Piff Piff!

God förmiddag!

Just nu är jag hemma hos mamma/mormor och vi piffar till oss lite, vi vaxar och färgar ögonbrynen och ska så småningom kleta färg i håret. =) Det ska bli skönt, man blir som en ny människa när man har ordnat med sig själv lite grann. :p
Jag fick nyss hämta Linnéa på dagis för dom påstår att hon är sjuk för att hon har diarre. Dom visste inte om det berodde på laktosen eller om det var magsjuka. Jag tror däremot att det bara är laktosen för hon var hur pigg och glad som helst.
Elin jobbar och Christopher låg och sov så vi gick hem och skrämmde upp honom :p

Imorgon blir det fest för min del. Mamma/mormor blir barnvakt :p

Nu måste jag återgå till mitt uppiffande. hehe :)

Tack än en gång till alla fina kommentarer jag har fått!

Tjohej!

Historien om mig, Emilia och hennes 'pappa'!

Hejsan Hej!

Jag tänkte skriva och berätta hela historien för er om Mig, Emilia och hennes pappa. Det är inte alla som vet hur våran situation blev eller vissa kanske har fått något om bakfoten och eftersom att jag började igår och inte hann skriva klart så tänker jag skriva ett inlägg om bara detta. Vissa önskar att jag ska skriva lite mer personliga saker i min blogg istället bara för min vardag men jag tycker det är svårt att hitta på personliga saker och jag vill heller inte att 'hela världen' ska få veta allt om mitt privatliv så jag skriver det som jag tycker passar och inte är allt för privat. Jag begränsar mig.


Min mens uteblev, jag väntade och väntade men eftersom att den inte hade kommit på cirka 2 månader tyckte jag att det var dags att kolla upp det, jag hade även ömmande bröst så jag anade att jag var gravid men jag sa det inte till någon.
Jag pratade sedan med mamma och sa att jag måste köpa ett graviditetstest och när jag väl hade tagit testet stog jag och mamma lääänge och kollade om det verkligen visade ett +, och det gjorde det såklart, som jag hade anat. MEN jag ville inte riktigt tro på det och var osäker på testet så jag ringde till ungdomsmottagningen och bad om en tid för ett test, och det var som vi hade trott, positivt.
Samma kväll samlade jag mod att ringa 'han' och berätta detta. Jag hade redan en bokad biljett dit dagen efter men innan jag åkte ville jag berätta det för honom så att han var beredd. Jag sa till honom i telefonen att innan du säger något så vill jag att du tänker igenom detta och vi bestämde att vi skulle prata och ta ett beslut när jag kom till han.

När jag väl va där mådde jag piss dåligt, jag grät nästan hela tiden och ville bara fly där ifrån. Men vi bodde ju som sagt cirka 50 mil ifrån varandra så det var inte det lättaste att bara åka.
När vi väl pratade så kom det fram att han tvekade lite eftersom att han hade blivit antagen till en 'Militärtjänst' som han hade sökt flera år tidigare men aldrig blivit antagen. Tjänsten skulle pågå till och med November 08 och mitt beräknade födelsedatum var i Februari 08. Jag accepterade att han skulle vara borta i några månader och få göra det som han drömt om, för jag ville inte vara en stoppkloss för honom.
Likaså när vi var ute och han drack (jag var nykter) så berättade han för en del av sina vänner att vi skulle ha barn. (Jag var bara i vecka 13 då) och så några månader senare började vi att prata om namn osv.
Jag trodde han var med på noterna men när jag var i cirka 7 månaden slutade jag höra av honom och jag började ana att något var fel så jag tog kontakt med honom och det visade sig att han ville dra sig ur för han ville inte bli kallad 'pappa' och han var inte redo för det. Jag inväntade ett sms eller samtal under några dagars tid, men det kom aldrig så jag kände att jag var tvungen att ta kontakt med honom. Vad hade hänt om jag inte hade gjort det?! Hade han liksom bara skitit i allting?
Iallafall när jag fick höra vad han ville höll jag mig lugn och sansad för att inte förstora upp det hela.
Visst låg jag sömnlös ett par nätter men det var inte bara han som var orsaken till detta, det var andra faktorer som också spelade in.
Några dagar senare framkom det även att höll på att flirta med en annan tjej via internet och det hade dom gjort några månader tillbaka, bakom min rygg och mitt ovetande. Inte så kort därefter var dom tillsammans.
Grattis till er då!


