning ringde idag också.. hon och lilla Alva kommer eventuellt ner till oss på Onsdag till Fredag. =) Kul kul :)

Annars har det väl inte hänt så jätte mkt annat dom här dagarna.. har iaf vart sisådär med min förkylning.. jag har klarat mig från att bli jätte dålig.. så det är ju skönt =) Halstabletterna gjorde nog susen. :p hehe.

Jag har dock vart helt slut på kvällarna för min lilla plutt har inte velat sova.. Hon är envis som en åsna. :p I förrgår la jag henne vid 19 för hon hade inte sovit någon längre middag under dagen, kanske 10 min allt som allt. Hon var trött vid 19 så jag la henne och hon somnade men hon vaknade igen efter ungefär 30-45 min och jag försökte få henne att somna om.. och jag höll på till 23 på kvällen. Jag var grymt trött och less då så det blev ju att man höjde rösten åt henne och hon började självklart att grina. Då får man skuldkänslor och känner sig skit taskig.. =/ så oftast tar man ju upp henne igen för man tycker ju så synd om henne. Igår kväll var det lika visa.. la henne vid 21 tiden då men det gick inge bättre för det.. hon somnade vid 23 då också. Det är lite jobbigt o påfrestande när man inte får någon tid alls till sig själv på kvällarna. När hon har somnat är jag också så trött så det blir sängen för mig med. Visst, barn kräver tid.. men dom alldra flesta brukar väl iaf sova vid 19-20 eller? Ähh, det kanske bara är en tillfällig peridod. Hon har ju precis fått tänderna och hon är fortfarande lite snuvig/rosslig i näsan.. kanske kan ha med det att göra. Vi får hoppas på bättre tider snart =) Jag ÄLSKAR min älsklingsplutt! :)

Det  är full fart på henne nu.. hon har ju börjat¨åla. Hon har gjort det ett tag nu men nu börjar hon få upp farten.:p hehe.
Så nu får man hålla ögonen öppna och leka jaga =) Hihi, men det är skoj att det börjar hända saker :)
Hon leker klätterapa på mig nu, hon blir sur och arg när hon inte får leka med datorn ;p haha.

Jag lär nog avsluta det här nu och busa med henne innan sängdags. Får väl se hur det går idag :p

See ya!

Emilias andra tand =)

God kväller!

Emilia har 2 tänder nu =) I nedre käken. Tyckte jag kände en till..kände bara 1 för någon dag sen.. de var inte längesen så det måste ha gått fort för den andra :p Jag såg en skymt av dom när hon skrattade också  =) Gullungen min!

Jag glömde skriva tidigare att Emilia fick kläder igår när vi var hos pappa/morfar och hans sambo Lena.
Det var en jätte fin rosa klänning med lite glitter i samt ett par rosa leggings och ett par vantar med katter på =) Jätte fint var det.

Nu sitter jag här och slappar och halvkollar lite på tv.. har kollat på "Sjukhuset" och på "Färjan".. Emilia somnade vid 20:30. Vi sov middag från 15 tiden till ungefär kl 18.. jag vaknade dock lite före Emilia så jag väckte faktiskt henne :p
Vi var trötta efter förmiddagens ärenden.. vi åkte in till "Toys "R" us" i Valbo och köpte en julklapp till Emilia från min mormor och morfar.. det blev en learning puppy =) hihi. Sen for vi till Sandviken igen och besökte Dollarstore och Ica Maxi.. mamma/mormor köpte gardiner och en julstjärna :p Jag köpte ingenting..duktig jag :) haha. Vi åt på "Sibylla - Daisys" o sen åkte vi hem och sov.

Nu inväntar jag besök.. mamma/mormor ringde och sa att hon och brorsan skulle komma upp en sväng.. Brorsan ska väl hämta Jenny på jobbet kl 22.. dom skulle väl ha med sig lite kvällsfika också.. gott =)
Sen ska jag ta en halstablett och kurera mig i sängen.

Godnatt och sovgott!

Ont i halsen

God förmiddag!

