Sömntutor

God kväll alla bloggläsare!

Nu kanske det är dags för ett inlägg igen. =)

Lille älsklingen är fortfarande lite förkyld.. men hon har inge feber eller något sånt. Hon är lika pigg och glad ändå. =)
Okej då, hon kanske sover lite mer än vanligt men det brukar man ju göra själv också när man är förkyld.. man blir så trött av o vara det.. :p Så häromdagen hade vi en riktig sova dag.. tror vi sov i princip hela dagen. haha. Vi var väl vaken några timmar emellanåt och åt o busa osv bara. Jag sov då jag också, det var riktigt skönt faktiskt.. man måste ju passa på när man får såna dagar ;) Fast jag vart nog ännu mer trött av o sova så mkt..
Idag har vi också haft en riktig sova dag, och det var verkligen skönt för jag var nämligen ute o drack öl igår :) Jag var inte bakis men väääldigt trött.
Vi kröp ner vid 16 tiden och vaknade kl 19. ;p och vi har sovit lite mindre stunder under fm och dagen. haha. snark snark!
Mamma/mormor hade försökt väckt mig sen 17:30, men utan resultat =) haha. Kanske inte så jätte smart drag med tanke på att då kommer inte Emilia somna så tidigt kväll, men skit samma.. jag är ju ändå inte trött nu o kommer nog inte bli det på några timmar heller och vi ska ju ändå inte göra något speciellt imorgon så det spelar väl ingen roll om hon får vara vaken lite längre idag då :) hehe. Det är ju faktiskt mitt fel ;p
Jaja iaf så kom Frida och Per och hämtade mig igår vid 17..så åkte vi hem till dom i Gävle. Vi kikade lite på tv innan jag gick och duschade och gjorde mig klar. Sen gjorde Frida sig ordning och hon satte på en film åt mig medans..
"Sex and the city" Den var faktiskt riktigt bra.. fast slutet är lite oklart. haha. Satt ju och pimplade öl medans ;)
Jaja.. sen tog vi en vända ut på stan för det var cruising. Men jag kan ärligt talat säga att det sög. Man träffade ju inga man känner osv. =( Tråkigt. Så vi gick till Max ist och tog med oss mat hem.. vi satt på "Kung fu Panda" medans vi gluffsa i oss mat... den filmen kommer jag dock inte ihåg så mkt av. haha.
Det kanske låter som jag var askalas o hade druckit hur mkt som helst men jag hade bara druckit 5 el 6 öl. haha. Jag var riktigt lättpåverkad igår, kanske för att man inte dricker så ofta nu för tiden ;) Hade jag vetat att de skulle vara så tråkigt på stan hade jag nog vart nykter o kollat på film hela kvällen ist, det var ju roligare =) hehe. Per o Frida körde hem mig nångång vid 1:30 tror jag att kl var ;p
Jaja, det var skönt och skoj att komma ut lite och göra något annat iaf.
Tack Frida för igår! =)
Dom var förresten hundvakt åt en chihuahua igår. Faan vad liten. :) Skiiiit söt!!! Gud så go den var!

Nu sitter min älsklings snutta i gåstolen och drar i mina byxor. Hon är för härlig! :)



 

Blommor

Hejsan svejsan.

Idag gick jag en snabbis till affären för det fattades lite tillbehör till maten.. Emilia sov så sött i sängen så mamma/mormor passade henne medans jag gick till affären =) Det var väldigt ovant å gå själv utan vagn. hehe.
Nu har jag äntligen fått blommor... det  vart så mkt finare med lite grönt =) Ser lite mer hemtrevligt ut ;p
och så har jag vikt och hängt tvätt o rensat lite smått i Emilias garderob..brukar göra det emellanåt. Det är mindre roligt =/ Men de måste ju göras.. kan ju inte låta snufflan ha för små kläder :p hehe.
Emilia har vart lite vrång på eftermiddagen o har inte velat sova fast hon var skit trött. Men nu sover hon iaf.. hon vaknade till för en stund sen så jag fick lägga mig en stund brevid henne o då somnade hon om =)
Nu ska jag krypa ner brevid min älskling o kramas med henne! :)

Förkyld

God kväll God kväll!