Jag förvarnade honom att han kommer behöva skriva under ett papper om faderskapserkännande och det accepterade han. Men när det väl var dags att skriva under faderskapserkännande vägrad han att göra detta utan ett faderskapstest och så bad han mig att skriva 'fader okänd' för att han skulle slippa betala underhåll osv, vilket inte bara går och göra hur som helst.
Jag och Emilia åkte till Familjecentralen och gjorde ett test, han bodde på annan ort så han skulle bli kallad till dom.
Det tog ett par månader innan han kom iväg men jag var inte ett dugg nervös för jag var 100% på att det var han.
När han hade tagit testet tog det inte lång tid innan beskedet kom och det var ju såklart som jag trodde, det är han som är pappan, vem annars?
Han ville bara jävlas med mig och trampa på mig men han lyckades inte för jag trampade hårdare tillbaka och det var jag som vann kampen. Jag fick något helt underbart och så blev jag starkare som person och lät inte bli trampad på av någon omogen tönt som han.


I dagsläget bor jag och min dotter i en 3:a. Jag har och får hjälp och stöttning av mina nära och kära.
Jag och min dotter Emilia har det bra, jag ångrar inte en sekund att jag valde att behålla henne. Mitt liv har förändrats och det till något bra. Jag saknar dock ett fast jobb men jobbar på att få ett inom en snar framtid, jag har inte riktigt bestämt mig för att plugga men jag måste nog det om jag vill bli det jag önskar och det är nämligen sjuksköterska eller barnmorska.
Vi får se vad tiden utvisar, jag mår bra och min dotter mår bra och det är huvudsaken.
Någon ny karl finns inte i vårat liv just nu och det ligger inte på kartan riktigt än men så småningom kommer man förhoppningsvis att hitta någon som vill dela sitt liv och ansvar med oss.
Jag tycker såklart mest synd om min dotter som ska få växa upp utan pappa eller en manlig förebild men jag kan inte trolla och man får göra det bästa av situationen och acceptera den som den är.
Som sagt så kanske hon någongång i framtiden får en 'låtsas pappa'

Jag tror att jag tänker avsluta detta här annars kan jag nog få hålla på ett bra tag till och det kan ju som sagt bli lite drygt att läsa. Men har ni några frågor eller funderingar så är det bara att fråga, vad som helst.

Ett tack till er som har lämnat kommentar och tycker att jag är en stark och bra mamma, det värmer verkligen och det får mig att bli ännu starkare! =) Tack!

Hejdå!

Lillen ute på äventyr! =)

God dag!

Igår var jag barnledig igen, Emilia fick följa med Elin, Christopher och Linnéa ut på äventyr :) För att jag skulle kunna hjälpa mamma/mormor att flytta så var dom barnvakt åt lillen, dom skulle nämligen till mormor/gammelmormor och lämna deras hund för dom ska vara hundvakt i några dagar för att dom kommer jobba så mkt denna vecka.
Mormor/gammelmormor och morfar bor ute i vischan :p Deras grannar har får och hästar, barnen hade matat bäbä =)
Dom hade grillat korv med bröd osv också :) Jag skickade även dom på ett uppdrag, nämligen att åka till Valbo köpcentrum på Din sko för att köpa ett par skor åt Emilia. Hon hade ju bara vinterkängorna så hon blev lite varm :p
Men dom kom hem med ett par jättefina skor iaf :) Tackar för det och tack för hjälpen!

Idag har vi varit en vända på stan för mamma/mormor skulle besöka posten och göra en adressändring. Vi kikade dock in på dom diverse affärer som vi brukar besöka när vi är på stan men det blev inget speciellt köp idag, kännde inte att jag behövde något och så har vi ju varit där för några dagar sen bara så :)
Vi åt på Sibylla och sen tog vi faktiskt en promenad hem, vi orkade inte vänta på bussen skulle komma. =)
Men det är varmt o skönt idag så en liten promenad skadar ju inte. :)


Det var en tjej vid namn Hanna som hade skrivit i mina kommentarer och undrade om jag var en ensamstående mamma och om min dotters pappa lever, så jag ska väl ge henne och för er som inte vet ett svar på det.

