Allt och lite till...

God kväll!

Idag är jag uppe sent.. 23 är sent för mig ;) haha. Den senaste tiden har jag faktiskt stupat i säng före 22 oftast, ibland till och med vid 21 :p Kanske är det för att man ränner runt som en dåre om dagarna och blir helt slut.. sen har man ju lilla tösen som har en liten trilsk period då hon gärna inte vill sova på kvällarna.. hon ska ligga brevid mig i sängen.. o om jag går därifrån vaknar hon på stört.. hon måste somna in riktigt innan jag kan resa mig. lite små jobbigt faktiskt. På kvällarna är det skönt med lite egen tid.. typ att bara slappa, kolla på tv, ta en dusch eller ett bad el städa eller vad som helst :p Men det har inte gått den/dom senaste veckorna.. hon är även lite snuvig och så kan det vara tänderna som spökar, kanske är därför hon är lite "orolig".. men det går nog över =) Alla barn har väl sina "perioder".  Jag får se till att stampa ner foten och visa att det är jag som bestämmer.. men det är inte alla dagar man har ork till de o ger med sig för lätt. Visst får väl hon sova i min säng ibland, men jag vill inte att det ska bli till en vana. Jag vill att hon ska sova i sin egen säng =) Aja... slut tjatat om det nu.

I förrgår tog vi och Jenny en promenad till "coop huset".. vi kikade in på klädjätten, jysk och ÖB.. sen bjöd Jenny på korv med mos på cafét inne på coop :p hehe.

Igår åkte jag, Emilia och mamma/mormor ner på stan en sväng.. vi skulle väl egentligen ha kikat lite på halloween men nedsläkningen i stan var inte förns kl 17 och vi åkte ner vid 13 tiden.. vi åkte hem vid 16:30.. då var vi alla helt slut :p Vi kikade i lite affärer och så. På dollar köpte jag lite julprydnad.. jag har ju inte så mkt sånt än.. är första året jag bor själv så man har inte hunnit samla på sig så mkt.. men det kommer :p Huvudsaken man har lite iaf.. så det blir lite julkänsla =)
Igår kväll föll den första snön också....jag trodde inte den skulle ligga kvar för det såg då inte så ut...

men i morse när vi klev upp så var det helt vitt på backen och det fortsatte att snöa.. faaaan. Ursäkta, men jag gillar inte snö och vinter. Jag vill ha sommar. Det är säkerligen kul för alla barnen, det kan jag tro.. men jag vill inteeeee. Neej.
Emilia är ju så pass liten än så hon har ju inte direkt någon glädje av snön... möjligtvis att hon kan få en pulka o åka i då ;) Men alla kläder man ska på med osv.. det är inte populärt.. nej nej. Blä! Jaja, det är väl bara att gilla läget i några månader framöver.. jag har ju inte så mkt val ;p hehe. Skit också. Om man kunde trolla, vad lätt allt vore ;)
Ikväll har vi bara kollat på Idol och myst.. Emilia låg på mitt bröst och var så lugnt och var med o titta =) Hon somnade vid 22 tiden tror jag.

Mamma/mormor ringde mig på kvällskvisten också och sa att jag kunde få låna min brors laptop ett tag =) Sweet. Ska hämta ut grejerna från BBB imorgon bara, så ska vi se om det går att installera det som det ska :p Det visar sig imorgon det.

Nog om det.. om allt kanske. :p Nu har jag faktiskt skrivit ett långt inlägg.. jag brukar inte vara stormförtjust i jätte långa inlägg när man läser andras, men nu kan jag inte döma andra för nu har jag gjort lika själv ;) hehe.

Men en sak till (!) Är det någon som vet vart man kan få tag i tomteluvor till bebisar?!

Godnatt och sovgott alla läsare!

BVC

Hej igen!

Nu har vi kommit hem från BVC.
Jag gissade fel på vikten men jag hade rätt på längden =)
Emilia väger nu 7680 gram och är 70 cm lång.
Ögonen såg bra ut också.. följde med blicken som hon skulle. Någon hörselkontroll gjordes inte, men jag vet att hon har bra hörsel för ibland när hon ska sova el sover tror man ibland att hon vaknar av att en fluga skiter ;) hihi

Nu ska jag göra annat. Vi ses.
Hej då!