Min älsklings snutta har blivit förkyld ;( Näsan rinner och hon har lite hosta.. hon hade inge feber tidigare under dagen men hon hade lite nu vid kvällen så jag gav henne en alvedon. Jag anar att det kan vara tandsprickning eller så..men jag vet inte heller.. hon dregglar rätt så mkt också men vi får väl se hur det artar sig.. Hoppas det inte blir värre bara. Tycker så synd om min snutt! Hon var lite kingig nu vid kvällen o det kan man ju förstå.. förkylning suuuger. Jag blir också kingig när jag är förkyld :p hehe. Hon ville inte ha någon välling innan hon somnade, hon vart skit arg på flaskan.. jag gav henne en fruktbägare ist o det ville hon ha =)
Får se om hon kanske vaknar snart/senare och vill ha lite välling. :)

Jag hade ställt kl på 7:30 i morse för det var ju meningen att vi skulle på Babymassage idag men jag fick ringa o säga att vi inte kunde komma pga att Emilia har blivit dålig.. Emilia låg o sov så sött när kl pep och jag såg hur det rann ur näsan på henne så jag ville inte besvära henne. Jag somnade om en stund.. vi vaknade vid 8:30-9:00 tiden.
Vi och mamma/mormor tog 11 bussen ner på stan för jag skulle köpa blommor på Ica Maxi.. dom har ju erbjudande den här veckan, 5 st gröna växter för 100 kr. Det har jag väntat på ett tag så jag har vart utan blommor :p Det går väl det med, men det är mkt mer hemtrevligare o finare med blommor =) Så idag blev det 10 st blommor :p Ska plantera dom i krukorna imorgon.
Det vart även lite mer smått och gott... En overall till Emilia, en rosa tröja/kofta till Emilia och en skallra. =)
Till mig själv blev det väl inte så mkt förutom 2 krukor. hehe. Det vart nog de mest behövliga.. sköljmedel, blöjor, välling osv osv :)

Nä.. undra om de är nå mer o skriva idag. Tror faktiskt inte det :p
Vi kanske hörs imorgon! Jag sa kanske!

Tjing Tjing!

Rabatt?!

God eftermiddag!

Idag har jag tvättat och så har vi tagit en promenad till Coop, Jysk, Klädjetten och ÖB. Kikade runt lite.. köpte en pyjamas och ett par rosa byxor till Emilia på jätten och på ÖB köpte ja bara nå små kraffs till fotoalbumen. =) Skulle ha köpt blöjor på Coop egentligen för jag hade en rabattkupong på 20 kr på Libero blöjor.. men så kostade dom ju mer där än vad dom gör på Ica så då sket jag i det.. skulle inte tjäna något på det.. köper på Ica sen ist, då får jag ju bonus också =)
Jag tycker ja har flängt runt som en blå dåre idag.. känner mig helt slut i kroppen :p
Nu vakna gumman.. ska nog ta o ge henne lite gröt nu.
Tjineling!

6 månader!

Idag blir min älskling ett halvår! =)
JAG ÄLSKAR DIG MITT CHARMTROLL! <3

Libero

Hallå Hallå!

Det blev aldrig någon promenad idag. Elin var upptagen med massa annat och Emilia somnade i sängen =)
Jag gick o la mig och mös med henne en stund, men sov inte. Bara låg och gosade.. finns inge bättre. Gud vad underbart det är o ligga o kramas med sin lille älskling :)
Jag gav Emilia en fruktbägare som mellanmål när hon hade vaknat och innan läggdags fick hon lite välling.
Jag provade att ge bara välling och hon åt/drack upp det =)
Braa det, då kanske man kan sluta blanda o krångla nu ;p hihi.
Jag har suttit på Tradera och budat på "Libero märken".. jag skickade in 8 st för ett tag sen och så har jag svarat på mail o dom där frågeankäterna dom brukar ha... och så har jag tipsat 3 vänner. Så nu har jag 470 poäng.
Det går ju så segt när man bara samlar på egna så nu har jag budat lite :p
En auktion går ut kl 21:19 och än så länge leder jag. Det är 38 st "Libero märken" o det är 1900 poäng. Jag har budat 70 kr. Får väl se om de går vägen ;)

Undra om det är nå mer jag ska skriva nu... hmm *funderar*
Tror faktiskt inte att jag kommer på något just nu.
Jag tror att jag går o kikar lite på tv och så ska jag hålla koll på auktionen såklart ;)

Puss o kram!