Ja, jag är ensamstående. Det var inte ett dugg planerat att det skulle bli så men min dotters pappa lämnade mig när jag var gravid i 7 månaden. Orsaken till det var för att han inte 'var redo för att bli pappa'.
Min dotters pappa lever men vi har ej någon kontakt med honom, och det är hans önskning.
Jag ville inte att situationen skulle bli såhär, men när jag fick det bekräftat att jag skulle bli ensam så var det bara att acceptera situationen och göra det bästa av den och det har faktiskt gått bättre än jag hade trott.
Jag har fått mkt hjälp och stöttning av mina nära om kära och det är jag väldigt tacksam för.

Nu kallar plikten. Hej Hej!

Barnledig och flyttkalas!

Hej! =)

I Torsdags åkte jag ner på stan till 13:30 för att gå på någon informationsträff om nå coachingprojekt, det verkade väl nyttigt på sätt och vis så det kanske är en bra grej, det återstår väl att se.
Jag hade Emilia på dagis till kl 15 men jag hann inte hem till dess så mamma/mormor fick hämta henne.
Resten av dagen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde? Det blir så när man bloggtorkar i några dagar, man blandar ihop dagarna så man får sitta och tänka efter noga innan man skriver :p

I Fredags hade jag ett personligt möte på 'Arbetsförmedlingen' och det gick också bra, jag blev väl mottagen och hon var jättegullig att prata med.  :)
Mamma/mormor och Emilia följde med, dom strosade runt på stan medans jag var på möte. Dom kom till Af precis när jag var klar så då tog vi en vända ner till 'Dollar' och 'Ica Maxi'.
Det blev inte så mkt shopping, bara hyigen saker typ.
När vi kom hem la jag mig på sängen o skulle dra mig bara för Emilia sov så gott ute i vagnen på altanen och så råkade jag somna med ungen ute och balkongdörren o ingen mamma/mormor var hemma. :p Tur att ingen rövade bort henne. hehe. Man vet ju aldrig vad som kan hända nu för tiden. När vi hade vaknat packade jag till lillan för hon skulle sova hos Rickard och Jenny så att jag skulle kunna hjälpa mamma/mormor att flytta.
Dom hämtade henne vid 17:30 och hon var jätteglad när hon åkte, hon skrattade och sa 'Hejdå' o vinkade. :) Goplutt!
Jag och mamma/mormor bar över lite saker till lägenheten och senare på kvällen åkte jag ner på stan och hälsade på Frida, jag drack någon öl och hon vin. Det var trevligt fastän båda var aptrötta men vi tog på oss skorna o gick först ner på 'Klaras' och åt Nachos med dip och sen tog vi en vända ner på stan, jag var väl hemma till en 1.
Jag somnade som en klubbad oxe för så trött var jag :p

Idag blev det sovmorgon och det var riktigt härligt faktiskt, jag känner mig lite piggare nu faktiskt förutom att man är lite sliten och trött i kroppen av allt bärande och släpande idag :p Men det har gått bra, jag tycker att vi har varit duktiga idag, bara jag och mamma/mormor :)
Emilia kom hem vid 14:30 och så träffade hon på Teddan som hon går på dagis med och han bjöd på klubba så då blev vi kvar där en stund så barnen fick leka :p
Kanonväder idag också, det kan inte bli bättre! :) Härligt härligt!
Ikväll blir det bara lugnt, det blir väl att se på Robinson tror jag.

Nu måste jag återgå till mitt busfrö!
Hej Hej!


Ärenden

God morgon världen!

Jag har nyss lämnat lillan på dagis och nu sitter jag hemma hos mamma/mormor och ska kludda ihop några rader här tänkte jag.

Igår åkte vi ner på stan och uträttade en massa tråkiga ärenden, vi slapp åka bussen för vi fick åka med Elin och Linnéa. =) Skönt. Det blir ett himla ränande på stan denna vecka, först var vi där igår och så ska jag dit imorgon på någon informationsträff/coachingprojekt och på Fredag ska jag ha möte på Arbetsförmedlingen. Suck, suck och åter suck.
Men det är väl bara att ta tjuren i hornen o göra det förstår jag väl.