Jag trodde att jag skulle klara mig ifrån att bli förkyld/sjuk.. men ack så jag misstog mig.. har svinont i halsen nu :( faaan också.. vill inteeeee!!! Jag verkligen hatar att vara förkyld.. griiina. Än så länge står jag väl ut.. bara det inte blir värre. Näsan är inte direkt nå jobbig än, men det kommer väl säkert. Jag har iaf laddat upp med halstabletter och nässpray :p
Svindyra halstabletter.. de var dom där nya "Zyx".. över 70 jävla spänn.. då hoppas jag att det är bra skit också =) hehe.
Jaja, jag klarar mig väl alltid, det är ju värre om lillen blir smittad :( Hoppas jag verkligen inte att hon blir.
Annars så har det inte hänt så mkt idag än.. vi är hos mamma/mormor nu.. vi sov över hos henne inatt för jag mådde inte så bra.. hade ett tryck över bröstet o då ville jag inte vara själv.. man blir orolig i inbillar sig saker o då känns det värre, så det känndes tryggare att sova hos henne =) Men nu känns det bättre iaf. :) Nu väntar vi på mamma/mormor.. hon är och skjutsar Jenny till jobbet så vi ska få ha bilen under dagen..  men först skulle dom åka till huset och elda osv.. när mamma/mormor kommer tillbaka ska vi väl ta oss en sväng till Dollar och Ica Maxi.. hon ska köpa nya gardiner.. om det finns några vill säga. Annars så vet jag inte vad som händer idag.. antar att jag kommer ta alla tillfällen att vila när tösen sover.

Nu ska vi busa.
Hej Hej!

Fars dag!

Hejsan Hej!

Jag glömde skriva i det tidigare inlägget att min mormor och morfar, kusinen Elin och hennes mammas karl kom hem till mamma/mormor igår och "firade" morfar på fars dag :p Ibland är man lite vimsig ;p och så lämnade mormor och morfar julklappspengar till oss så vi får köpa julklapparna från dom ist :p Vissa har det bra, hehe :)

Idag på förmiddagen har lillskruttis och jag badat =)
Nu sover hon sin förmiddagslur och jag har precis sminkat mig och ska snart platta håret.
Jag sitter även o funderar på vad man ska äta, min mage börjar skrika efter mat.. men fantasilös som man är så har jag inte en aning vad man ska äta :( Om ni har nå förslag el recept kan ni ju skicka dom :p Behöver lite mer variation i matväg tror jag ;p hehe.

Senare på eftermiddagen el kvällen så ska jag, Emilia, brorsans och Jenny åka till pappa och fira han på fars dag =)

Nu ska jag vandra vidare!
Hej Hej!

Emilias första tand =)

God kväller!

Igår kännde jag att en tand är på väg upp =) I underkäken på höger sida. Äntligen! :p Man kan inte se den så jätte mkt än men man känner iaf att den är där :) Man får inte kolla så mkt för lilla tösen heller, hon petar ut tungan eller så blir hon arg ;p hehe.

Igår blev det att slöa framför Idol och på kvällskvisten kom mamma/mormor upp och vi åt varma mackor. :p Gott det.

Idag har det vart en seg dag.. har inte gjort så mkt idag.. jag sov middag med lillen typ från 16-18. :p Vart dock lite sent men vi var så trötta.. snark snark. :p Det vart rätt så sent för tösen att sova ikväll.. hon somnade vid 22 tiden. Men det är väl iof förstårligt, vi vaknade ju så sent. Vi har kollat på "Dansbandskampen" och nu är mamma/mormor här.. vi har nyss svullat popcorn och nu har vi ställt in varma mackor i ugnen ;p hehe. Svullon :D
Sen blir det väl att krypa ner i sängen antar jag.

Godnatt och sovgott!

Shoppingrunda

God eftermiddag!