Bloggdesign!

Jag skulle gärna vilja förnya min bloggdesign.
Är det någon som är sugen på att hjälpa mig?! =)

Matglad

God eftermiddag!

Igår var jag helt slut på kvällen så gick till sängs före 22 och jag däckade av på några minuter bara :p Emilia vaknde tidigt på Söndags morgonen.

Idag har vi vart på BVC för vägning och mätning.. jag satt och gissade igår kväll hur mkt Emilia skulle väga o hur lång hon var. Jag gissade vikten på typ 6800-6900 gram och 66 cm lång. Jag hade rätt på längden men ej på vikten.
Hon vägde bara 6520 nånting. BVC sköterskan sa att hon viker av lite från viktkurvan o vi pratade lite om vad hon äter osv.
Hon sa att jag skulle ha i fett i maten.. typ flytande margarin. Så nyss när Emilia åt lunch så hade jag i det :p
Hon äter ju som en häst.. hon åt en stooor burk med spagetti o köttfärsås idag + efterätt. Hon är ett matvrak men de syns inte ;) hehe. Ska även börja med gröten igen.. får se hur magen reagerar. Ska ha på lite katrinplommonpuré så kanske de blir bra =) Och så ska jag snart försöka att bara ge välling ist för både välling o ersättning. Får se om hon tar det nudå.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer o sker.. har nyss ätit lunch med mamma/mormor så det kanske blir en promenad eller något sånt sen... kanske ska ringa kusinen Elin o fråga om dom vill hitta på något.

Nu måste jag gå till Emilia.. hon river o sliter i allt hon får tag i när hon sitter i gåstolen... hon brukar hänga i gardinerna. haha. Busunge! =)

Nu är vi hemma igen

Hej Hej!

Nu har vi kommit hem igen från våran lilla "semester" =) Det var himla skönt att komma bort några dagar o göra o se något annat. Nu tycker man att det är roligare o vara hemma igen när man har vart borta i några dagar... annars går man ju bara o trampar på samma ställe dag in och dag ut typ. :p
Jag ska försöka skriva lite kort om varje dag.. ska försöka komma ihåg bara ;)

Torsdag: Vi gjorde oss klara och for till Gävle tågstation vid 13 tiden.. tåget kom vid 14 och det gick bra att åka.
Mamma/mormor hjälpte oss på med all packning o vagn osv. Jag sa till konduktören att vi ville ha hjälp av, och det fick vi =) Tågresan gick bra.. Emilia satt på sätet nästan hela resan förutom dom 10 sista minutrarna, då la jag henne i vagnen och hon fick lite välling. =) Sen mötte vi Sara och Alva på perrongen och vi åkte hem till dom..
Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde då? haha. Packa upp o åt och så tror ja :p Och vi kollade på Hell's kitchen, sen blev de natti natti.

Fredag: Då åkte vi in till Hassela och åt lunch på Saras mammas jobb.. och vi svängde förbi kiosken där Sara har jobbat och vi tog en promenad med barnen så dom fick sova. Jag träffade en massa människor jag inte sett på år och dar och Sara försökte förklara för mig vilka alla var men alla namn snurrade i huvudet några gånger innan alla bitarna föll på plats.. tror jag har lite koll nu. haha =) Liiite iaf :) Är ju så många i släkten så håller inte reda på alla ;p Träffas ju iof inte så ofta heller... Vi åkte hem vid 15 tiden... och senare på kvällen tog vi en promenad ner på byn o gick till Pizzerian o åt, sen vandrade vi vidare o kollade på nå kräftfiske. Det var rätt mysigt. Var dock lite kallt mot kvällen..men de gick bra när man rörde på sig. =) Emilia somnade i vagnen när vi var ute.. kommer inte riktigt ihåg vad kl va.. runt 20:30 kanske.
 Vi kom hem vid 22 snaret, då bytte vi till pyjamas på bebbarna och la dom, sen satt jag o Sara o pratade lite innan vi också gick till sängs.