Emilia var svårsövd igår, jag la henne vid 19:30 men hon somnade inte förns strax före kl 21. Hon gjorde allt för o hålla sig vaken för hon höll på o somna flera ggr, men när hon märkte att hon höll på o somna så skulle hon börja busa :p
Jag la mig inte så sent jag heller, jag hade dock lite svårt o somna men strax efter 23 sov jag som en stock.
Jag drömde att det spökade hos mig inatt, brr. Hatar att drömma det för då blir jag rädd =/ hehe.


Idag är det tvättadag på schemat och så ska jag och mamma/mormor plocka och dona lite hos henne så hon kan flytta över till sin nya lägenhet någongång. =)


Jag skulle verkligen behöva storhandla denna månad också för skafferi, kyl och frys gapar verkligen TOMT nu.
Drygt värre =/ Jag måste dock ha någon som vill skjutsa mig för jag tänker då inte släpa allt på en buss.
Hör av dig om du känner för o handla med mig :p

Nej, nu ropar sysslorna.
Vi ses.
Hej Hej!

2 Shoppingdagar!

Hejsan svejsan!

Det har ännu gått några dagar sen sist jag skrev så nu ska jag skriva några rader igen om dagarna som gått.

I Fredags åkte vi ner på stan med mamma/mormor, vi besökte bland annat 'Willys', 'Dollarstore', 'Ica Maxi', 'Guldfynd' och 'Lindex'.
Jag shoppade dock inte så jätte mkt roligt mer än nödvändiga bra att ha saker. Emilia fick däremot kläder från 'Lindex', 2 par tights och 2 tunikor. När vi var hemma igen kom jag på att jag skulle ha fixat lite ärenden på stan så som att besöka Arbetsförmedlingen och Expert för att min telefon är cp osv, men inget av det blev gjort så det får bli ännu en tur till veckan och ordna med alla tråkiga ärenden =/
På eftermiddagen träffade vi pappa/morfar en sväng också, han hade köpt nappar till Emilia. Motorcykel nappar, KTM :p hehe. Tack pappa/morfar!
På kvällen var det lugnt, Emilia somnade i skaplig tid och jag la mig på mamma/mormors soffa och glodde på tv.

I går tog vi en promenad till 'Coophuset', (Coop, Jysk och Klädjätten) och så besökte vi ÖoB.
Jag handlade bara lite trök saker som rengöringsmedel o sånt skit.
Emilia däremot fick jättefina kläder av mamma/mormor från 'Klädjätten' som påskpresent fast i efterskott. =)
Tack mamma/mormor!
Det blev en del annan shopping också, men inge roligt som är värt att skriva om. hehe.

Idag är det Söndag och det förknippar jag med tråkdag, jag vet inte varför men så har det alltid varit :p
Vi får väl se vad som händer och fötter.
Blir kanske lite städ och så kommer mormor och morfar förbi en sväng.


Från 'Lindex'

Från 'Klädjätten'.
Den svarta tröjan är storlek 4 år, (haha) men jag bara var tvungen att ha den. :p Den var inte överdrivet stor mer än att armarna var lite föör långa, men dom kan man ju vika upp. :) haha.

Ha det bra! Hej Hej!

Dagarna som gått.

God morgon!

Det har gått några dagar sen sist så jag ska väl försöka kladda ihop ett litet inlägg.

I Söndags blev vi som sagt bjuden på mat hos min bror och hans flickvän Jenny, det bjöds på tacos och det var superduper gott! =)

I Måndags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde?!

I Tisdags var det dagis dags för lillan igen och det tycker hon är kul, hon uppskattar det verkligen =) Gounge!
Jag hjälpte mamma/mormor att bära över lite saker till lägenheten osv.
På eftermiddagen var vi hos Elin och Linnéa och lekte och så blev vi bjuden på mat, köttfärsbiffar med potatis och gräddsås, mmm vad gott! :)

Igår var det ännu en dagis dag för lillan och bära dag för mig och mamma/mormor :p
Jag var även hundvakt till lilla bus Tindra. :p (Elin, Christopher och Linnéas hund)
På kvällen våldgästade vi Jenny, hennes bror med barn är här från Göteborg och hälsar på.
Vi var hemma igen strax före kl 20, Emilia var så pass pigg så hon fick ett kvällsbad =)
Jag/vi kollade lite på 'Rent hus' och sedan la jag Emilia. Sen hände det inte så mkt mer, jag väntade in klockan för att gå och lägga mig typ. hehe.

