Stockholm

God kväll!

Idag åkte jag o Frida till Stockholm och spenderade heela dagen där.

Emilia fick vara hemma med mamma/mormor =) Hon hade vart jätte snäll :)

Fridas syster kom och hämtade mig 8:20 i morse och vi åkte in till tågstationen i Gävle, hämtade upp Frida också.

Sen vid 9 gick tåget till Stockholm.. Frida skulle dit på någon intervju med kanal 5.

Vi hade aldrig i helskotta hittat dit själv, vi skulle till Frihamnen, som tur var så känner Frida en kille som heter Joel som hon gick i skolan med uppe i Kramfors som bor i Stockholm. Han fick vara våran guide ;p hehe.

Vi gick runt lite på stan.. åkte t-bana och rulltrappor.. 1 rulltrappa var ruskigt läskig. Stog som en stel pinne och vågade inte titta ner. :) hahaha.
Vi kikade efter lite kändisar också inne på meterfilms lokaler, och dom vi såg var (Filip och Fredrik) och nå bröder som jag inte kommer på namnet på, var nå konstigt namn :p hihi.
Jag har haft en vääldigt trevlig och rolig dag iaf. Men nu är jag jätte trött så nu ska jag nog hoppa ner i sängen.
Godnatt och sovgott!


BVC

Hej Hej!

Vi har nyss vart på BVC, Emilia vart lika ledsen den här gången när hon fick sprutan. ;( Usha, tycker inte om när hon är så ledsen, hon grinade nästan så hon tappade andan.. stackarn :(
Hon väger 6275 och är 64 cm lång.
Nu sover hon en sväng, fick väcka henne i morse :p
Vi skulle ha åkt till Gävle idag, men tror inte att det blir nå.. för varmt i bilen och det finns ingen AC. Det får bli en annan dag när det är lite svalare =)
Nu ska jag göra lite nytta tills snuttan vaknar, sen kanske det blir en promenad eller något sånt.

Hejdå!

Ingen rubrik.

God morgon!

Just nu har jag faktiskt inte så mkt o skriva.. har nyss klivit upp :) hehe.
Imorgon ska vi till BVC iaf och Emilia ska få ta sin andra vaccinationsspruta =/ iiih. Sist vart hon ju så ledsen. ;( Hoppas det går bättre imorgon. Och så ska vi väl väga o mäta, det är lite roligare...:p
Idag är det lite svalare ute också, o det fläktar.. skööönt :)
Får väl se vad man hittar på idag, ska ringa kusinen Elin på eftermiddagen o fråga om vi ska åka till Barnens hus =)
Funderar på om jag ska köpa en Flipper ducshstol till Emilia, men jag ska kolla på den först, om det är någon idé osv

Nä nu ska man väl försöka göra någon nytta.
Tjing Tjing!

Fästing

Tjohej!

I morse vid 7 snaret ville min gullunge ha mat, jag gick upp o värmde lite ersättning i micron och gick sedan tillbaka till Emilia och la henne i min famn. Då upptäckte jag att hon hade nå svart på örat.. jag tänkte först om det var nå lort, men sen såg jag att det var en fästing som hade sugit/bitit sig fast. Jag yrade omkring o letade efter Landstingskatalogen, jag ringde rådgivningen o frågade hur jag skulle göra. Dom sa att jag skulle ta bort fästingen med en pincett o tvätta med  alsolsprit. Sedan hålla lite koll där fästingen satt. Jag var rädd att huvudet skulle fastna men jag frågade om det skulle göra det vad jag skulle göra då. Men hon sa att kroppen stöter bort  det isf. Men jag fick bort hela =) puuh, skönt :p
Jag har ju bara dragit bort fästingar på katter o hundar, aldrig på en människa :) hehe.
Det som är det värsta med sommaren är alla små äckliga kryp! Blä.

Ha en bra dag i värmen! =)


Emilia badar =)

Dopet och doppresenterna

God kväll!

