Party party!

Hallåjsan och god eftermiddag!

Ikväll kommer jag inte ha tid att sitta vid någon dator så jag får passa på nu ist. Jag ska ha en fixar dag med mig själv. Ta ett bad och rå om mig själv när jag har lagt lillan för kvällen. Jag har färgat och plockat lite ögonbryn på eftermiddagen och gjort en ansiktsmask. =) Skönt.
Ikväll blir det som sagt bara lugnt, blev bjuden på att öla men jag avstår nog idag. Det får ju inte bli för mkt av det goda :p haha.
Imorgon blir det att festa iaf och det ska bli skojjsigt, var längesen nu. :p

Nu ska jag busa med lillan så nu skeppar jag datorn.
Ha en trevlig helg!

Jaha?

Tjenixen!

Inatt vaknade lillan vid cirka 01:30, hon var hungrig så hon fick välling sen somnade hon om på nästan engång. Skönt att hon inte skulle busas :p Vi klev upp strax efter kl 8, närmare 8:30. Förmiddagen gick så sakta tycker jag, vi busade o lekte o jag gav Emilia lite frukost gröt osv. Vid 10 vart hon lite små kinkig så vi la oss i sängen och mös och efter ett tag somnade vi :p Vi vaknade 12:20. haha. sweet! :) Vi har inte gjort så mkt under dagen, inget speciellt att skriva om. Vi gick till Elin och Linnéa på eftermiddagen och lekte ett par timmar.
Emilias nattning gick bra ikväll också.
På lördag blir det fest har vi bestämt.
Nu ska jag spela betapet sen ska jag sooova.

Godnatt!

snark snark

Hej Hej!
Idag är det en trötter Veronica så det blir inte mycket skriva här idag för ögonen går i kors och jag ser stjärnor.
Inatt vaknade lillan 3:30 :/ Åh vad trötter jag var. Jag hade ett hopp om att hon skulle somna om på engång när hon hade fått vällingen för den här gången när hon vaknade var hon inte lika pigg och busig som hon har vart dom andra nätterna/mornarna hon har vaknat, men hon blev. suck. Vi var väl vaken ungefär 2 timmar. snark.
Vi klev upp kl 9. Vi skulle till Nettan och Kevin kl 13 o busa lite, eller rättare sagt barnen.
När jag och mamma/mormor gjorde mat kl 12:30 blev lillen trött och ville sova, efter maten la jag mig också en stund och jag somnade av. Alla sov och vi vaknade 15:30. När vi hade vaknat gav jag Emilia mat o bytte blöjan osv sen gick vi till Nettan och Kevin. Bättre sent än aldrig :p haha.
Vi kom hem strax efter 19, vi busade lite och åt kvällsfika oså gjorde jag lillan klar för kväller. Hon somnade strax vid 20:30 idag, som dom senaste kvällarna. Skönt med lite rutin faktiskt. Men det är inge kul när hon vaknar mitt i nätterna o ska leka ;) Jaja, man är aldrig nöjd. haha. Hoppas det går över snart.

Nej, nu ska jag se på tv o bara vara för mig själv i lugn och ro.
Puss och hej!

Ärenden på stan

God kväller!

Visst är det knepigt att man alltid hamnar framför datorn på kvällarna? :p Kanske inte, man vill ju upp uppdatera bloggen och kika runt lite. hihi.

Idag blev det en dag på stan, uträttade en massa tråkiga ärenden och kikade in på 'Apoteket röda näsan' och köpte dricka till helgen ;p Vi blev ganska länge på stan, vi gick runt o kikade lite osv men det blev inget köp förutom våtservetter på 'Dollarstore' och en annan sak som jag dock inte kan avslöja för det är en present. Den personen kanske läser min blogg :p
Läggningen med lillan gick bra ikväll också, la henne vid 20 och hon somnade vid 20:20+. Hon ska ju dock försöka att komma upp och så ska hon busa o leka i sängen. Men jag tar fram min envisaste sida och jag ger mig inte, efter några försök ger hon upp och lägger sig ner =) Hon somnar i sin säng nu för tiden, det är ju bra. :) När hon var 1 månad bestämde jag mig för att hon skulle få sova i sin egen säng, och det har inte vart nå problem med det men nu på sista tiden har hon fått somnat i min säng och fått sovit med mig när hon har vart sjuk. Det tycker jag inte är mer än rätt, klart hon måste få känna närheten och tryggheten ibland =) Men nu är allt som det ska igen, hon sover i sin säng och jag i min :)
Hon vaknade imorse igen, denna gång vid 6:20 typ. Samma visa, värma välling o försöka somna om.. somnade om efter cirka 1 timme. snark.