Lördag: Vi tog en promenad ner på byn och sen gick vi vidare o kollade på när herrarna spelade fotboll. Hassela - Bergsjö. Efter de gick vi hemåt igen och satte oss på altanen en sväng o senare på eftermiddagen grillade Daniel älgkött åt oss.. det var faktiskt jätte gott. Åt så jag storknade nästan. Älg låter inge gott, men de var faktiskt kanon :)
Sara är duktig på o laga mat. Hon är ju kock ;) hehe.
Emilia somnade tidigt.. Och det gjorde Alva med.

Söndag: Jag packade ihop våra saker på fm när Emilia sov en liten stund och sen gjorde Sara lunch innan vi skulle åka.
Vi åkte till Huddiks tågstation o Daniel hjälpte mig på tåget. Även den här gången bad jag konduktören om hjälp när vi skulle av o de fick vi :p Emilia somnade som en klubbad oxe på tåget.. hon låg i min famn helt avdäckad. haha. Snuttan =) Mamma/mormor mötte oss på perrongen i Gävle och Emilia sken upp som en sol! =)
Hon vart glad av o se mamma/mormor. :p

Jag är väldigt klantig ibland och glömde förstås kameran som oftast är ganska vanligt =( Men Sara har knäppt lite kort iaf =) Men har tyvärr inga bilder än, så kan inte sätta ut några på bloggen nu.

Hm, ja det var väl typ en liten kort sammanfattning om vad vi har gjort osv. Allt o alla detaljer har jag inte minne till att komma ihåg. haha :)

Tack Sara, Alva & Daniel för en jätte trevlig helg!

Nu ska jag slappa en stund o sen blir de o sussa sängen.
Puss o kram!

Snart åker vi

God förmiddag!

Jag hinner nog skriva några rader innan vi åker. =)
Emilia sover sin förmiddagslur nu och jag väntar på att mamma/mormor skjutsar Jenny till jobbet så vi kan låna deras bil o snart kommer hon med mat åt mig. Det får bli Mc donalds idag till lunch :p
Efter lunchen blir det väl o packa in i bilen o fara till Gävle o vänta på tåget.. resan tar typ bara 1 timme, så det är ju lagom ;) hehe. Hoppas det inte blir massa förseningar bara. Sj brukar ju kunna vara bra på sånt :p
Jag har faktiskt inte så mkt o skriva just nu.. inte vad jag kan komma på iaf.
Vi ses väl på söndag/måndag. Ha det bra allihopa för det ska vi ha!

Hej Hej!

Packat

God kväll!

Idag har vi inte gjort så mkt mer än vad jag skrev tidigare än o tvättat, o Emilia har badat =) Och jag har packat.
Oj oj oj.. gud va svårt de va o packa åt två personer, ska komma ihåg allt som ska med o mkt saker blev det med.
Man kan nog tro att vi ska vara borta 2 veckor men vi ska ju bara vara borta 4 dagar. haha =) Hoppas vi tar oss av tåget med vagn o skötväska, bilbarnstol, o en tung väska/bag. haha. Men det finns väl alltid någon snäll själ som hjälper till ;) Det går nog så bra så.. Det ska bli skönt o få åka bort några dagar faktiskt, o det blir nog roligt för Emilia med o leka med en jämngammal flicka =) hihi.

Igår provade ju jag som sagt o ge Emilia välling för första gången o hon gillade det inte, senare provade jag med 50/50 med ersättning o det gick inte heller. =/ Sista gången hon skulle ha mat för kvällen hade jag 50 ml välling o 100 ml ersättning, då gick det bra =) Sen har jag fortsatt så under dagen o det har funkat bra så nu på kvällen provade jag med 50/50 igen o se om hon skulle tvärvägra eller dricka o hon drack det då faktiskt. Ska fortsätta med 50/50 ett tag nu så får man väl ta bort ersättningen helt sen.. men hon får vänja sig ett tag först =)
Hon åt burkmat idag + efterätt. Hon ääälskar mat.. har man för lite mat på skeden gallskriker hon. haha :p
Gullungen min!