Igår tjöt väckarklockan kl 8. Jag hade inte riktigt hunnit somna om för Emilia vaknade nångång vid 7 tiden och ville ha välling. Jag klev upp och vaknade till liv och gjorde mig ordning. Emilia fortsatte att sova, jag väckte henne vid 9 tiden.
Jag satt på henne kläder och så fick hon äta lite gröt.. efter det knatade vi ner till mamma/mormor och väntade på brorsans flickvän Jenny. Hon kom vid 10.. då åkte vi först till huset och eldade lite sen for vi in till Gävle och besökte
K-rauta och Dollarstore för lite shopping. Där handlade inte jag något.. tycker mer om Dollar i Sandviken.. var så rörigt i Gävle tycker jag. Sedan vart det lunch och det vart självklart Max ;p Gott som fan de.. hehe. Man tar sig ju inte dit så ofta :p
Jag mitt klantarsel höll på och glömma Emilias skötväska där inne också.:( Som tur var så kom det en tjej springandes efter med den :p TACK =) hehe.
Efter maten åkte vi vidare till Valbo.. vi tittade in på Owes.. dom hade mkt fint där men köpte inget.. ångrar mig lite nu =/ hehe. Men vi ska väl dit fler gånger =) Sedan blidde det Mio och IKEA. På IKEA köpte jag iaf dom där 2 hyllorna jag pratade om :) Efter shoppingen i Valbo åkte vi hemåt mot Sandviken.. först åkte vi förbi huset och lämnade av massa grejjer som Jenny hade köpt sen åkte vi vidare till Ica Maxi för att handla. Där köpte jag en julklapp till Emilia också.. eller jag och mamma köpte tillsammans =) En fisher price med såna där stapelringar, den spelar "blinka lilla stjärna" tror jag :p och den blinkar. hehe. Fanns en annan sort också men det var bara vanliga plastringar i olika färger. Tyckte den här var lite fränare :p Jaja, efter handlingen var kl strax efter 16 och brorsan slutade jobbet så vi åkte och hämtade honom. Dom körde hem oss och mamma/mormor. När vi kom hem så tog vi en promenad till affären för och köpa majskrokar åt lillan, dom var ju nämligen stut på Maxi =/ Vi mötte upp Jenny på vägen och hon följde med oss hem sen och busade och åt lite kvällsmat.. makkaroner och köttfärsås :p hehe. Emilia somnade i skaplig tid igår, runt 20 tiden.. hon hade just inte sovit någon middag under dagen.. bara nån liten stund i bilen.
Jag var däremot också helt slut igår kväll.. orkade inte ens slå på datorn o blogga ;p hehe. Tror det vart sängen före 22. hihi :) Skönt var det.

Imorse kom mamma/mormor upp till oss och hjälpte mig med plantering av blommorna och vi plockade undan lite kläder som Emilia har växt ur =/ Sen så fixade vi hennes spjälsäng.. hade ner den till det lägsta läget. =) Lika bra det innan hon kommer på att hon kan dra sig upp i kanten o faller över.

Ikväll blir det bara att ta det lugnt o kika på Idol..kanske äta lite popcorn ;) hihi.

Nu ropar min lilla tös så nu lär jag kila vidare.
Vi hörs! Tjingeling!

Hit och dit

God kväll!

Igår fick ni inget inlägg men det hände inte så mkt igår.. inte de mer än vanliga som att gå till affären och handla och att busa med tösen typ. =) Mamma/mormor kom upp igår kväll och passade Emilia en sväng medans jag sprang till affären o köpte blommor :p Dom skulle byta blommleverantör så då sålde dom ut alla blommor för halva priset och det är 20 kr/blomman. Billigt. =) 4 st blommor för 80 kr. Skiit bra! hehe. Jag hade ju inte köpt några blommor till Emilias rum än så det var väl kanske dags för det.. iaf snart när det är jul o man ska pynta.. är ju kanske inte så jättevackert att sätta upp massa julsaker i fönstren om de inte finns nå blommor :p Det ser lite fattigt ut. haha. Jaja, nog om det.