Nu säger jag godnatt och sovgott!

11 månader

Hej och god kväll!

Idag blir min lill snutt hela 11 månader. Helt otroligt vad tiden har gått fort, tänk att nästa månad blir hon 1 år! =)
Jag känner inte för att skriva så mkt idag, jag har inget roligt att skriva heller så idag kommer jag att fatta mig kort.
Igår kom Jenny ner och lekte lite med oss, jag nattade lillan vid 20 tiden och hon somnade nångång mellan 20:30-21:00.
Hon vaknade dock vid 5:30 och var klarvaken och pigg som en lärka, jag gick i sömnen till köket för att göra välling och hade ett hopp om att Emilia skulle somna om. Det gjorde hon också, efter typ 1-1½ timme. Vi vaknade 09:40 av  telefonen , mamma/mormor ringde. Vi brukar ju vara vaken då, men inte idag.. men det kan ju inte mamma/mormor veta =) Men det gör inget. hihi.
Ikväll somnade lillan strax efter 20.Vi får väl se om hon vaknar sådär tidigt imorgon igen. Hoppas inte! Sova sova sova sova :) hehe. Vi tog ett litet kvällsbad tillsammans innan det var daxs för lillan och nattas. =) Myspys!
Jag har pysslat lite med fotoalbumen i lugnan ro och nu är dom klara! =) Förutom 1, jag måste bara skriva i det.. men sen så :p

Är det någon som har ett jobb åt mig?! GE MIG!

Nä, idag är jag trött så nu tänker jag nog besöka sängen i ett par timmar.

Godnatt och sovgott!

Klappa händerna när du är riktigt glad!

Hejsan och god dag söndag!

Helgen har bara varit lugn, i fredags hämtade jag ut ett paket från H&M som var till lill-gumman. Jag hade beställt ett par byxor, en munkjacka och en jacka till henne, och ett till par byxor men dom var inte över förväntningarna så dom skickade jag tillbaka. Nöjd blev jag ändå, fast det var dock lite dyrt =/ men det kostar och ligga på topp. haha. :p
Emilia somnade strax efter 19 och hon hade bara sovit en gång under dagen. Hon sov länge men hon vaknade dock igen vid 22-23 nångång och trilskades lite, men hon fick inte komma upp. Jag gav mig inte. Mamma/mormor gjorde mig/oss sällskap, vi kikade lite på tv och jag pysslade med fotoalbumen och mamma/mormor stickade :p
Emilia somnade igen vid 00:30 tiden och strax efter henne däckade jag också av :p
Det blev 4 st fotoalbum för år 2008 + andra kort som ligger löst som jag inte ska sätta in för det är många som är lik varandra, inga stora skillnader, blir bara jobbigt o titta på lika kort :p

Igår hände det inte heller nånting, det var ett jävla snöväder så jag hade inte lust att sätta min fot utanför dörren, men det vart en promenad till affären iaf för vi behövde ju mat :p Emilia gillade inte snön, och inte jag heller.. de kändes som man fick nålar i ansiktet. hua hua. Tvi för snööö! Bort! Försvinn!
Vi stannade kvar hos mamma/mormor i natt, jag nattade Emilia strax före 20, hon somnade strax efter. Hon sov hela tiden, men hon vaknade dock 04:45 i natt/morse.. jag gav henne lite välling o trodde hon skulle somna om på engång men ack så fel jag hade, hon var ju pigg som en lärka och ville upp och busa. Varken jag eller Emilia gav sig, men efter 1-2 timmar somnade hon om. puh vad skönt. Vi vaknade kl 9 igen. 

Idag har vi inte gjort mkt, det har snöat idag med... eller rättare sagt sen igår. :( Nu är det ju ap mkt snö ute! Hoppas skiten försvinner snart! Vi har iaf gått till affären oså bara, inte många knop gjorda idag och det lär inte bli heller, jag är trött och seg idag. :p och så är det söndag, en riktig slappa dag =)

Nästa helg, ingen dag bestämd ännu blir det iaf att festa!

Igår klappade Emilia händerna för första gången, roligt =) och hon gör det när man sjunger 'klappa händerna när du är riktigt glad' :p Och idag har hon börja vinkat. :) Kul med framstegen! Mammas lilla gullskrutt! *Älska*

Näe, det var allt för mig just nu.
Hejs svejs!

Vart är Sverige på väg?

Innan jag börjar skriva något vill jag bara uppmana alla att jag INTE är rasist eller något sådant, så jag vill INTE ha en yxa i dörren TACK!