Idag har det inte hänt så mkt än, jag har lämnat Emilia på dagis för 45 min sen ungefär och nu är jag hos mamma/mormor och har skrämt upp henne ur sängen :p
Jag antar att det blir mer bära idag och så ska jag vara hundvakt.
Senare vet jag inte vad det blir, det återstår att se.

Nu ska jag göra något annat.
Hej Hej!

Gratis är gott!

Hejsan!

Är du sugen på lite presentkort, prylar, mat eller pengar? Då tycker jag att du ska besöka dessa sidor och samla ihop lite poäng som kan ge dig presentkort på diverse butiker. Presentkorten kommer hem direkt i brevlådan, hur enkelt som helst och det är helt kostnadsfritt sålänge du håller dig till dom tävlingar och erbjudanden som är gratis!
Så sätt igång och börja samla!

Jag och mamma/mormor har fått samla-feber och vi har fått en hel del presentkort faktiskt, så lycka till du med! =)


Pointshop - Besök sidan HÄR 

Gratis Mode - Besök sidan HÄR  

Gratis refill - Besök sidan HÄR  

Gratis skor - Besök sidan HÄR  

Gratis kläder - Besök sidan HÄR

Gratis makeup - Besök sidan HÄR

Gratis sajt
- Besök sidan HÄR 
 
Super gratis - Besök sidan HÄR

Gratis Bio  - Besök sidan HÄR

plusikassan.se 

Påskhelgen

Hejsan Hej!

I fredags for vi till Årsunda på påskmiddag hemma hos farmor och farfar, vi var där vid kl 14 och var hemma igen vid kl 17. Dom hade en tävling, de som målade ägg var med och deltog. Varken jag eller Emilia var med men pappas Lena målade ett ägg åt Emilia och hon fick ett pris, ett påskägg med godis :p Hon kan ju inte äta segsaker så det var jag som fick gotta i mig det ist. :p Stackarn, tur hon är så liten och inte förstår så mkt än ;p
Nästa år blir det nog bättre. =)
Resten av dagen gjorde vi inte så mkt, vi våldgästa mamma/mormor bara. Det är tur att hon orkar stå ut med oss ;) hehe.


Igår vaknade Emilia kl 7 och  var det kanon väder, helt underbart. Jag skrev till Elin och frågade om vi skulle leka lite på deras baksida och det gjorde vi. Vi tog även en sväng till lekparken och gungade och åkte kana. Vi gick dit strax före kl 10.Barnen busade och bråkade en stund sen fick dom sova middag. Det var så tyst och skönt så jag höll på o slumra till på solstolen men dumma Christopher kom ut och skrämde livet ur mig. :p
Ungarna vaknade igen efter cirka timme så då var det full rulle igen, ännu mer lek, bus och bråk :p hehe.
Dom slås inte direkt men dom ska ta varandras saker, Linnéa ska alltid ta det som Emilia har och då blir hon sur och arg. :p Förr brydde hon sig inte men nu har hon börjat sagt ifrån. haha. Lillen då :p
Vi gick hem till mamma/mormor igen strax före kl 14 för dom skulle iväg på påskmiddag hos Elins pappa.
Vi gick till affären och så hem o gjorde mat, sen la vi oss en stund vid 16 tiden för att vila och poff så sov visst allihopa och vi vaknade kl 19! Hjälp.
Konstigt nog ville lillan lägga sig igen vid kl 22, det trodde jag aldrig. Jag trodde hon skulle vara vaken till 00, men tur var väl det att hon ville sova då :)
Vi gjorde inte så mkt mer igår, kollade på tv på kvällen bara och sen blev det sängläge.