Full like a kastrull!

Goddag Goddag!

I söndags vart Emilia 8 månader! Shiit.. vart tar tiden vägen? Det har gått så himla fort.. börjar bli så stor. Det är bara 4 månader kvar innan hon blir 1 år.. fan man blir ju nästan mörkrädd. :p hehe.

Vi var på dop i söndags också... lille Kevin döptes... han var så duktig, han sa inte ett ljud :) Emilia var också duktig som satt och titta på. ;) hehe. Vi tog 12:30 bussen ner på stan.. dopet började 13:30.. när jag vaknade kollade jag på kl o den stog på 12... hjääälp.. hur ska vi hinna?! Men som tur var så hade jag glömt att ställt om den till vintertid så kl var ju bara 11.. puuh.

I lördags blev jag såå jäävla full.. fattar inte hur jag kunde bli så full.. jag ville bara nyktra till så jag försökte göra allt jag kunde... det vill säga typ tvinga ner fingrarna i halsen och drack vatten. Men det finns ju inget som kan påskynda till att bli nykter :p Jag och Jenny tog taxi hem efter att vi hade vart på "Sibylla" och fyllekäkat. Frida stannade kvar på stan.  Jag trodde dock att kl var mer än vad den var.. när jag kom hem kollade jag på kl och insåg att den bara var 00:50.. och då skulle man ju ställa om den så kl var ju fan bara 23:50...hahaha :p Snacka om yr. Jaja.. nästa gång får jag kanske ta det lite lugnare och inte hälla i mig alkoholen ;p Kvällen var rolig iaf.. av det jag minns ;) hihi.

Idag ska vi iväg till BVC kl 14:30.. väga och mäta lillan... vet inte om det är BOEL- prov också... hörsel och syn.. får väl se när vi kommer dit =) Mina gissningar är att Emilia är 70 cm lång och väger typ 7800-8000 gram nånting. Vi får väl se :p Jag kanske skriver det senare idag..annars imorgon.

Jag blev fet lurad på laptopen också.. jag betalade datorn för 2 veckor sen och har skrivit mail till snubben men har inte fått nå svar osv... så jag ringde igår. Och till en början påstog han att det var hans kompis som använde Tradera i hans namn och han hade inte sett att det hade kommit in nå pengar.. jag sa att om jag inte får datorn eller pengarna tillbaka gör jag en polisanmälan. Han ringde upp några minuter senare och sa att han hade vart mitt uppe i en flytt och kastat datorn.. ööh.. jaha? Varför kastar man en dator om man har den ute på annons? Kanske var det bara skit eller tyckte han kanske att han fick för lite för den? Iaf så fick jag tillbaka pengarna.. +50 kr som jag inte ens hade betalat.. haha.. verkar ju ha stor koll... eller inte. :p Jaja, skit samma då. Jag får väl kika vidare.. det finns väl fler. =)

Nu ska jag vila magen en sväng, har nyss ätit och blev alldeles för mätt. Puh. :)
Tjingeling!

Det senaste...

God dagens!

Jag har inte bloggat på några dagar nu så jag ska väl ta mig i kragen och skriva några rader =)

Igår var jag ner på stan med Jenny och vi köpte en ny mobil telefon.. en Samsung E250.. det stog att den skulle kosta 699:- med comviq kontant. Perfekt! Skit billigt ju.. men när vi skulle betala i kassan så sa dom att startpaketet kostade även 99:- och då blev man bunden till det nummret.. om man betalade 899:- så kunde man använda vilket nr som helst. Det stog inget om det i reklamen så man blev ju lite less.. men vi köpte dom iaf.

