***

Hejsan Hej!

Igår lämnade jag lillan till dagis 8:30 och strax efter kl 9 åkte jag och mamma/mormor ner på stan och jag var och klippte mig och färgade håret =) Det tog 3 timmar där och det känns bra i håret :p Inge klag från mig den här gången, när jag brukar gå till frissan så brukar jag vara sur i flera dagar efter för att jag blir missnöjd. :p Mamma/mormor knallade runt på stan medans. 13:30 hämtade jag Emilia på dagis och efter det åkte vi till Sibylla och åt och sen kom jag helt plötsligt på att jag skulle ha en ny mobiltelefon så då brummade vi in till Valbo, tänkte åka till Elgiganten först men så hade ju Media Markt invigning så då åkte vi dit ist, mkt folk men billig telefon :) Jag köpte en Sony Ericsson W302 och mamma/mormor fick en Nokia nånting :p
Min var nedsatt till 849:- och mamma/mormors till 249:- så det var inte alls farligt :) Nu kan man iaf prata och höra ordentligt, min andra telefon var en ren katastrof. hehe. Köpte även en Philips plattång för 99:- till mamma/mormor för hennes var ju ganska utsliten om man säger så :p

Nu får det bli lugnt med shoppandet ett tag, försöka iaf ;) Måste hålla pengarna nu.

Idag blir det att festa lite grann. :) Emilia ska vara hos mamma/mormor.

Vi kanske ses ikväll om ni är ute :)

Puss och kram!



18 månader!

Idag blir min älskling hela 18 månader. :) Tiden rusar iväg men hon är fortfarande min lilla bebis och det kommer hon alltid att vara :) haha.

Älskar dig!

 

BVC besök.

God morgon!

Idag var det BVC besök, vi skulle vara där till 8:30 och jag hade ställt klockan på 7:30 men dum som man är så tänker man 'Jag kan ligga och dra mig i 5 min till' och så försov vi oss självklart. Vaknade av ett ryck kl 8:13 typ, stress stress stress. Jag kastade på mig kläderna och borstade igenom håret lite snabbt och sen klädde jag på Emilia och så rusade vi iväg till BVC. Vi kom väl dit vid 8:37 eller nå sånt så det var ju ganska bra gjort ändå tycker jag :p Emilia hann dock inte få någon frukost men det grejar dom på dagis :)

Det var inte direkt någon uppgång i vikten heller, några hundra gram bara.
Hon väger nu: 9690 gram och hon är 82 cm lång.
Hon är liten min lilla prinsessa men dom sa att allt såg bra ut och att hon var en lång och smal tjej :p
Jag skulle försöka få i henne mer mat men grejen är ju den att hon äter redan mkt och det går inte å få i na nå mer :) hehe. Huvudsaken hon är pigg och frisk =)

Vällingstrejken som jag nämnde för ett tag sen är över, hon har börjat tagit vällingen igen men hon vaknar fortfarande på nätterna så det var väl inte vällingstrejken som jag trodde. hehe. Det är väl någon period hon har kommit i, det går nog över. =) Men hon drícker bara välling 1 gång per dag nu och det är till kvällen och så börjar ju hon bli så pass stor så det är väl kanske dags att sluta med den snart.
Det är ju så olika hur länge alla äter välling men hur gammal var ditt barn när ni slutade med vällingen?

Jag tänkte dra in till Valbo idag och kika lite, kanske efter ett par nya skor, men jag skulle också vilja ha ett par nya jeans, bh och någon tunkia/tröja. Jag får åka dit och glo lite medans Emilia är på dagis och se om man hittar på något roligt :)
Annars vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på idag.


Är det förresten någon som har sett Jesper? Han var varit borta lite väl länge nu så jag börjar bli orolig ;(



Hej Hej!

***

Hallå Hej!

Jag har haft fullt upp med massa annat så jag har inte haft någon tid till datorn och bloggande.
Jag är fortfarande kattvakt åt pappa och Lenas katter, dom kommer hem ikväll.
I helgen vet jag inte vad som händer och sker, vi hade tänkt åkt till leklandet i Gävle idag men på deras hemsida stog det att man skulle passa sig för svininfluensan så dom rekommenderade att man skulle hitta på något annat med sina barn. =/ Vågar inte chansa, för OM Emilia skulle få nå skit skulle man ju verkligen hata sig själv.
Vi får åka dit en annan gång ist :)

Igår var vi på IKEA och småhandlade lite, det blev lite smått bara.
En pall till Emilia som hon kan stå på vid tvättstället, en ny toalettborste med hållare, en leksaksback, förvaringsburkar, dvd-ställ osv.