Det här är ett repotage från 'Fox News', alltså utomståeende nyheter. Detta visas inte på våra svenska nyheter och det skrivs inte heller mkt om det i tidningarna.
Men så här ser det ut på vissa ställen i Sverige, vart är vi på väg? Är på väg att bli ett 'krigsland'?
Det är tyvärr invandrarna som skapar detta och det kan man ju ha delade meningar om men detta måste få ett stopp innan det blir värre! Frågan är väl bara NÄR det ska börja skjutas o bombas här, det kommer uppenbarligen att hända.. kanske inte just nu, men säkert om ett par år. Om ens det. Skrämmande. 


Vad har ni för åsikter? Skriv gärna och berätta!

Krångelkvällar (!)

Hejsan och god kväll!

Det har tyvärr blivitl lite dåligt med bloggande, jag har tagit hant om min sjuka tös. =/ Hon börjar bli bättre, febern har gett sig av iaf, nu återstår bara snuvan och hostan. Lillen då. Hon är iaf pigg och så iaf och det är ju bra. =)
Dom senaste dagarna har väl inte bjudit på sådär jätte mkt, har väl försökt o hållt oss hemma så mkt som möjligt, någon små promenad har det väl iaf blivit.
Vi var hos Elin och Linnéa en stund igår o lekte lite. Idag hälsade vi på Jenny och Thomas och grattade han i efterskott och fikade lite. =)
På kvällen fick lillan bada och efter det rensade jag lite i min garderob, slänge en del linnen o toppar som var väldigt använda :p Lite nytt har kommit in, hämtade paket från H&M häromdagen. Jag hade beställt 5 st linnen, 3 st toppar och 2 par mjukisbyxor ;p Skönt med lite nytt, det är verkligen på tiden :) Jag och mamma/mormor beställde lite till häromdagen, de skulle inte komma förns vecka 6 och 14, eller nått. Men det gör inget =) Är ju iaf kläder som man använder på sommaren =)

Emilia har börjat trassla som tusan på kvällarna när hon ska sova, ibland får jag ligga med henne timme ut och timme in. Det är inte alls kul.
När man läser om andra eller hör om när ni lägger era barn låter det så lätt, hur gör ni? Vad har ni för sovtider under dagen och när är det läggdags för kvällen? Har ni några tips?
Emilia är ju trött när jag lägger henne, men hon har jättesvårt att koppla av och ska bara busa och leka.
Idag kom mamma/mormor och nattade henne så jag kunde få lite tid för mig själv. Emilia fick ligga i sin spjälsäng vid nattningen och hon somnade faktiskt där, tillslut :) Duktiga lilla tjej! :)
Jag duschade o poade lite och nu slöar jag bara lite :p

Jag läste nyss en artikel  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4234807.ab
Väldigt gripande, fyfan vad hemskt. ;(
Han har börjat blogga efter olyckan : 'singelpappa'

Nä, nu ska jag nog skutta i säng.
Tack för idag!

Snorunge! =)

God kväll!

Det har tyvärr inte blivit något bloggande på några dagar, jag kan dock inte ursäkta mig för jag har ingen bra anledning.
Jag har väl vart för slö helt enkelt :p
Men nu tänkte jag kladda ihop några rader.

Ingen speciellt har hänt, Emilia är förkyld och har lite feber. Hon har vart kinkig ett par dagar nu så febern kan ha spökat lite upp och ner men inget som jag har lagt märke till. Idag syntes det dock på hennes kinder och ögon, hon var alldeles rödblommig och glansig på ögonen. Tempen visade cirkus 38 grader, hon fick en supp och sen sov hon en liten stund och nu är hon lite piggare. Just nu leker hon med sin 'learning puppy', men jag hinner nog inte sitta här så länge till innan det blir kinkigt igen :p

Det får bli allt för mig den här gången, jag lovar att komma tillbaka inom kort. =)

Hej Hej!

Utsedd till mammablogg

Jag har fått en Award..!
TACK till Johanna som tycker att jag har en mammablogg..)



för Awarden är enkla..
Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen
blogg och länkar till bloggen som jag har fått den ifrån.
I min tur delar jag den vidare till de Mammabloggar som jag tycker förtjänar den!
Lämnar såklart ett meddelande inne hos dem,
om att de har fått den!Jag ger min award till:

Johanna  (Tack så mycket, du får en tillbaka) =)
Angelica
Malin
Maria
Sara

Var nu en stolt mamma :)

Dagen igår och idag

God kväll!