Nu tänker jag faktiskt hoppa in i duschen, eller om jag gör det imorgon fm.. har inte bestämt mig riktigt.. men duscha eller kolla på tv ska jag göra innan jag går o lägger mig o sussar iaf =)
Om vi inte hörs imorgon så hörs vi på söndag/måndag :p

Ha det bra!
Puss o kram!

Babymassage

Hejsan.

Vaknade av väckarklockan 8 i morse.. Emilia tyckte inte om det. hehe =) Sen tog vi en promenad till BVC och var på genomgång av babymassage. =) Vi ska dit nästa Onsdag igen o massera. Skoj :p
Imorgon är det föräldrargrupp, men vet inte om jag hinner gå på den.. ska ju iväg imorgon. =)
Orkar inte stressa o flänga runt som en blådåre. :p Får gå nästa gång ist :)
Det var en bebis som har rätt stor på massagen idag.. hon var 3+ månader o vägde typ 7,5 kg o var 66 cm lång. haha. Hon hade dock en pappa som är 190 cm lång. Skapligt de.
Emilia är en liten 6 månaders bebis när man ser på en sån jätte ;) hihi.
Men vad gör det? Hon är ju pigg o glad o frisk =)
Nu ska jag nog ta och äta lite frukost eller kanske vänta till lunch, de är ju snart så.

Tjingeling!


Grattis

Grattis till mig själv på 22 års dagen! =)


Allt och ingenting

God förmiddag!

Emilia har sovit bra dom senaste nätterna..=) Tack o lov för det!

I Söndags kom pappa/morfar och hans sambo Lena. Och Jenny, Elin, Linnéa o Christopher, Bror/Morbror och Jenny och firade mig i förskott. Jag fick pengar, presentkort på IKEA o ciggaretter. hihi :) Alltid behövligt. Ska köpa lite nytt till hemmet.. jag ska få jätte fina "elefant ansikten" av mamma/mormor som man sätter på väggen. Hoppas dom finns kvar bara! =) 
Idag kommer min mormor och morfar och min moster o hennes karl o firar mig. Det är ju min riktiga dag idag! :p hehe

Igår åkte vi ner på stan o handlade lite saker som började sina, så nu har man fyllt förrådet igen =) hehe.
Här om dagen beställde jag Tackkort från dopet.. jätte fina. Har inte fått dom än, men hoppas dom är fina iaf, dom såg fina ut på datorn iaf :)
Igår kväll när plutten hade somnat tog jag äntligen tag i o skriva i Emilias
 "Första bok" och i fotoalbumen... det var ju riktigt skoj ändå =) Har gruvat mig för det..hehe.
 Men nu har jag kommit igång o det var riktigt riktigt roligt o skriva faktiskt =) hihi.

Idag provade jag även att ge Emilia välling för första gången, o hon gillade det inte.. ska prova o blanda 50/50 med ersättning får se då om det går bättre. =)
Hon är jätte duktig på o äta burkmat iaf.. hon äter en hel om dagen (en liten) + efterätt. :) hihi.
Men vet inte vart allt tar vägen för tycker inte hon blir nå stor o tjock ;) hehe. Men det kanske kommer :p

Imorgon ska vi till BVC på lite genomgång om babymassage.. det kan ju vara skoj.
Jag har även lite funderingar på om jag ska gå på drop in babysimm någon gång också, det tror jag Emilia skulle tycka om för hon älskar ju verkligen att bada =)
Vi ska även tvätta o packa.. på torsdag åker vi till Hassela/Bergsjö till min tremänning, vi blir där tills på söndag.
Hoppas resan kommer att gå bra iaf, men de gör den nog.. tågresan tar bara lite över 1 timme iaf så =)

Tjing Tjing!

Vyssan lull

God kväll!