På Måndag ska jag på studiebesök och prata lite om hur jag ska göra med Engelskan. Jag hade tänkt ha Emilia på dagis då men självklart så har ju dom planeringsdag då så det blir väl mamma/mormor som får offra sig antar jag. :p hehe.

Tisdag blir det besök på BVC för undersökning och vaccination. Hua hua, gillar inte när dom ska stickas för Emilia blir så hysteriskt men det är ju en sak som måste göras så.. =/

Torsdag blir det frisööören! :) Hoppas det blir bra bara, annars blir jag arg. haha.

Nu ska jag återgå till min snutta.
Hej Hej!

Kattvakt!

Hejsan Hej!

Igår jobbade jag mitt sista pass så nu är man tillbaka till arbetslösheten och helvetet.
Jag står ju iaf kvar på vikarielistan så jag får väl hoppas på att dom ringer ut mig då.
Jag ska ju kanske börja plugga Engelska A också men jag vet inte hur det blir med det ännu.. väntar på att min handläggare från coachingprojektet ska höra av sig men ringer hon inte den här veckan så får jag ta kontakt med henne.

Igår åkte pappa och Lena på motorcykelsemester så jag är kattvakt. =)

På Onsdag fyller jag år, 23 år. Värdelös ålder :p
Det blir väl iaf lite fika, det blir inget märkvärdigt.

Snart ska vi åka till Högbo och lämna Samiam, Rickard och Jennys katt. Mamma/mormor har haft honom över helgen =)

Senare på eftermiddagen ska vi åka till Dollar och kika lite, kanske köpa något om det finns nå roligt. :)

Samiam! =)



Hej svejs!

Städtant och biiil! =)

Tjenix!


Idag är jag ledig från jobbet men jag håller på och städar för fullt, nästan så att trasan glöder.
Hittills har jag städat i 4 timmar och jag har två rum kvar, v-rummet och sovrummet.
Nu var jag tvungen att ta en liten rast, ska äta lite oså.
Emilia är hos mormor och morfar, hon blir kvar där över natten.
Dom kommer och hämtar mig och mamma/mormor imorgon på fm så ska vi åka till Enköping och hämta en biiiil! ÄNTLIGEN!!!

Nu lär jag återgå så att jag blir klar någongång.

Hej Hej!

Hjälp mig?!

Hejsan Hej!

Är det någon som har något bra tips på vad man kan ge ett barn ist för välling som är mättande?
Emilia bara tvärslutade med välling och jag har till och med försökt och blandat ut den med saft men hon vill inte ha det heller och så har jag provat välllingen med smak. Jag har provat nypon, frukt och saftsoppa. Saftsoppa drack hon i cirka 2 dagar men nu vill hon inte ha det heller.
Helst av allt vill hon ha saft, men det är ju inte speciellt mättande och nyttigt att dricka på kvällarna och eftersom att hon inte blir mätt så resulterar ju det i att hon vaknar flera ggr per natt och vill ha något att dricka, och det är bara saft som duger. Jag ska till BVC den 25:e så jag tänke höra med dom om dom har något bra tips. Jag har även försökt att ge henne gröt på kvällarna men det vill hon inte heller ha, då spottar hon och fräser :p Jag har också provat att ge henne mat ganska sent för och se om hon blir mätt och sover hela nätterna men inte det heller. Emilia har alltid varit duktig på att sova hela nätter, hon kan ha vaknat till någon gång för nappen. Det kan ju vara någon tillfällig period också men sannolikheten är ju att hon vaknar på nätterna för att hon är hungrig. Jag får fortsätta att exprimentera, tillslut kanske jag hittar något som funkar :) Men om ni har varit med om samma sak eller har några bra tips eller råd så får ni gärna berätta det.