Jag bjuder på lite bilder på älsklingsbarnen! =)

                     



Idag började dagen 6:30. Snark, jag vill sova.
Vi låg och drog oss till 7:20, hur jag lyckades hålla Emilia kvar i sängen vet jag inte :p hehe.
Jag var så uttråkad på fm så jag satte Emilia i ett bad och efter det gjorde jag ordning välling och så la vi oss igen.
Lillan somnade om och det gjorde jag med. Vi vaknade igen vid 10:30 så det blev inte så lång stund.
Vi ska på middag hemma hos bror och Jenny idag vid 16 tiden så jag har nyss varit hemma och duschat och gjort mig ordning och nu är jag tillbaka hos mamma/mormor igen. :p Emilia sover i vagnen men hon vaknar nog snart för nu har hon sovit ett tag.

Hoppas ni har haft en trevlig påsk!

Glad påsk!

Vi önskar er alla en riktigt glad påsk!



/Veronica och Emilia!

*

Hej Hej!

Igår var vi ute en sväng med Jenny efter att jag hade hämtat Emilia på dagis, vid 18:30 gick vi hem till oss och kl 20 kollade på på 'Rent hus'
Jag höll på att sova över hämtningen på dagis, haha. Jag hade ställt klockan men jag måste ha stängt av den. :p Mamma/mormor väckte mig 13:55, så det var bara att springa :p

Idag stog väckarklockan på 07:45, jag snoozade 2 ggr, Emilia fortsatte o sov så jag fick väcka henne 08:15 typ.
Vi gjorde oss klara och donade och sedan knallade vi iväg till dagis.
Medans hon var där har jag absolut inte gjort så mkt idag, typ gått till apoteket med mamma/mormor och Jenny och till affären, gjort mat och slöat framför tv:n.

Imorgon ska vi till farmor och farfar på påskmiddag, hela tjocka släkten träffas :p
På lördag har jag inga som helst aningar om vad som händer, det visar sig.
På Söndag är Jag, Emilia och mamma/mormor bjuden på middag hos bror och Jenny.


Städning!

God kväller!

Igår gjorde vi inget speciellt vad jag kan minnas, Jenny kom till oss en sväng på kvällen och vi tittade på tv och busade med lillan, Jenny fick lite stryk :p haha. Busunge!

Idag vaknade lillan vid kl 7 och hon var en sur unge för hon hade inte sovit klart men hon ville inte somna om så vi klev upp och gjorde oss ordning och så tog vi en promenad innan jag skulle lämna henne på dagis.
Hon sov när jag lämnade henne på dagis.
Jag tog äntligen tag i städningen idag som jag skulle ha gjort väldigt länge nu men som jag bara har dragit ut på, men idag tog jag mig i kragen och städade loss. Jag höll på att damma och skura osv i nästan 5 timmar, + att mamma/mormor hjälpte till lite med dammsugning, lite skurning och vattna blommorna. De var tur att man fick en hjälpande hand annars hade jag inte hunnit klart med allt tills jag skulle hämta Emilia på dagis kl 14, men jag var klar vid 13:30.
När jag hade hämtat lillan på dagis tog vi en promenix till affären och strax före kl 16 la vi oss i sängen för att vila och alla tre somnade av som klubbade oxar och jag vaknade kl 18:20?! Shit, Emilia sover än. Jag fick väcka upp henne och mamma/mormor. :p Inte så smart att vi sov så länge så vi får väl se hur länge man blir uppe i kväll :p Jag kan bara skylla mig själv. :p

Vi ska väl snart ta och röra oss hemåt till våran nystädade och fräscha lägenhet, hehe. :)
Imorgon vet jag inte vad dagen har att bjuda på, det återstår att se.
Jag ska nog hjälpa mamma/mormor med lite prylar till lägenheten osv eftersom det inte blev något för henne idag när hon var så snäll och hjälpte mig. :)

Puss och kram!

Första grillningen i år!

Hallå Hej!