Äntligen är det över.. o fy tusan vad varmt o stojjigt o sjåigt det har vart hela dagen. Full rulle sen 9 i morse, det här är i princip första gången jag sitter ner o tar det lugnt idag :)
Jaja,dagen började med att vi gjorde oss i ordning och min bror och hans flickvän (gudfader och gudmor) kom och hämtade oss runt 12:20, vi åkte ner till Sandvikens kyrka och satte på Emilia dopklänningen. Sen började ceremonin, Emilia var jätte svettig under klänningen så hon vart lite kingig, men det gick bra. Och likaså av mig rann svetten, trodde ja skulle avlida :p hehe.
Det var väldigt långa 20-25 min o stå och hålla i Emilia och vara svettiga båda två. Men det gick bra. hehe.
Sen åkte vi hem till mamma/mormor och åt smörgåstårta och tårta. Vi var väl ungefär 30 st. Det räckte gott o väl. Hade bjudit ungefär 50 st, men tur att inte alla kom. Det är ju skit svårt o hinna vara social mot alla samtidigt som man ska ge sin dotter uppmärksamhet. =) hehe. Men man försökte väl så gott man kunde iaf =)

Dopprestener:

Fondsparande
Barnbestick
Pengar
Barnkammarboken med CD
2 tavlor
2 Armband
4 Halsband
En tandburk
Kläder
Fotoalbum


Tack för en trevlig dag och för alla fina presenter!

Mamma/mormor och hennes faster
gör smörgåstårtor. =)


Dopet.


Presenterna

5 månader och dop

God förmiddag!

Nu har man gjort sig i ordning osv till dopet.. Dopet börjar kl 13 så min bror och hans flickvän Jenny kommer väl vid 12:30 o hämtar mig. =) Lite nervös är man faktiskt.. men det går nog säkert bra. Hoppas det är lite svalare i kyrkan. Det är så JÄÄÄÄVLA varmt! Skönt är det väl men det fläcktar ju inte ens. puh puh.

Och min snutt blir 5 månader idag med. :-o Fattar inte, fan tiden går så fort. Även fast det känns som man har haft henne längre så hinner man ändå inte med, känns inte som det var längesen man låg på förlossningen. haha :p

Kanske skriver mer sen, det beror på när allt folk har åkt hem o blir lugnt här. Då kommer man väl att vara helt slut :) hehe.

Tjingeling!

Tidig morgon

Hej Hej.

Idag fick man kliva upp tidigt, 7:15. haha :p Emilia somnade tidigt igår.. typ 18:45. Annars brukar vi iaf sova till 9 ungefär men jag förstog att hon skulle vakna lite tidigare eftersom hon somnade tidigare =) Jag gick inte o la mig förns 1-1:30 heller så jag får skylla mig själv om jag var trött ;p Men det går ju bra efter en stund, det är just den där "vaknings processen" som är lite jobbig :) hehe Vi knallde upp på affären o har hjälpt till o städat lite hos mamma/mormor för mammas faster kommer ner imorgon o ska sova här till Lördag när vi ska ha dopet.. och efterfikat ska vara hos mamma/mormor med.
Vi ska väl snart ta en promenad till affären igen.. :p Är så mkt som ska handlas, o blir så tungt o bära allt på en gång så då får man gå i omgångar :p Lite jobbigt o inte ha någon bil när man ska handla mkt =/ Men det är inte så långt till affären heller så det går bra =) Då får man ju lite träning o motion på samma gång :) haha.
Nu är sommaren här igen.. sköönt. Får se hur länge det håller sig den här gången då ;p
Nu ska jag göra lite nytta. Får se om man skriver nå mer rader sen.
Hej Hej!
 

En dag på sjön och shopping till dop

God kväll!

Jag kan börja med måndagens händelser... vi gjorde väl inte så mkt annat än och åkte till Fridas mamma i Ns och hälsade på Frida =) Inte så ofta man ses nu när hon bor i Gävle =/ Det var iaf trevligt, vi åt makkaroner o köttbullar i gräddsås.. gott det :p

Igår åkte vi lite båt med min moster o hennes karl, hans barn och Linnéa. =) Emilia gillade det tror ja, hon var väldigt lugn o tillslut somnade hon.  Linnéa däckade av hon med. haha =) Var väldigt skönt faktiskt, varmt =) Sjävklart så glömde man ju kameran, som vanligt. Får bli skärpning på det nu :p