Igår åkte vi till 'Babyproffsen' och Jenny köpte en doppresent. Det slutade med att vi hamnade på 'Barnens hus', 'Max', 'Owe Jansson', 'IKEA' och 'Ica Maxi' i Sandviken. Vi var klara med vår shoppingrunga strax efter 16, då slutade bror att jobba så vi åkte direkt och hämtade upp honom.

Jag köpte inte så mkt, 5 st ljusmanschetter på 'Owes' och lite kläder till Emilia på 'Ica Maxi' som Jenny hade lagt undan åt oss för det var halva priset, om inte mer. Det blev 7 plagg för 313 kr.


Mamma/mormor handlade lite smått och gott på IKEA.

Emilia sov inte mer än små stunder i bilen så hon somnade strax efter kl 19.
Men inte till min förvåning så vaknade hon igen efter cirka timme. Jag låg en stund med henne och försökte få henne att somna om, men icke! Jag höll på att vika och hänga in tvätten och småplockade lite när Emilia vaknade.
Mitt humör och tålamod var inte på högsta topp så jag skrev ett sms till mamma/mormor och frågade henne snällt om hon ville komma hit och hjälpa mig lägga Emilia. Det gjorde hon självklart för mamma/mormor är bäst!
Vad gjorde vi utan henne?! Hon hjälper och ställer alltid upp för mig/oss när jag/vi behöver henne, vad det än gäller. Hon finns alltid vid min/våran sida. Vi älskar dig mamma/mormor! Tack för att du finns! =)
Medans mamma/mormor höll på och kivades lite med Emilia plockade jag klart det jag höll på med och sen satte jag mig faktiskt och pysslade lite med fotoalbumen. =) Det var faktiskt riktigt skönt att få ha den 'lilla' tiden för sig själv. Det behövdes. När mamma/mormor hade fått Emilia att somna, då var klockan strax före 22, då började vi sätta dit säkerhetsgrejjer på kökslådorna. Iof bara 2 st, men i dom 2 ligger det knivar i dom andra finns det inga farliga föremål.
Vi fick sätta dom på sidan för 'Sandvikenhus' vet inte vad säkerhet och barn är för något. Men det gick bra ändå. Hellre lite krångligt för mig än att Emilia sticker en kniv i sig. Fy, då skulle man hata sig själv resten av livet. hua hua.

Jag tror att Emilia hade feber inatt, eller jag är ganska säker. Hon var jättevarm och andades varm luft och fort.
Hon är också lite förkyld, eller börjar bli iaf. =/ Kan ju kanske vara lite därför hon är så vrång om kvällarna.
Jag tror att det är fler tänder på G. Sist hon fick tänder var hon likadan.
Hon sov lite oroligt men hon vaknade aldrig riktigt så jag ville inte böka med blöja o temp och supp när hon sov. Hade hon vaknat så hade jag troligtvis gjort det men jag ville inte väcka henne. Sålänge hon inte var gnällig så var det nog ingen fara. =) Jag tog iaf tempen i morse men det visade ingen feber.

Annars idag har vi inte gjort så mkt faktiskt, kallt ute idag. Snön är tillbaka. :( Fan, den som hade försvunnit nästan :'( Jaja, ett par månader till, sen så blir det sommar =)

Näe, nu ska jag ta och bada min lilla skruttunge tror jag.
Puss och kram!

    

Jävelskap

God morgon!

Min tid för mig själv som jag pratade om igår kunde jag vackert glömma, han ju bara tänka tanken att börja pyssla med fotoalbumen så vaknade Emilia. Hon vägrade att somna om och var vaken till 00:??.
Jag fick ju iaf timme för mig själv, alltid något.
Humöret var inte på högsta nivå igår kväll, men det var väl bara att gilla läget helt enkelt.
Det slutade iaf med att jag också fick lägga mig så att Emilia skulle somna. Varje gång hon somnade till och jag skulle gå upp så vaknade hon också. Tillslut gav jag upp!
Hon satte sin envisa sida till, hon skulle inte ha nappen o inte välling. Bara skrek o grina. Emellanåt var hon glad och busig. Jaja, tillslut somnade hon/vi iaf.

Nu har jag klagat lite, det måste man få göra ibland. Allt kan inte vara en dans på rosor jämt.

Snart ska vi följa med Rickard flickvän Jenny till Gävle - 'Babyproffsen', hon ska kolla på en hoppgunga som hon ska ge bort i doppresent.

Nu lär jag ta min gnälliga unge!
Puss o kram!

Gott och blandat dag

Hejsan och god kväll!