I torsdags hittade jag även en telefon men jag lämnade faktiskt tillbaka den =) Han vart jätte glad att jag var så ärlig och att han fick tillbaka den så han kom förbi med en Aladdin chockladask till mig igår. hehe =)

Idag blir det att festa... ska gå ut på "Tonys - 8-Ball" och så kanske man svänger förbi "Lillpuben".. brukar bli så iaf :p
Jag vet inte riktigt vilka som ska med ut än.. det blir iaf jag och Jenny.. kanske Frida skulle följa med, hon visste inte än.. sen får vi se om de är nå andra som ska hänga med =)
Och imorgon kl 13:30 ska vi vara i "Sandvikens kyrka" för vi ska gå på Kevins dop :p Hoppas man är relativt pigg då ;) hehe. Men jag brukar inte bli bakfull så ofta.. peppar peppar :p Blir jag väl skit dålig imorgon bara för det. hehe. =)

Nu har ni fått lite nyheter :p
Nu ska jag kila vidare och fixa med lite annat.
See ya!
Puss och kram!








Jäävla skit..

God eftermiddag!

Min mobiltelefon är trasig som jag fick låna av min bror.. tror inte att han vill ha tillbaka den. Det blir helt vitt när man öppnar luckan och man hör inget i den. BLÄ! :( Så nu fick jag ta fram min super gammla mobil igen från stenåldern.. nädå men nästan :p Någon jävla Motorola. HATA!
Är det någon som har en mobil o skänka eller sälja för en billig peng så hör av er :p
Allt är nog bättre än den jag har nu! hehe.

Annars rullar allt på som vanligt.. har inte hänt något speciellt dom senaste dagarna. Jag skriver ett inlägg någon dag.. orkar inte nu.

Puss och hej!

   


Emilia kan stå själv! =)

God eftermiddag!
Nu var det längesen jag la upp bilder så nu är det dax =)


Emilia äter majskrokar :p


Emilia ligger på magen i mamma/mormors säng och är glad =)



Emilia kan stå =)


Titta vad duktig :)



Ätnligen ska jag få en egen laptop!

God förmiddag!

Igår satt jag på Tradera och kikade lite på bärbara datorer... jag budade på en laptop och jag vann =) 850:- + frakt på 160:- det är ju inte alls farligt =) Det är väl inte den nyaste modellen, men den duger nog till mig.. :) Så idag har jag beställt bredband från BBB och det skulle ta ca 2-4 veckor. Så nu ni, blir det nog slut på bloggtorkandet. hehe :p Ska faktiskt bli jäävligt skönt o få en egen dator.. har ju ingen nu.. får ju gå till mamma/mormor när jag ska sitta vid datorn =/ o på kvällarna när man sitter hemma själv har man ju inget o göra förutom o kolla på tv.. nu kan man ju svänga in på internet o prata med vännerna på msn o blogga såklart ;) hehe. Datanörd :p
Utöver det har jag väl inte så mkt o skriva om tror jag.. Inte just nu iaf.
Älsklingen sover sin förmiddagslur nu så jag ska väl kanske göra någon nytta.

Klicka för att visa Megabild! IBM ThinkPad R31

Myshelg

Hejsan hoppsan!

Idag är det fredag och jag har inga planer idag.. blir iaf bara att ta det lugnt o vara hemma och mysa o busa med min gullunge! När hon har somnat blir det väl o slöa framför tv:n.. antar att det blir o glo på Idol.. finns ju inget bättre.. det är alltid/oftast skit på tv på helgerna =/ blää.
Vi har nyss kommit hem från IKEA... jag o snuttan o mamma/mormor följde med brorsans flickvän Jenny för hon skulle kika lite och köpa golv.. men de fanns bara 2 lådor kvar o dom skulle ha 6 st... de skulle komma en ny leverans imorgon så då får dom åka dit igen. :p
Nu ska jag äta lite sen ska vi gå till affären o köpa burkmat till Emilia och kanske nå gotta till sig själv. :p
See ya!

Varning!

Hej hopp!

Nu är det VARNING för bloggtork igen.... förlåååt. :p Jag ska skärpa mig.