Idag har vi vart i Valbo o handlat lite till dopet, typ dricka, kaffe o sånt skit bara. Jag köpte nya nappar och fotohörn också :p Så nu blir de o sätta in fler kort i fotoalbumen.
Nu sitter jag med hårfärg i huvudet o väntar på att jag ska tvätta ur de. :p Har nyss vaxat o färgat ögonbrynen =) Både på mig och på mamma/mormor. Såå skönt är det... fast det gör lite ont :p Men smärtan går över på nästan en gång så =)

Imorgon blir det väl att handla lite till och förbereda lite inför dopet. Måste göra lite i taget, men hellre det än att göra allt dagen före eller samma dag.. då hinner man ju knappt :p

Jag har gett Emilia "Mild havregröt" i ca 1 vecka, men jag uppfattar det som att hon får ont i magen på kvällarna. =/
Så idag har hon inte fått någon o idag har hon inte vart nå kinkig på kvällen faktiskt.
Kanske blir för mkt.. jag vet inte alls. Får vänta ett tag med gröten o prova ett tag framöver. =)

Jaja, får bli ett kort inlägg idag. Nu måste jag tvätta ur min färg :)
Ha det bra!

Sommarkrysset

God kväll!

Ikväll gjorde man inte heller så mkt.. nattade Emilia vid 20 o sen satte jag mig i soffan o knäppte på tv:n och kollade på sommarkrysset, och löste deras kryss :p Men ringde inte något.. jag o mamma/mormor ringde som tusan förra helgen så det blir så dyrt :p Kostar ju fan 10 kr samtalet, o man kommer ju fan aldrig fram. :p Men man kan ju prova. haha.

Puss o hej!

Filmkväll

Hej Hej!

Det blev o titta på en film ikväll o ligga i soffan med lite snacks :) Det var jag o mamma/mormor som kikade på film.
Vi kollade på "Love in Manhattan" en drama som har utsetts till årets bästa kärleksfilm typ. =) Den var faktiskt riktigt bra.
Gripande och sorglig. Rekomenderar den om ni gillar drama :)
Men nu blir det faktiskt o krypa ner i sängen!
Natti Natti.

Besök

God eftermiddag!

Igår kom Sara, Daniel och deras lilla dotter från Hassela på besök =) Det var trevligt, vi fikade o pratade lite o sånt bara. Inte så ofta man ses. Alva var jätte söt :p Något tjockare än Emilia. hehe :)
Hade ju glömt kameran hemma hos mamma/mormor så nå bilder kunde jag inte knäppa, dom hade iaf kamera med sig :) Men jag får ta med den dit när vi ska hälsa på :) hihi.

Idag började dagen med en promenad till apoteket o till affären. Det var jag, mamma/mormor, Emilia, Elin, Sandra o Linnéa som gick :) Trevligt, fint väder men däremot blåser det rätt mkt :( Men men, det är ju sol iaf :p Eller ja.. inte så mkt nu mer för nu har det blivit mkt moln... som vanligt.
Jag köpte Mild havregröt åt lill snuttan som hon ska få äta för första gången, blir väl antagligen imorgonbitti/förmiddag, eller nått. =)
Jag har en liten fråga också till er föräldrar:
När brukar ni ge tex mat/gröt osv på dygnet? Senaste tiden menar jag.
Och brukar ni ge gröt på kvällen?
Jag har gett Emilia smakportioner typ mellan 13-14.
Bra med lite tips ;)
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer.. får väl se vad man hittar på.

Storstädat

God eftermiddag!

Idag vaknade snuttan vid 9 och sen somnade hon om vid 11 tiden igen o sov 1½-2 timmar. Då tog jag fram skurhinken o börja torka o damma, tvättade av alla köksluckor, kylskåpet o frysen o tvättade badkaret o toaletten o allt sånt skit utöver dammning och dammsugning o skurning av golv =) Mamma/mormor kom upp en sväng o gjorde Emilia sällskap medans :) Så sköönt att ha rent o fint. :p Nu är det gjort så nu slipper man ha det där "måste" över sig. hehe.
Efter det så tog vi en promenad med mamma/mormor till affären o köpte lite tillbehör som vi skulle ha till maten. Sen gick vi med mamma/mormor hem och lagade mat =) Nu sover Emilia middag så jag vet inte vad jag ska göra nu.
Fint väder har vi idag också, kanske blir o ta en kvällspromenad senare, kanske ringa kusinen Elin o fråga om dom vill följa med ut :p Imorgon får vi troligtvis besök också, hoppas det iaf =)
Blir ett kort inlägg idag.