Igår var det kanon väder ute, solsken och inte ett moln på himmelen, så jävla härligt. =)
När klockan var runt 9:30 knallade vi över till Elin, Christopher och Linnéa och njöt av solen på deras baksida.
Barnen lekte mestadels för sig själva förutom då dom var trötta och mammiga :p Dom sov middag vid 11:30 nångång tror jag. Vi var ute precis hela dagen, vi grillade på kvällskvisten och det var så jävla gott. mums. Vi blev några stycken, det var Jag, Emilia, Elin, Christopher, Linnéa, Kicki, Kim, Martin och hans tjej Andrea. Kicki gjorde en jättegod pasta sallad och någon sås, duktig hon :p
När vi hade ätit var klockan redan 20 så då knallade vi hemåt igen, eller vi gick till mamma/mormor för vi sov där.
Emilia hade blivit övertrött så hon var skit pigg och busig igår kväll när vi kom hem så hon fick vara vaken med mig medans jag småkikade lite på 'Robinson' och efter det gjorde jag kväller för henne och det gick fort för henne att somna när hon väl kopplade av, hon skulle försöka klättra ur sängen och gå upp igen men de fick hon inte :p
Jag blev inte så sen i säng heller lär jag säga, tror jag låg före kl 22. haha, trött som man är nu för tiden ;)

Det blev uppstigning vid kl 8 i morse, jag var ap seg men de är ju bara o masa sig upp de :p
Vid 10:30 la vi oss igen och Emilia somnade fort så då snarkade jag också till, vi vaknade vid 13 igen :)
Idag är det inte lika fint väder, det regnade i morse men nu tror jag att solen börjar titta fram lite iaf men idag blir det nog en liten slappardag känns det som. Vet inte alls vad vi ska göra men det blir nog inget speciellt.

Såhär somnade Emilia igår kväll, helt utslagen. :p



Snubbel snubbel

God morgon!

Gårdagen började med stress då jag hade stängt av väckarklockan när den ringde och vi försov oss, Emilia skulle vara på dagis kl 9 och jag vaknade 8:40. Det var bara att dra på sig nå kläder och borsta igenom håret och sen väcka Emilia och göra henne klar och ge henne välling. Vi var på dagis till en 9:25 ungefär, så jättesena blev vi ju ändå inte men jag hatar o stressa. Hua hua.
Jag hämtade Emilia på dagis kl 14 och efter det var vi typ ute hela dagen.
Vi var hem en sväng för min moster Kattis och hennes karl Lasse skulle ställa ner en säng i mitt förråd, när vi var klara och skulle gå upp för trappen hade jag Emilia i famnen och jag snubblade. Oops, som tur var han jag reagera och hann ta emot mig med en hand samtidigt som jag drog den andra till mig som jag hade Emilia i, vi klarade oss och Emilia slog inte huvudet som tur var. Snubbel snubbel. Alla som var med blev jätterädda och blev hispiga :p Nerver :p
På kvällskvisten hängde/vek jag in tvätten och efter det skulle jag ta en dusch, men Emilia var fortfarande vaken så hon fick följa med och bada. =) Jag gjorde kväller för henne vid 19:30 tiden och hon somnade runt 19:50 ungefär.
Jag satte mig framför tv:n i lung och ro för ovanlighetens skull och det var superduper skönt. Jag kollade på 'Lyxfällan' och strax efter det besökte jag sängen.

Idag blev det uppstigning strax före kl 8, solen skiner och det är härligt väder.
Just nu är vi hos mamma/mormor, vi gick hit och skrämmde upp henne. :p
Jag vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på idag men nånting hittar vi säkert på.

Hej Hej!

*

Hejsan!

Igår lämnade jag lillan på dagis till 9 och hämtade henne kl 14, däremellan hjälpte jag mamma/mormor att flytta över lite saker till lägenheten osv. När jag hämtade lillan sa fröken att Emilia hade vart ute och traskat i skorna :p Hon har inte gått i skorna tidigare men nu stapplar hon omkring i dom. :) På eftermiddagen gick vi ut med Jenny en liten stund, Emilia skulle inte åka vagnen, hon skulle gå! haha. Viljestark liten tjej ;p
På kvällskvisten blev det tv och bus, Unga mödrar och Den rätte för rosing och efter det blev det läggning för lillan och jag la mig kort därefter.

Idag har vi tvättstugan och det är en heel del tvätt, puh. Annars idag vet jag inte vad som händer och sker, ska ta en tripp till affären sen och handla lite mat. Vi kanske går ut en sväng och leker sen när jag har hämtat lillan på dagis, jättefint väder ute, det blåser lite bara.

Hej Hej!

RSS 2.0