Igår kväll somnade Emilia vid 20 men vaknade nästan på en gång igen.. vi höll på o kivades i timme. Det var inte såå skoj, blev helt slut :p hehe. Mamma/mormor föreslog att jag skulle sjunga "Vyssan lull" eller någon annan låt.. Jag kan inte texten på "Vyssan lull" men jag nynnade på den.. tror ni inte att hon vart lugn o somnade då?! Joo, tänk om man hade tänkt på det lite tidigare. haha =) Mamma/mormor hade nynnat på den när jag var hos Elin o satt barnvakt åt Linnéa. :p Jaja, efter att jag hade fått henne o somna så var kl så mkt så då kröp jag ner i sängen med. Hon sov iaf heeela natten!
Hon vaknade runt kl 6 o ville ha lite mat. =) Men sen somnade vi om... gick väl upp runt 9 snaret nångång tror ja.

Idag åkte vi till huset en stund på eftermiddagen o hjälpte till.. sen när vi kom hem gjorde jag lite mat o tog en promenad upp till affären för o köpa lite fika tills imorgon. Det är så att jag fyller år på Tisdag :p
Men några skulle komma imorgon..
Skit tråkig ålder också.. 22.. hur värdelöst som helst. Men men... hehe =) Jag hade till o med glömt bort att jag skulle fylla år.. haha. Det var mamma/mormor som påminnde mig. haha. Sexigt! :)

Nu tänker jag faktiskt lägga ner för idag, känner mig helt slut o är skit trött.
Godnatt och Sovgott och dröm sött! ;)

Full fart i gåstolen

Hejsan.

Jaha, det var samma visa inatt... Emilia vaknade flera ggr. Men inatt provade jag med o lägga henne brevid mig i sängen, men det hjälpte inte det heller. =( Jaja, alla barn har väl sina perioder. Hoppas det inte bli så långvarigt bara :p
Min underbaraste älskling har kommit på hur man tar sig fram i gåstolen nu, hur man gör.. så nu är det full fart åt alla håll o det ska rivas i slitas i de mesta sakerna. haha :) Hon är för gooo!
Nu ska jag gå o busas med min snutta!

Tjing Tjing!


Jobbig natt

God eftermiddag!

Igår innan det var kväller för Emilia fick hon bada, o gud så hon älskar att bada.. plaskar som bara den o tycker det är jätte skoj :) Hon somnade vid 20 så jag tänkte att jag också skulle ta mig ett varmt avkopplande bad.. men det kunde man ju fet glömma. Emilia vaknade när jag satt i badet, efter typ 5 min.. var bara att kliva upp o försöka få henne o somna om.. tog upp henne o la henne på mitt bröst o då somnade hon om, la tillbaka henne i sin säng sen o gick tillbaka till duschen. Hann inte mer än duscha klart så vaknade hon igen.. fick göra samma procedur då, ta upp henne o lägga henne på mitt bröst o tillbaka till hennes säng. Sen gick jag o diskade hennes flaskor o då vaknade hon igen, fast då låg hon o prata så då struntade jag i o gå dit.. för hon var ju inte ledsen då.. men det hade hon blivit om jag hade gått in och visat mig o sen gått ut.. efter ett tag vart det tyst o då hade hon somnat om. =) Efter det gick jag o la mig.. gick i la mig i skaplig tid o det var nog tur. Älsklingen vaknade upp mot en 5-7 ggr inatt.
Fick göra om samma procedur då... ta upp henne på mitt bröst o lägga tillbaka henne i sin säng när hon hade somnat om.. 1 gång gick jag upp o värmde lite ersättning..
Man har vart lite seg på dagen faktiskt.
Sov middag med plutten också men då vaknade hon också 2 ggr.. första gången efter en halvtimme o andra gången ringde telefonen.
Hoppas det bara var nå tillfälligt. Får väl se hur det går inatt då =)
Det hör väl till när man har barn o bara o bita ihop, men det är så himla jobbigt för man blir ju så trött o sliten :p
Jaja, slut tjatat om det nu!