Just nu sitter jag bänkad framför datorn och tv:n och har lite tid för mig själv, Emilia somnade runt 19 tiden. Hon har bara sovit middag 1 gång idag. Duktiga lilla flicka :p hehe.
På förmiddagen tog vi en promenad med mamma/mormor till sjukhuset, hon skulle dit o fixa med lite papper osv.
Efter det gick vi hem och väntade på posten så att mitt utbetalningskort skulle komma från elbolaget. Vi fick gå till Statoil på Årsundavägen o hämta pengarna, och när vi ändå hade gått ända dit så bestämde vi oss för att äta på 'Monroes', och idag var det skiiitgott. Var jättelänge sen vi åt där. Dom senaste dagarna har det typ bara blivit pasta, pasta och åter pasta :) hehe. Och så har vi tvättat, eller ja.. mamma/mormor har väl tvättat mest men vi har hjälpt till lite ;) haha. Det var 4 st överfulla IKEA kassar, såna där blå. puh. Jag har tagit hem 1 kasse men allt var inte klart så mamma/mormor får komma med det sen eller imorgon eller nått. Det är väl inte så bråttom, då slipper jag vika o hänga in det idag ;) haha. Jag har svårt att låta saker stå när jag vet att det måste göras förr eller senare så då brukar jag ta mig i kragen o göra det på engång.  Jag tror inte att jag har så mkt mer att skriva om idag faktiskt, nu när jag har tid för mig själv ska jag nog ägna mig själv den o inte datorn ;) Jag fick hem korten idag som jag beställde i söndags. (www.fujidirekt.se/gratis). Jag kanske ska ta och pyssla lite med dom o med fotoalbumet ist. Får väl se vad jag gör. Kanske bara slöar på soffan också.
Men nu säger jag hejdå till bloggen o till alla er som läser.

Hejdå! :)

Tandhygienisten

God kväll!

Det har blivit lite blogg uppehåll, jag har inte haft ork och ingen lust att skriva för jag har inte haft något speciellt att skriva om känns det som. Men idag tänkte jag iaf försöka få ihop några rader. Något är ju alltid bättre än inget :p

Vi var hos tandhyigenisten och BVC idag med lilla älsklingen. Det gick bra, Emilia fick en rosa tandborste :) hehe.
Hon väger nu 8490 gram och är 74 cm lång.

Nu på eftermiddagen/kvällen gick vi till Elin och Linnéa och lekte lite, vi gick dit strax efter kl 18 och vi gick hem 20:30 ungefär. Vi sov sen eftermiddagslur idag, det blev lite knas med sovtiderna idag för att vi skulle vara på BVC 14:15, så Emilia sov en stund innan det o sen var hon trött igen vid 16 tiden. Jag råkade somna jag med så vi vaknade inte förns 17:45 ;)
När vi kom hem satte jag Emilia i badet, hon plaskade o skoja o stoja lite. Nu kryper hon runt i sin blöja och ser allmänt söt ut, hon kryper som en apa ibland.. min lilla apunge! :) haha. Så söööt!
Snart blir det att sätta på pyjamasen o borsta dom små taggarna o göra klart för kväller.

Jag blir nog inte så sen i säng idag jag heller, ska upp i tid imorgon.. fixa med lite ärenden osv.
Det var nog allt vad jag hade o skriva om idag.

Ha en bra kväll!
Puss o kram!

Mys framför tv:n

God kväller!

Idag blir det inget inlägg, jag har inget roligt och vettigt att skriva så jag tänkte lägga mig på soffan o mysa under filten med mig själv, det var verkligen inte igår jag gjorde det. =) Känns som att det var evigheter sen. hehe.
Det enda vi har gjort idag är o lekt med mamma/mormor typ, hehe. Vi gick förbi kusinen Elin och Linnéa på eftermiddagen o tittade in en snabbis men de vart inge länge.
Emilias sovtider idag var i princip som igår, fast hon vaknade dock lite tidigare idag för mamma/mormors telefon ringde, som vanligt när vi är där o ska sova middag :p hehe. Eller iaf när lillan sover ;p Jaja, de var inte så dumt ändå.. nu sover hon och hon somnade runt 19:30 tiden. Lagom tycker jag. =)

Nu skiter jag i det här och lägger mig på soffan och glor på tv!
Hej Hej!


En dag utan mamma/mormor...

God kväller!