Vart är gnistan?

God kväll!

Nu har man hamnat här igen då :) Blir väl o sitta här o glo runt lite innan det blir sängen.
Efter att Emilia hade sovit middag idag så ringde jag till kusinen Elin o frågade vad dom gjorde, dom var hos en kompis o satt upp staket. Dom bor i närheten så vi gick dit o titta när dom byggde :p Sen gick vi hem igen o kollade på tv, Emilia somnade vid 20:30.

Jag har en period nu också då jag känner att allt är jobbigt/tråkigt o har ingen större lust eller ork o göra saker o allt känns bara meningslöst o blä. Jag haft problem med depression tidigare och äter fortfarande medicin, har ätit antideppresiva i ca 7 år så det är väl kanske "normalt" att jag känner mig lite nere ibland, det är väl nå svackor man får, det brukar ju gå över så :) Men det är skit drygt. Men det är bara o bita i det sura äpplet o försöka hålla humöret o gnistan uppe, för Emilias skull. =) Hoppas det känns bättre snart. 
Det har nog mkt med vännerna o göra också, det börjar kännas att det är jag som alltid får höra av mig o jag tröttnar när alla drar ut på att vi ska hitta på något. Det händer ju liksom aldrig. Nu skiter jag i o höra av mig så får vi se.
Lika på helgerna så har ju dom sitt liv med festande osv så då är man ju i princip alltid ensam. Det som är tråkigt när man inte har vänner med barn! Och att ingen kan typ vara nykter en helg o tex glo på film osv. =/
Likaså bara för att jag råkar vara mamma o ha barn så är det ALDRIG någon som frågar om jag vill hänga med ut på fest tex. Det är skit tråkigt. Nu menar jag inte att jag ska springa ute varje helg, men nångång kan man faktiskt gå ut.
Det behöver alla föräldrar. Om ni tänker familjer som har separerat som har barn, ena helgen har pappan barnet o mamman får en barnfri helg o tvärtom, så är det inte för mig. Jag har Emilia 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet. Det är inte för o klaga, jag ÄLSKAR Emilia över allt annat o hon är det bästa som har hänt mig men det jag vill säga är att ni iaf kan fråga. Och efter ni har läst det här inlägget så behöver ni inte fråga "om det är dig" jag menar. Jag menar alla.
Orkar inte svara på såna frågor :p
Äh, nu ska jag sluta gnata o tjata :)

På Torsdag kommer troligtvis min tremänning från Hassela med hennes barn Alva. Det kan bli jävligt skoj. =) Emilia o Alva är ju jämngamla. Emilias BF var 11 Februari, men hon kom den 26 Februari, och Alvas BF var den 26 Februari men kom den 11 Februari :p hihi. Lite skojjigt :) Sen i Augusti någongång ska väl vi ta tåget dit o hälsa på i några dagar, det ska också bli super skoj. Då kanske man får tillbaka "gnistan", känner att jag måste få komma bort o byta miljö ett tag. Det blir säkert mkt roligare att komma hem sen igen då =)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, är trötter =) Godnatt och sovgott!

JAG ÄLSKAR DIG EMILIA!
  

Lägenheten

Hejsan.

Så här bor vi. =)

Köket.
   

Hallen.
  

Badrummet.
 

Vardagsrummet.    -Saknas lite på väggen, typ tavlor eller så. Samt blommor i fönstret och tv är inte den vackraste, den ska väl bytas ut inom en tid =) hihi.
  

Sovrummet.
 
  

Emilias rum.
   

Så nu vet ni hur vi bor också ;p


Lite onödig information

Hej Hej.