Idag ringde dom från familjerätten också o sa att provsvaren på DNA testet hade kommit.
Jag har alltid vetat vem pappan är, men det var han som ville göra ett test så han fick väl det då. Inte mig emot!
Men han vann ju inget på det. Sorry!

Nu ska vi knata upp till affären!

Min underbara skatt!

Idag orkar jag inte

Skriva något inlägg..
Jag är faktiskt rätt så trött så ska krypa ner i sängen nu!
Godnatt och sovgott! =)


Barnvakt

God kväll!

Nu sitter man här igen o glor runt lite innan sängen..
Har nyss vart hos min kusin Elin och passat Linnéa.
Dom jobbar skift så det passade inte riktigt med tiderna, den ena hinner inte hem innan den andra ska iväg o jobba så då gick jag dit och satt o kollade på tv o mös med katten =) hehe.
Var meningen att mamma/mormor skulle gå dit först men hon var barnvakt åt Emilia ist :p hehe. Det gick ju lika bra det.
Näe, gott folk.. nu är jag trött så nu blir det sängläge!
Godnatt och sovgott!

En dag i huset

Hej Hej!

Idag kom min bror och Jenny o hämtade mig, Emilia och mamma/mormor efter lunch...
Vi åkte till deras hus och hjälpte till att måla lister. =) Måla måla måla.. ska dit igen imorgon o göra 2:ndra lagret, det vart inte riktigt bra med bara 1.
Så en gång till.
Emilia sov ute i vagnen medans o sen när hon vaknde åt hon en liten burk puré och efterätt sen satt hon i gåstolen.
Grannarna kom förbi och bjöd in oss på en fika, så gick dit en sväng och tog en liten rast o drack saft och åt en bulle. =) hehe.
Nu vet jag inte vad man ska hitta på.. Emilia sover sin andra sväng nu men lär nog gå o peta på henne snart för kl börjar bli mkt, annars somnar hon så sent ikväll!
Kanske blir en promenad eller något, det visar sig.

Tjing Tjing!

En vända på stan

Hallå!

Igår sms:ade kusinen Elin o frågade om vi ville följa med ut på en promenad, det var ju rätt skapligt väder så det gjorde vi =) Hon kom förbi med Linnéa och vi bestämde att vi skulle gå ner på stan o ta bussen hem. :p
Vi gick runt där o glodde lite, vi gick till Lindex, Kappahl och så fikade vi lite. Jag köpte inget för jag hade ju vart där tidigare i veckan redan o shoppat ;p Elin köpte iaf lite kläder till Linnéa..
Innan vi skulle ta bussen hem var våra barn lite kingiga för dom var väldigt trötta, men dom skulle inte sova... hehe. Men tillslut somnade båda två iaf :) När vi kom hem gick vi förbi hemma hos Elins mamma och hälsade på en sväng, sen gick vi hem. Annars hände det inte så mkt mer igår, var bara lugnt.

Idag har vi inte gjort mkt alls, sov middag med älskligen en stund på eftermiddagen. Har vart så himla uttråkad idag, ush.. hatar såna dagar :p Nu tror jag att det blir o glo på tv en stund o bara slöa.. ännu mer. haha.
Emilia somnade nyss.

Hej Hej!

Önskemål

God dag alla kära bloggläsare!

Om ni har några önskemål på vad ni vill att jag ska skriva om eller berätta om så skriv gärna en kommentar så ska jag göra mitt bästa =)
Lite variation kan ju inte skada, man skriver ju oftast om sin vardag :p
Kan ju vara kul o veta vad ni vill läsa om. =)

SÅ sätt fart o önska nu :)

Hej Hej!

OS - Invigningen

God kväll.

Kikade på OS invigningen ikväll o det var ju mkt häftiga saker dom gjorde. =) Att dom bara kan. :p Rätt spännande faktiskt, var ju bara skit på tv annars... får väl se hur mkt man kollar på resten av OS då, nånting blir det väl säkert men jag är inte sååå intresserad att jag kommer sitta bänkad framför tv i 16 dagar ;) hehe.
Nu kallar sängen.
Godnatt och sovgott


Regn, regn, regn och åter regn!