Igår kväll blev det inget mer bloggande eller någon dator för mig överhuvudtaget, jag gick o la mig ist. Det blev en tidig kväll igår, jag låg i sängen före 22. :) Jag måste ha somnat ganska så fort.. Emilia vaknade vid 1 nångång o var ledsen, jag tog henne till min säng o la henne bredvid mig o gav henne lite saft sen somnade hon om. Jag kikade på min mobil och jag hade fått ett sms från mamma/mormor vid 23:15 + tiden, hon hade skrivit att hon hade fått spytt som fan. Jag svarade o då var hon fortfarande vaken. Hon hade fått vart vaken till 6 i morse o bara spytt o spytt. Så hon har magsjuka, vi har inte lekt med henne nå idag. Hoppas bara att vi inte hann bli smittade =/ Det visar sig väl isf. *Håller tummarna*
Tösen vaknade vid 8, jag masade mig upp o gav henne välling o bytte blöjan o satte på henne kläder osv. Sen lekte vi lite med hennes leksaker. Vi hade så långtråkigt på förmiddagen, vi brukar ju vara så vana att gå ner till mamma/mormor :p
Vi var väl hemma till en 11, sen gick vi upp på affären och sen gick vi förbi 'Amorinen' och sa hej till Jenny sen gick vi hem igen och jag gjorde mat. Potatis och min mormors hemmagjorda pölsa :) Gott som tusan!
Emilia blev helt plötsligt skit trött när jag stog och höll på med maten, jag fick avbryta en kort stund o lägga henne med välling, hon tog ett par snuttar sen POFF så sov hon :p Klockan var då cirkus 12:30. Potatisen var klar när jag kom tillbaka så då satte jag mig och åt. =) Efter maten vart jag så mätt och så uttråkad o rastlös så då kröp jag ner bredvid älsklingen och tuppade av jag med. Vi vaknade igen strax efter 15.
Vi lekte med Jenny en stund på eftermiddagen, vi gick till 'Amorinen' o delade på en pizza.. sen var vi kvar där ett tag o satt o pratade o lite sånt bara. När vi kom hem igen fick snuttisen bada, efter badet var kl närmare 20 och då var hon trött så jag nattade henne och det gick faktiskt bra idag :)
Idag har hennes sovtider sett ut såhär: Hon vaknade vid 8 - sov middag 12:30 till 15+ - kväller 20. Faktiskt rätt så bra tider, ska försöka hålla lite på dom. :)
Jaja, efter nattningen tog jag mig också en dusch o nu sitter jag här. Har läst lite bloggar o kikat runt lite på nätet o nu bloggar jag.
Men det blir inte så mkt mer bloggande idag, tänkte avsluta mitt skrivande här för jag anser att jag inte har så mkt mer att skriva längre :)
Imorgon ska vi iaf leka med mamma/mormor! haha. :)

Godnatt och sovgott! Puss o kram!

Spöken

God förmiddag!

Det blev sängdags för mig runt 23:30 nångång, jag somnade som en stock.
Emilia vaknade kl 3 o grinade, jag tog upp henne ur hennes säng o la henne bredvid mig men hon fortsatte att  vara ledsen. Jag gick upp o hämtade lite saft, då blev hon nöjd och somnade om vid 3:30.
Men jag kunde inte somna om på direkten, jag fick för mig att jag hörde massa ljud så jag var tvungen o gå upp och tända en lampa i hallen så det blev lite ljust. :) haha. Jag blir alltid så när folk pratar om spöken osv, då inbillar jag mig en massa.
Jag tyckte det var så kusligt det Frida (http://makemeinsane.blogg.se/) berättade om sin äggklocka. Alltså hade det vart jag hade jag slitit upp Emilia i sängen o slängt på mig skorna o sprungit ner till mamma/mormor.. om det så vore i pyjamasen :) haha. Scaaaryyy!
Jaja, när lampan var tänd så somnade jag om som en gris iaf.
Det blev uppstigning kl 8:30. När vi hade lekt en stund och gjort oss i ordning o ätit gröt osv så hade vi eller rättare sagt jag så långtråkigt så vi gick till Elin, Christopher o Linnéa o lekte en stund ist :)

Jag vet inte alla vad som händer idag, det får tiden utvisa.
Nu vaknade snuttis.
Vi kanske ses ikväll.
Hej Hej!

Långtråkig dag

God kväll!