Dom senaste dagarna har väl inte vart sådär jätte händelserika.. har mest bara strosat omkring o inte gjort så mkt alls.
Igår följde jag, Emilia och mamma/mormor med brorsans flickvän Jenny o kolla på tapeter.. och så åkte vi förbi Rusta o Dollarstore, sen åkte vi till Monroes och åt lunch =)
Idag har jag iaf vart på MVC och fixat fler p-piller.. skulle hämtade dom på Apoteket vid sjukhuset men dom hade inte dom på lager där så då fick vi åka ner på stan o hämta dom.. tur var väl att vi hade min brors bil så man slapp åka buss ner på stan för en sån "skit" sak. :p hehe.
Idag blir det väl inte att göra så mkt.. vi har tvättstugan idag.. har tvättat klart allt, nu hänger bara allt på tork.
Jenny kommer snart ner tror jag, vet inte vad vi ska hitta på.. men nånting gör vi säkert.
Nu ropar snuttan efter mig.

Hej Hej!

Helgen

God morgon eller förmiddag =)

I Lördags var det som sagt fest.. jag gick till Jenny vid 17:30 o vid 18-18:30 kom Ingela och hämtade oss.. vi åkte hem till henne i Vallhov o förfestade lite =) De var jag, Jenny, Ingela och Linda. De var trevligt. Vi sjöng karaoke, eller Ingela och Jenny sjöng.. jag o Linda banga ;p hehe. Jag tror att alla blev lite paff när Ingela sjöng.. hon var ju fan skit duktig.. hon borde bli sångerska.. men hon vill inte det, hon brinner inte för det så. =) Men sjunga på skoj kan man ju iaf =)
Sen åkte vi ner på stan och vi var på Tonys/Eightball och Lillpuben. De var också skoj.
Jag åkte hem vid 01:30 nånting tror jag för då hämtade en karl mig ;) hehe. Vi åkte hem till mig och vi hade lite sängparty ;p hahaha. Intressant?! :p
Dagen efter var jag inte bakis.. bara seg o trött.. har inte blivit dålig en enda gång av dom gånger jag varit ut.. peppar peppar :) Skönt iaf.. Jag bjöd Jenny på mat o efter maten gick hon hem o sov middag o det gjorde jag och Emilia med.. snark snark =) När vi vaknade knallade vi över till Elin och Linnéa och lekte lite. Eller försökte iaf.. det gick korta stunder men Emilia var inte på sitt bästa humör så hon vart ledsen så fort jag gick 1-2 meter ifrån henne. Hon var vääldigt mammig igår.. hon brukar bli det när jag har vart borta =) Snuttan. Hon följde mig med blicken vart jag än gick och när hon satt i gåstolen så gick hon efter o drog mig i byxorna. haha =) Gullunge! Hon fick sova i min säng inatt.. vi gick o la oss efter "Ensam mamma söker" o vi gosade en liten stund innan vi somnade. =)

Idag är det en ny dag och jag vet inte vad vi ska hitta på än.. men än är ju kl bara 10 så vi hinner nog hitta på någonting =)

Vi ses!
Hej Hej!

Hönsgård

Hej Hej!

Det blev en promenad med Jenny igår på eftermiddagen/kvällen.. vi traskade till Vallhov till Ingela och hälsade på o fikade o snacka strunt typ :p När vi gick hem somnade Emilia i vagnen.. typiskt.. men men, gick inte o väcka henne så det var väl lika bra att hon fick sova den tiden på vägen hem då. Vi gick förbi affären o köpte pålägg o sen gick vi hem till oss o gjorde varma mackor =) gott. Emilia fick gröt och pyjamasen på sig sen försökte jag få henne o sova o det gick ju sisådär.. hon somnade till några ggr på mitt bröst men när jag la henne i sängen så vaknade hon. Hon somnade väl typ runt  21:30.. blev lite sent igår. Jag o Jenny kikade på Hell's kitchen sen kröp jag ner i sängen.

Idag vaknade vi runt 9 tiden.. vi gjorde oss ordning och jag gav Emilia lite gröt sen gick vi ner till mamma/mormor o sen åkte vi ner på stan.. jag skulle ju in på "Apoteket röda näsan".. köpte 8 öl och 1 cider. Vi snabbade oss på stan så vi åkte på samma bussbiljett hem.. tror aldrig jag har sprungit så fort genom stan nångång :p hehe. Emilia somnade i vagnen men när vi väntade på bussen kom det ju typ 4-5 utlänningar o lät som nån jävla hönsgård.. ett jävla kackel.. att dom ska prata så jääävla högt. Står på varsin sida av vagnen o skriker.. noll respekt. Skapligt less.. för att inte det ska misstolkas nu så är jag inte rasist eller något sådant. Jag bara säger sanningen.. att invandrare pratar HÖGT!
Jaja slut tjatat om de nu.. Nu sover lillan middag iaf o jag sitter här o ugglar.. ska väl läsa lite bloggar innan jag hittar på något annat. =) Blir lugnt idag iaf.. blir väl troligtvis film.. det blir iaf o busa o mysa med min älsklingsplutt. Imorgon blir de däremot fest! =) hehe.