Idag tog vi en promenad på eftermiddagen med Jenny så svängde vi in hos Linda och hälsade på och kollade på marsvinen som hennes dotter hade fått :) Skit söta.. långhåriga saker. ;p hehe.
När vi kom hem gav Jenny Emilia gröt och jag gjorde makkaroner och köttbullar i gräddsås till oss ;) Skit gott de ju.. hehe.. och väldigt enkelt och snabbt går det att göra :p Fusk mat.. men vad gör det när det är gott :) hihi. Efter maten fick min älskling bada.. och det är alltid lika kul varje gång tycker hon :) Sen blev det lite busa sen blev det välling och natti natt för henne. Jag plockade in tvätten o diskade.. och så har jag duschat nu på kvällskvisten. Snart blir det sängen för nu är jag helt slut. :p Vi hade även tvättstugan idag med men det fixade mamma/mormor ;) hihi. Snäll hon =) Älskar min söta mamma.. :)

Imorgon ska jag, Emilia och mamma/mormor följa med brorsans flickvän ut och handla lite.. vi skulle till ett par ställen, kommer inte ihåg alla men dom jag minns var iaf K-rauta (stava), IKEA och Ica Maxi :) Dom ska väl flytta in i huset nu till helgen så nu lär dom väl fylla på skafferi och kyl o frys :p På IKEA ska jag passa på o köpa 1 eller 2 hyllor.. en vit till Emilias rum och en svart eller svartbrun till vardagsrummet.. såna där med dolda upphägningsbeslag. LACK för 99:- :p
Får la se vad det blir då.

Nu tror jag faktiskt att det får vara nog med bloggandet idag, ska kanske kolla på tv en liten stund till innan jag kryper ner i en skön säng :) Natti natt på er allihopa!

Hon är den underbaraste =)


Lekparken

God kväll!

Idag på eftermiddagen gick jag och Emilia ut och gungade i lekparken och efter det tog vi och Jenny en promenad till klädjätten och öb. =) Jag köpte lite julklappar och så hittade jag en tomteluva till Emilia =)
Till Emilia köpte jag en lära gåvagn i julklapp :p Nu sitter vi och busar lite på golvet.. =) Emilia ligger och drar i internetsladden o tycker det är jätte skoj :p Ajaj.. hehe. Jenny skulle komma ner och busa lite med oss.. sen vid 20-21 tiden blir det väl att natta gullungen min. =) Hoppas hon vill sova idag då... hon är för jävlig på att kivas på kvällarna när hon ska sova :p Igår höll jag på från 19:30-22 nångång tror jag.. inge kul alls. Men Men.. vad gör man :p

Nä.. nu ska jag ta och ge min busunge lite uppmärksamhet.. hon drar i mig =)
Puss och kram!

Tomteluva (?!)

Eftersom jag inte fått något svar på frågan som jag skrev i tidigare inlägg så provar jag igen.

VART KAN MAN FÅ TAG I TOMTELUVOR TILL BEBISAR?

Snälla, hjääälp mig!

Krypställning

Goddagens!

Igår kväll kom bror och hans flickvän och mamma/mormor hit.. dom köpte med sig pizza och när vi hade ätit så hjälpte bror mig att installera internet på hans laptop som jag har fått låna =) Dock så är sladden för kort så den når inte hela vägen till vardagsrumsbordet så nu får jag sitta på golvet. haha. Men ska fixa en längre sladd så fort som möjligt. Brorsan skulle kika om han hade en innan jag går och köper :p

Emilia ställde sig i krypställning igår för första gången, jag trodde hon skulle "hoppa över" krypstadiet, men undra jag om hon inte kommer börja krypa ändå. Hon har börjat ålat iaf. Det visar sig väl =) Hon gillar dock inte att krypa på golvet, men i sängen och i soffan går det undan ;p
Och så tycker jag att hon säger "pappa".. det är inte helt glasklart.. men hon gör nå ljud som låter som pa..paapa.. typ. haha.Skit svårt o förklara ;p Vet inte vad hon har fått ordet "pappa" ifrån, det sägs inte så mkt här hemma :p Men det behöver ju inte betyda "pappa" för henne.. det kan ju vara vad som helst =) Eller så är det bara nå ljud hon har för sig och att det är jag som inbillar mig. haha. :)

Idag skiner solen så vi ska nog ta att gå ut på en liten promenad sen när gumman har vaknat. Kanske går vi och gungar en sväng också, det gillar hon =)

Jag skulle verkligen behöva städa igen också.. men jag orkar inte nu. Nej, jag orkar inte. Det får bli en annan dag när det snöar eller är kallt ute så man inte vill gå ut ;p hehe.

Nu ska jag kila vidare och dona med lite annat!

Vi ses!

RSS 2.0