Den här dagen har vart den segaste på länge, har inte gjort mkt alls idag.
Vi har lekt med mamma/mormor som alla andra dagar typ :) hehe.
Vi gjorde en till julskinka idag, dom var ju apbilliga nu jämfört med för 1 vecka sen typ halva priset ju ;p
Mamma/mormor är här nu och stickar, vi har precis ätit kvällsmacka.
Lillan somnade rätt sent idag, runt 21:30 + tiden. Jag måste ändra hennes sovtider under dagarna, försöka iaf :)
Jag ska väl snart krypa ner i säng jag med. Jag ska väl ta och vara lite social en stund med mamma/mormor.
Jag har inget vettigt att skriva idag så nu säger jag godnatt och sovgott.

Puss och kram!

Svar på kommentar

Svar till Linda som hade skrivit kommentar:

Jag har lagt ut bilder på hela lägenheten tidigare, du kan hitta dom under månaden Juli 2008.

Hoppas du hittar dom, annars får du höra av dig igen :)


Rent hus

Hej Hej!

Ja, vad säger man? Idag har hela dagen bestått av att städa.. hua vad skitigt det var ;p
Damma, skura, bytt sängkläder, planterat om blommor o satt upp dom nya sakerna jag fick i julklapp osv =)
Emilia har vart med Jenny i princip hela dagen, dom var här en stund mot slutet och lekte medans jag städade klart. Allt hade gått jättebra. Mamma/mormor hjälpte mig att plocka o dona lite. Dom är guld värda som hjälper mig, det behövs verkligen! TACK! Alla julsakerna är bortplockade nu, skööönt. Hejdå julen, vi ses nästa år. Synd att man inte kan säga hejdå till vintern riktigt än ;( Nu vill jag bara ha sommar, sommar o sommar. Var ju apkallt ute idag, som mest har det vart -18 grader. Brrr. Fast jag har ju dock hållt mig inne nästan hela dagen, var ut en sväng på kvällen en snabbis bara.
När vi kom hem blev lillan jätte trött på stört typ så jag hann inte ens sätta på henne pyjamasen, jag hann iaf byta blöjan :p haha. Jag får väl försöka lirka på henne pyjamasen sen ;p Men frågan är om hon kommer sova hela kvällen o inte vakna till igen, det visar sig väl snart isf =)
När hon hade somnat hoppade jag in i duschen oså har jag smörjt in mig med brun utan sol ;) Jag ska bli läkert brun till sommaren, hahaha. :p Tss.
Något annat speciellt tror jag faktiskt inte att jag har på hjärtat o skriva om nu.

Jag tänkte visa er lite bilder på vardagsrummet igen, hur det ser ut nu och hur det såg ut för ett tag sen.

För några månader sedan!

 



Såhär ser det ut nu!








Badhuset

Hejsan Hejsan!

Igår blev det en shoppingdag på stan med mamma/mormor, jag kom dock inte hem med någon roligt alls. Typ diskmedel, mattillbehör o en liten prydnadstomte som var på rea, den sätter jag upp nästa år :p Mamma/mormor shoppade lite prydnadsaker och en leksak till Emilia som hon ska få ha hos henne, så hon har något att leka med där =) Det är en gräsklippare med ljud, sång o lek osv :p När vi kom hem från stan gick vi till Ica och handlade välling och burkmat till snuttisen. Barn är dyra i drift ;) hahaha. Nädå, men dom kan ta betalt för barnprylar alltså :p
Vi sov kvar hos mamma/mormor inatt för Emilia blev jätte trött bara sådär helt plötsligt så jag ville inte böka på henne kläder osv =) Hon sover hela nätterna när vi är hos mamma/mormor men banne mig inte när vi är hemma :p Fast det är inte alltid hon vaknar när vi är hemma heller, och jag ska väl inte klaga för det finns ju dom som har det mkt mkt värre. :p Men det kanske bara är någon period, jag anar att det är fler tänder på G.


Idag vaknade snuttis vid 8, vi väntade på att kl skulle gå för vi skulle på badhuset med Jenny. De var ingen ide o jäkta på för första bussen började iaf inte o gå förns 9:30. Jag ringde o väckte Jenny och vi tog 10:30 bussen ner på stan och vi var på badhuset efter 11, vi var där cirkus 2 timmar. Det var första gången för gumman på badhuset, men hon älskade det verkligen, hon var inte alls nå rädd för någonting, jag och Jenny bollade med henne som två dårar.. haha, men hon tyckte det var jätte skoj :)
Vi doppade även henne under vattnet ett par gånger, hon sa inte ett ljud.. men hon fick sig en kallsup 1 el 2 gånger för hon försökte nämligen att dricka vattnet :p hehe. Hon älskade att bada bubbelpool ;) Där satt vi rätt länge =)
Efter badet duschade vi o klädde på oss och sen åt vi lite mat innan vi gick hem. Emilia var helt slut efter badet, det tog inte många sekunder innan hon somnade när vi kom ut. :p Jag var själv helt slut när vi kom hem men då hade lillan vaknat. Hon ville inte somna om, hon låg o mös med mamma/mormor en stund iaf =) Jag halvsov lite, men mamma/mormor ville gå ut så hon sprang o tjatade på mig hela tiden.. "Kliv upp nudå" - "Hur länge ska du ligga där då?" - "Men kliv upp nudå!" hahaha. Jag gav upp, orkade inte höra tjat o gnat ;) Men jag älskar min mamma ändå :) hehe.
Nu är vi iaf hemma och jag har precis nattat lillan och hon somnade som en stock. Hon har väldigt svårt att koppla av ibland, så man får typ tvångshålla i henne för att hon ska vara lugn, annars går det inte. =/
Jag blir då inte sen i säng jag med. :p