Helgen har bara varit lugn, har inte gjort mkt alls. Bara myst o lekt med gullhjärtat förstås :) hihi.
Igår gick ja o la mig rätt tidigt, typ vid 22.. kände mig trött men kunde inte somna. Vette tusan vad det var. Somnade väl iaf vid 02-02:30 nångång.. snuttan vaknade vid 4 o ville ha mat, så det var väl bara o kliva upp då :p hehe. Somnade om efter det o vaknade vid 6:30 i morse av en jääävla smäll. Fönstrena skakade. Trodde nästan det var någon som släppte en bomb utanför men det var ju bara åskan :p hehe. Jag hatar åska, iaf när jag är själv. hehe. Emilia vaknade också till så jag gav henne lite mat igen o sen somnade vi om till 9:30 typ. Man har vart lite små seg/trött hela dagen...
Mamma/mormor sov middag med Emilia vid 15 så jag vart rastlös och gick o la mig i mitt gamla rum och somnade jag med. hehe. Vi sov alla 3 som klubbade oxar tror ja :) Skönt det. Jag vaknade 17:40 o då var jag tvungen o väcka Emilia.
Har börjat försökt fått in lite sovrutiner på henne nu så nu är det bara o försöka hålla i dom.
Hon har somnat runt 20-20:30 den senaste veckan. Förrut kunde hon vara vaken till 22-00 ibland, för hon sov middag så sent. Men det är det slut på nu :) hehe. Det är ju inte alltid så lätt o få fasta sovrutiner på så små barn, för dom styr ju mkt själv o ändrar vecka till vecka tycker jag.
Ju äldre dom blir desto mindre sover dom ju :p
Hon äter mkt nu också, gav henne typ en halv burk potatis och en halv burk morot idag o hon åt upp allt + lite efterrätt på det :) hihi. Så duktig så.
Jaja nog om det. Nu tror jag faktiskt att det blir sängläge snart.

Natti Natti!

Lördag - Torsdag

Tjena.

Har inte skrivit på några dagar nu...så kan väl dra lite kort om vad man har gjort dom senaste dagarna.

I lördags åkte vi som sagt till Norrsätra och gratulerade Frida, vi åt tårta och hade trevligt =) Det hände just inte så mkt den dagen, åkte hem sen och väntade på besök, mammas moster o henens karl var ute med husbilen så dom kom förbi och fikade, dom bor på Väddö så man träffar ju dom inte så ofta. Jag var ofta där när jag var liten fast då bodde dom i Spånga i Sthlm =) Sen vart det natti natti. hehe.

I Söndags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. haha. Säkerligen ingenting eftersom jag inte kommer ihåg, men har för mig att det var den dagen jag var så hiiimla uttråkad. En sak minns jag iaf vad jag gjorde o det var o framkalla kort =)
och så kollade jag på en bra film på kanal 5.. "mamma vid 16" tror ja den hette. Väldigt bra.

I måndags var väl typ lika där, tog en promenad upp på affären o lagade mat o sen just inget mer än att busa och mysa med Emilia =) hehe. Eller jooo, nu kom jag på en sak som jag gjorde... jag gjorde gips tavlor på Emilia =) Fötterna klarade jag själv men när vi kom till händerna fick mamma/mormor komma o hjälpa oss :p Svårt för hon knyter ju händerna. Fottavlan vart fin men handtavlan blev de massa sprickor i :( Tråkigt.

I tisdags fick jag korten o skulle sätta in lite i fotoalbumen men så hade jag inga fotohörn kvar. :( Bara 4 st o det räcker ju bara till ett kort. Suck suck. Då blev det o plocka lite hemma ist o göra fint :p hehe. Inte för att jag brukar ha stökigt o rörigt hemma, mer dammigt isf :p Jag har oftast mina saker på plats. Hatar röra :) hehe. Vi gick även hem till kusinen för Christopher fyllde år. Så åt lite tårta o pratade lite strunt osv =)

Igår gick vi till affären, hem o lagade mat och sen vid 17 kom min bror och hans flickvän hem till oss för prästen skulle komma och gå igenom dopet oså :p Det var då en himla pratglad präst, trodde aldrig att han skulle gå. haha. Men han var ju trevlig :) Sen var det bara o försöka aktivera Emilia så hon inte skulle somna, hon var så himla trött. Men hade hon somnat vid 18 så hade hon vaknat igen efter 1 timme kanske o vart vaken till 12 eller nått så hon fick vara vaken till 20, sen sov hon hela kvällen o natten. Hon vaknade väl vid 3 o ville ha nappen :)

Idag har vi gått ner med tvätten till mamma/mormor för vi har tvättstugan idag. Sen vet jag inte vad som händer riktigt. Det får väl dagen utvisa :)

Grattis Frida på 20 årsdagen!