Denna vecka är min sista på jobbet och det känns rätt ut sagt förjävligt, sen är man tillbaka till verkligheten igen. Arbetslös och jävlig! ;( Jag vill ha ett jobb, ge mig ett jobb! Jag har ju uppsatt på timmar men det är ju inte direkt något säkert kort, vissa månader kanske dom ringer ofta och nästa ingenting, det är ju sån ovisshet med att gå på timmar och så vet man aldrig när dom ringer. Usch. Jaja, det är väl bara att försöka leta och leta tills man hittar nå skit :p

Mitt schema denna vecka (33):

Måndag: 15-21
Tisdag: 7:30-13
Onsdag: 7-30-13
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: 7-13
Söndag 7-13


Nu väntar vi på att mamma/mormor ska bli klar sen ska vi gå till affären och handla, sedan hem och göra mat och sen ska jag jobba.

Hej Hej!

Sol och bad!

God eftermiddag!

Igår jobbade jag fm mellan 7:30-14 men vi försov oss. =/ Vaknade 6:55 och Emilia skulle vara på dagis kl 7. Ringde både till dagis och jobbet och sa att vi skulle bli lite sen. Jag var på jobbet strax före kl 8. Efter jobbet tog vi en promenad till Coop, Klädjätten och ÖoB och shoppade lite =) Emilia fick lite kläder av mamma/mormor och jag fick nya gardiner till köket osv, det tackar vi för snälla mamma/mormor :) Jag köpte typ bara tråk saker, rengöringsmedel o sånt :p

Idag åkte vi med Rickard och Jenny till Strandbaden och solade och bada, det var så härligt och skönt så :) Emilia tyckte det var lite kallt i vattnet, hon hacka tänder, haha. Stackarn :p Men vi hade det trevligt och skönt :)
Nu har vi nyss ätit med mamma/mormor och nu vet jag inte riktigt vad som händer.

Men nu har jag inte tid att sitta här, jag har ju lilltösen att ta hant om :)
Hej Hej!

Jag älskar rea!

God dag!

Idag fick jag sovmorgon, Emilia vaknade 9:30. :) Hon vaknade lite tidigare men hon somnade om.
Vi har gått ner på stan fram och tillbaka med mamma/mormor och uträttat lite ärenden, besökt ams, försäkringskasan och så beställde jag en klipp och färgninstid hos frisören, denna gång blir det på Lekri. =) Ska bli så underbart skönt att få klippa och färga håret hos en frisör =)
Vi klev också in på Kappahl och Lindex, på Lindex hittade jag lite fynd på rean till Emilia.

Jag köpte en jacka och termobyxor till vintern för 99:- delen, inte alls farligt med tanke på vad årets kommer att kosta. Jag tänkte att det som jag köpte nu kan hon få ha på dagis. =)
Och så fick hon 3 st tröjor.
Allt detta kostade 279:. Billigt och bra. Jag älskar rea! :) hehe



Fint och underbart väder idag, vi ska väl ta oss ut eller något om en stund igen. Jag måste bara vila ryggen lite.
Vi hörs och ses!
Hej Hej!

Shoooppiiiing!

Hej!

Det blir inte mkt skrivande här, jag har inte tid och så har jag inte tillgång till någon dator hemma.
Jag orkar inte skriva så värst mkt nu heller, jag har precis kommit hem från jobbet och jag känner mig helt slut så jag ska ta och vila mig en stund innan lill skruttan kommer hem, hon är med Rickard och Jenny i Furuvik, dom hämtade henne på dagis vid 10 tiden.

I Lördags var vi iaf till Valbo och shoppade loss, hehe. Roooligt =)

Till mig själv köpte jag:
En tröja
En ögonskugga
Rakhyvlar

Till Emilia köpte jag:
En jacka till hösten
Fleeceset
Dockvagn (en liten sulky)
Docka med massa tillbehör
Videofilmer (12 pack - skit bra och billigt)

Mamma/mormor köpte:
Skor
Ögonskugga
En tröja
En tunika
En top
2 par jeans leggings
Halsband

osv osv =)


Denna veckas jobb: (32)

Måndag: 7:30-14
Tisdag 7:30-14
Onsdag: Ledig
Torsdag: 14-21
Fredag: 7:30-14
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Ganska lugn vecka, skönt det :)

Näe, nu skiter jag i den här dumburken.
Vi hörs!
Hej Hej!

RSS 2.0