Imorgon blir det att städa. Jenny ska vara barnvakt ett par timmar och jag tror att mamma/mormor ska hjälpa mig lite att städa, iaf sätta upp tavla osv. =) Snällt med hjälp, det underlättar så mkt och så går det mkt fortare :)

Nu ska jag kolla om det är något bra skit på tv:n!
Hejs Hejs!

Jag är en yrhöna

Hej och god kväll!

Igår var det nyår, det kändes dock inte som det tycker jag. Jag och gumman sov hos mamma/mormor och vi gjorde ingenting, vi kollade på tv typ. Jag och mamma/mormor gick ut vid 00:00 o kollade på alla fyverkerier, jag gjorde min egen babyvakt, jag ringde upp till mammas mobil kl 23:45 ungefär och la in den i sovrummet och tog med min ut. :p (Comviq kompis) är bra grejjer det ;) Vi glömde öppna våran Bubbliz med jordgubbssmak på tolvslaget, när kl var typ 00:30 sa mamma/mormor - Vi glömde ju öppna våran flaska. Vi gjorde det då, men jag misslyckades.. jag fick ingen POFF :p haha. Oduglig man är ;) Nu vet jag ju dock hur man gör, till nästa år. haha.
Sen blev det kväller, fast vi somnade inte förns 3-3:30 tiden, jag och mamma/mormor låg och pratade lite =)
Det är så skönt att vi kan prata om allt, precis ALLT. Jag är glad att jag fick just henne som mamma, hon är världens bästa. JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! :)

Emilia vaknade 8:30 ungefär, jag var som en zombie, men det var väl bara att ta sig i kragen o kliva upp, jag gav henne leksakerna o hon satt på vardagsrumsgolvet medans jag låg på soffan o slöade och kikade på tv :p hehe.
Mamma/mormor kom upp vid 11:30, när hon hade vaknat till liv osv så tog vi en promenad till affären.
När vi var hemma igen kokade vi ihop lite mat sen tuppade vi alla av en stund på eftermiddagen.
Mamma/mormor väckte mig vid 17, då fick jag inte sova längre. Det var ju så skööönt, jag ville ju inte kliva upp. haha.
Vi skulle gå till affären igen så det var väl bara att masa sig upp efter allt tjatande från mamma/mormors sida ;) haha. Nädå, så illa var det inte, det brukade vara värre... den tiden innan jag fick barn :p

Nu på kvällen har allt inte gått som på räls, Emilia blev typ panik hungrig och jag skulle göra ordning välling.. jag hade glömt skötväskan nere i förrådet med vagnen och där i låg flaskan o vällingdoseraren.. jag tog en annan flaska som jag hade uppe i lägenheten, en sån där som är lite längre..300 ml och den tippade omkull inne i micron. HÄRLIGT värre, en skrikandes unge, ingen välling o en upptrissad mamma. Ojoj.. jag letade kvickt på en annan flaska, samt napp. Det var dock en annorlunda form på nappen och hon gillade den icke, jag vet dock inte om det var formen eller om hålet var för stort så att det rann för fort. Hon fick iaf i sig lite välling så hon lugnade ner sig en stund, när vi skulle gå ner i förrådet o hämta skötväskan hittade jag inte på nycklarna, dom hängde kvar i ytterdörren. Smart värre. Det är inte första gången, o nog inte sista heller verkar det som :p haha. Jaja, väl uppe i lägenheten igen fick hon sin välling i sin flaska med sin napp så nu är hon gladare. =) Det blir väl snart natti natti för henne, jag tror det blir det för mig också så vimsig o klantig som jag är. haha.

Nä, nu ska jag leka lite med tösen innan hon ska sova.
Puss o kram!

RSS 2.0