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!

Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram

Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakfram

Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!

Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat i en flaska champagne

Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas med jättelång låt!


HURRA, HURRA, HURAAAA!!!!!



Emilia och nappen

Emilia försöker att stoppa nappen i munnen :)
Ibland lyckas hon och ibland inte.
På detta klipp lyckas hon...

INTE! :)
Men hon kan ta ton! =) hehe

Fredag

Hej Hej!

Fredag idag då... har inte gjort mkt idag, gick upp till affären tidigare idag och typ åt på sätra krog.
Jag filmade lite på Emilia idag när hon försöker stoppa in nappen. hehe. Lägger upp ett klipp =)
Emilia somnade vid 18 och hon sover än.. undra jag om hon sover för kvällen eller om hon kommer vakna snart, då har jag en känsla av att den här kvällen kommer att bli lååång.
Jag har så tråkigt, är så uttråkad. =/ Blää. Alla är väl ute på fest, brukar bli så när det är helg ;p
Man skulle ha haft någon kompiskrets med jämngamla barn :p men det är lite dåligt med det. hehe.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva....
Imorgon ska vi till Norrsätra iaf, för Frida fyller 20 år :) Hon ska till sin mamma då, så vi går dit o fikar o har trevligt :) hihi.
Näe, blir inte mkt skriva idag.

Emilia pysslar med nappen! :)
 

Tvestjärtar och promenad

Tjolahopp!

Inatt sov jag och Emilia hos mamma/mormor... som jag skrev igår så kunde jag inte sova middag för att jag tyckte att det kliades på hela kroppen... det fortsatte på natten, jag låg o funderade på om jag skulle duscha, men kl var så mkt så jag orkade inte. Gick ut på mamma/mormor altan o rökte, såg att det kröp typ 5-10 tvestjärtar på plattorna. Dödade dom, men kom bara fler hela tiden... Vafan kommer dom ifrån? Mamma/mormor kom ut o spraya på dom med nå medel så dom dog, men det tog aldrig slut...... Sen slängde vi ett öga på solstolen, där var det fuuuuullt på madrassen... var säkert 50-70 st o dom satt i klungor. FYFAN VAD ÄCKLIGT! Var bara o spraya tills dom dog. Mamma/mormor sa att det var mkt tvestjärtar när hon tömde poolerna.. dom har antagligen tagit sig uppåt o gjort ett litet bo på madrassen. USH. Ingen av oss som har tänkt på det. Efter det vart det verkligen duschen, typ kl 1:30 :p Sen var jag faktiskt tvungen o byta sängkläder, och inte nog med det så kunde jag iaf inte sova.. låg o kolla efter tvestjärtar hela tiden, men typ vid 3:30-4:00 nångång somna ja :p Ush vilken natt.