NÄR SKA DET SLUTA REGNA?!
Blir så less på det här j*vla vädret!!!
Blää.

Tog nyss en liten tripp till affären i regnvädret och köpte lite mat.. gjorde nyss ordning lite makkaroner och köttbullar i gräddsås =)
Enkel o snabb mat, och god :) hihi.
Och nu när jag tittade ut är det uppehåll? Suck?! :p

Dyngsur

God kväll.

Tidigare idag skrev jag att Emilia tog sin förmiddagslur, o det gjorde hon verkligen, hon bakade nog in eftermiddagsluren på en gång, för hon vaknade 15:40 typ.. o jag gick o la mig jag med, haha. Trött? =) Skönt var det iaf, man blir ju så less o trött av vädret också ju.
Sen när vi hade vaknat gav jag Emilia lite slottspure och hon åt upp hela burken (en liten iof) men hon är så duktig så, hon sitter o gapar o vill bara ha mer och mer som en liten fågelunge =) haha. 
Sen tog vi en promenad med mamma/mormor i regnvädret, mamma/mormor skulle hämta ett paket på kiosken vid Coop.. vi tog en liten fika där också innan vi tog vår promenad hemåt igen. Det kändes som evigheter att gå när det var så fult väder. Men skönt med lite luft ändå. Det är då tur att det finns regnskydd till vagnarna så inte dom små blir blöt iaf :)
Jag tog mig ett varmt bad alldeles nyss, det var hur skönt som helst =)
Snart blir det lägga sig i soffan o glo på  "Hells kitchen" :)
Efter det blir det nog att sova.
Natti Natti!

City Festen

Hej Hej!

Igår kväll åkte Jag, Emilia, Mamma/Mormor, Bror/Morbror och Jenny in till Gävle på City festen.
Det var inte så mkt o se faktiskt, samma lika stånd nästan överallt så köpte faktiskt inget speciellt, 12 par strumpor för 100:- och mat =) Emilia fick 7 par halksockor :) Vi åt Fish & Chips och friterad banan med glass.
Jag vart besviken på fish & chipsen faktiskt, vi gick inte till origial ståndet för det var hur lååång kö där som helst, så gick till ett annat ställe o det var inte alls lika gott som på det andra stället :( Snyft...hehe. Men det gick väl i iaf. =)
Man skulle nog kunna äta ifrån de flesta matställena dom har där, men då skulle man ju rulla hem, magen får inte i sig allt =) hehe.
Jag har faktiskt inte så mkt mer o skriva el nå nyheter, har inte hänt så mkt dom senaste dagarna faktiskt. :p
Emilia sover sin förmiddagslur nu så jag ska väl passa på o göra någon nytta än o sitta här på arslet o lata =) haha.

Mer shopping

Tjena!

Idag åkte vi bussen ner på stan.. skulle ha våtservetter och avfallspåsar på dollar, våtservetterna var slut =/
Vi gick runt lite på stan o tittade in på Lindex igen för ja skulle köpa en lite större tunn mössa åt Emilia och jag hittade även på massa annat. haha =)
6 plagg köpte jag för under 300 kr.. 256:- för o vara exakt. Billigt värre. =) Var mkt rea och halva reapriset typ. Den rosa västen tex kostade 19:50:- haha :) Skit bra ju! Den kan hon ju ha snart när de börjar bli lite svalare ute.
Nu sover gumman lite middag och jag vet inte vad jag ska hitta på, så himla tråkigt väder, börjar det en gång regna slutar det fan aldrig :( blä.. hoppas det blir lite finare till slutet av veckan el helgen när vi ska in till Gävle på City festen =)
Ähs, jag kanske lägger mig bredvid min snutta en stund och myser :)

Tjingeling!


Shopping

Hejsan!

Idag åkte jag, Emilia och mamma/mormor ut på en liten shoppingrunda.
Vi åkte till Lindex och Kappahl i Sandviken och till Barnens Hus i Gävle.
Jag köpte lite kläder till snuttan och en badstol =) Samt en resesäng.
Ska prova badstolen sen. :p


 

RSS 2.0