Hej Hej


Föräldrargrupp och BVC

God eftermiddag!

Igår städade jag loss.. o fy tusan vad jobbigt det var. Torkade rent allt/damma, dammsög o torka golven osv osv.
Vi hade även tvättstugan.. men den fixade mamma/mormor =) På kvällen kom hon upp med tvätten till oss så då vek jag och hängde in den också :p Sen blev det en dusch vid 22:30 o sen slappade jag framför tv en stund innan jag dök ner i sängen =) Men nu är det rent o det luktar gott =) Skööönt värre. Jenny passade Emilia o hon sov middag när Jenny kom så när hon vaknade var hon lite mammig så då fick jag ta en paus i städandet medans Jenny gick hem o åt och tvättade :)

Idag startade morgonen vid 8 tiden, Emilia ville ha välling då. Vi låg i sängen o slöade och busa o mös till 8:30, då var vi tvungen o gå upp o göra oss klara o Emilia skulle äta gröt oså först också. =) Vi gick väl hemifrån runt 9:20 till Familjecentralen för vi skulle på föräldrargrupp mellan 10-11 och 11:30 skulle vi vara på BVC.
Föräldrargruppen skulle egentligen ha vart sista gången förra veckan men de blev inställt så jag trodde att de var den här veckan men de var ju nästa endå :p Men jag fick vara med i en annan grupp, dom kollade på en film som jag iaf hade misssat med våran grupp. :p Så då hade jag inte gått i onödan iaf =) Den gruppen jag var med i idag hade bebisar runt 2-4 månader. Efter det gick vi in till BVC och Emilia väger 7230 gram och är 68 cm lång. Hon håller sin egen kurva nu iaf så sköterskan sa att det såg bra ut. Skönt.
När vi traskade hemmåt gick vi till mamma/mormor och hämtade upp henne och sen gick vi till affären och handlade, sen gick vi förbi "Amorinen" o hälsade på Jenny och jag åt en pizza =) hihi.
Nu sitter jag bara här o tar de lugnt o skriver massa skit. hehe.
Emilia sover sin eftermiddagslur.. hon har sovit ett bra tag nu så hon vaknar nog snart =)
Vi ska nog hitta på något med Jenny, vet inte vad vi ska göra men något hittar vi väl alltid på :)

I helgen blir det utgång också.. vet inte vilken av dagarna men tror det blir Lördag. =)

Nu ska jag kila vidare. See ya!

Städning

Hejsan.

Igår blev det inte så mkt än att vi var ute och sen blev det tv o slöade på kvällen. Gick o la mig i skaplig tid.

Idag blir de däremot en tråkigare eftermiddag.. jag ska nämligen städa... =/ Tråkigt, men de måste verkligen göras.
Skulle ha gjort det i 2 veckors tid nu.. men självklart när man tänker tanken så blev de hur fint väder som helst i flera dagar o då hade man ju ingen större lust o vara inne o städa heller.. så nu när de är grått o tråkigt ute ska jag ta mig i kragen o städa loss =) Jenny kommer och ska vara "barnvakt" åt Emilia.. dom får väl busas o grejjas.. Emilia tycker verkligen om Jenny.. hon skrattar som tusan åt henne :) hehe. Så go min älsklingsplutt!
Nu är vi hemma hos mamma/mormor, vi har nyss ätit lite mat.. Idag åt jag kycklingkebab med ris och mamma/mormor åt makkaroner med bacon :p Vi lär ta o traska hemmåt nu för Jenny kommer efter 14 tiden.

Ha det bra!
Tjingeling!

RSS 2.0