Idag kom mamma/mormor o väckte oss och sa att "kl är 12:30" - Vaaa? Oj vad vi har sovit, Emilia vaknade vid 9 o ville ha mat, men sen somna vi om båda två:p Skönt iof när man sov så dåligt inatt. haha :)
Vi gjorde oss klara o matade Emilia osv sen så tog vi en promenad ner på stan...
Vi gick in på Leklust först o frågade om dom hade slangar till barnvagnar, men det hade dom inte sen kikade vi lite på Lindex, sen gick vi till Sibylla o åt mat o sen gick till Dollar o till Ica Maxi :p På Lindex köpte jag en body o ett par byxor åt Emilia och lika till Kevin, fast annan färg såklart ;) Han har ju inte fått något av oss än =) o så blev det lite mer småsaker... hm, på dollar köpte jag inget, allt det man brukar köpa var slut... tex våtservetter osv =/ Men men, än har jag kvar.. brukar köpa upp ett lass när man får pengar så man har :) Sen gick vi till resecentrum o tog bussen hem...var väl hemma vid 19.
Är helt slut i benen nu... haha. Man är ju inte van o gå överallt :p Men väldigt skönt på sätt o vis, och billigare dessutom :) hihi. Nu blir det snart sängen iaf, är trött idag. Emilia somnade på mitt bröst vid 20:30, hon gjorde inte ett ljud ifrån sig, hon bara stängde ögonen o sov. hehe. Men hon vaknade igen vid 21:15.. gav henne mat o så somnade hon om på en gång. Hon brukar alltid äta innan hon ska sova så jag anade att hon skulle vakna o ville äta :)
Just ja, innan jag avslutar detta inlägget så precis när vi kom hem så blev det punktering på vagnen i samma däck, IGEN! Vi grubblade över det där o funderade hur fan det kan bli punktering hela tiden... sen undersökte vi slangen, o det där som sitter mellan "fälgen eller vad det heter", det kanske heter nav... äh skit samma vad det heter :p hehe och även däcket... tillslut hittade vi ju en liten tagg i däcket.. var ju den som hade gjort punktering hela tiden... såklart att det blir olika hål, för man sätter ju inte på däcket o slangen på samma ställe varje gång :p ååh. haha. Men nu är det fixat så nu borde det inte vara nå mer problem ;p hahaha. ´

Nu ska jag sova! Godnatt!

Punktering igen

Hallå.

Igår sålde vi iväg bilen. Var en kille o en tjej som köpte den. Dom hade väl kanske inte riktigt "alla häsar hemma"
Man såg tydligt att dom håller på med hyss. Känner igen killen också så det är inte att dömma, utan jag vet. Men men, det är väl upp till dom de :p
Fick utvärdering från försäkringsbolaget idag också, det enda jag får betala är självrisk på 1000:- kr och får en liten höjd försäkring.. sköönt. Dom skulle stå för alla kostnader på motpartens bil. :) Jag trodde det skulle bli mkt mkt värre. En väldig lättnad vart det =)

Vi gick till Coop/Jysk igår också... Jag, mamma/mormor och Emilia. Var en bit att gå, men det gick rätt fort ändå :)
Men var helt slut i fötterna när vi kom hem. haha :p Emilia tyckte om det iaf, hon älskar att åka vagn =)
Jag köpte 2 gipstavlor till Emilia. Jag gjorde avtryck på hennes fötter o händer när hon var 2 månader så tänkte göra igen snart. Händerna var jättesvårt o göra när hon var 2 månader för hon ville knyta dom :p hehe. Kanske blir lättare nu när hon har hänerna mer öppna :) hehe.

Idag skulle vi gå upp till affären o så  var det punktering på vagnen IGEN, samma däck fast ett annat hål. Suck.. mamma/mormor fixade det o sen gick vi :) Än så länge håller det o det har inte blivit nå fler hål =) hehe. Lär försöka fixa en ny slang, så drygt o ta sig någonstans nu när man är utan bil bara :p hehe. Men ska nog ner på stan en sväng imorgon så då kan man kanske kika in på Leklust o kolla om dom har =)
Nu ska jag gå och äta, mamma/mormor har gjort mat. Det blir potatis, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad och gräddsås :) hehe. Gott.
Tjingeling!

Uppdatering:
 Mmm vad gott det var med mat =) Blev så mätt så jag tänkte passa på o vila när tösen sover, men nu har jag gett upp. Har försökt 1½ timme nu, men det går tusan inte. Kan inte koppla av. Störigt värre.
Det började med att jag tyckte att det killades på benet, så klia jag, så fortsatte det att klia fast på ett annat ställe på benet, så klia jag och fick tag i en tvestjärt. UUUSCHHH! O nu tycker jag fortfarande att det kliar på hela kroppen, känns som att man har en sån där fläck som förflyttar sig hela tiden. Grr.
Ja sen så var det en irriterande flug jävel som vimsa omkring o surra en i örat, fick gå upp o hämta den elektriska insektssmällaren. Efter det fick jag magknip... osv osv.
Trött man blir, när man äntligen hade tänkt sova middag en stund. Typiskt :p
Jaja, bättre lycka nästa gång! :)
Nu vaknade tösen å, ska gå o pussa på henne nu o busa lite.
Hej Hej!


RSS 2.0